Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 8
slavmih spune:
Buna fetelor,
mersi pentru informatii Rami.
Referitor la sotul meu el a fost darnic cu
84 mil/ ml.
Acum astept.
La monitorizare nu am fost dupa ovulatie, vineri am plecat acasa si la noi in oras dr nu sunt buni decat la cazurile clasice.
Tabitha multa bafta la laparoscopie miercuri, asteptam vesti bune de la tine.
Rami
si pentru restul fetelor multa sanatate si
.
Liana30 spune:
tot aici sunt..
nu zic nimic pt ca nu am ce...doar invat pt examene...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
aileene spune:
Buna dimineata fetelor !
Eu am facut laparo (nu stiu daca-i mai pot spune asa , din cauza ca a fost tare rapid , ca si punctia ovocitelor , au schimbat "tehnica" se pare) , m-au chemat luni sa-mi spuna ca trebuie sa merg marti (deci ieri) si bine ca n-am avut nimic prevazut ca altfel...n-as fi putut sa ma impart in atatea locuri !
Infine , totul a decurs fffff bine , am ajuns ptr ora 07h30 , unde infirmiera mi-a dat costumasul de sala de operatie sa-l iau , m-am demachiat si am luat un paharel cu apa
in care era un medicament decontractant . Dupa care m-au dus in sala de operatie si n-a durat decat 10 minute , cu anestezie locala , mi-au punctionat chistul
, am simtit totusi o durere ca de CM dar f taaaaare , care spre norocul meu n-a durat mult , dar am vazut stele de toate culorile
! Odata ajunsa inapoi in camera LA 08H30 , a venit si sotul , cu care nici n-am putut vorbi...adormisem bustean ! Pe la ora 10h00 m-au servit un mic dejun si la 11h00 mi-au facut foaia de iesire , dupa care am plecat amandoi la restaurant sa mancam ! Ma simteam excelent , dar o data ce-am ajuns acasa , ma apucase un somn de numa , iar barbateii mei , m-au lasat sa dorm linistita , au fost plecati la cumparaturi si la buni . Nu s-au intors decat ptr cina (19h00)
Ma simt bine si acum , cu mici sangerari . Astazi la ora 14h00 trebuie sa sun dr. ca sa-mi spuna dozajul urmatoarei injectii care va trebui sa o iau in + de cea pe care o iau deja
, si asta chiar ca PISCA rau de tooooot , dar asta e , poligon ma va chema
!!! Povestea de abea acum se va intensifica , hiperstimularea incepe astazi
!
Fetelor va doresc o zi plina de bucurii , va
, voi reveni mai tarziu sa va citesc si sa va mai ciripesc ! Sperand ca aveti vesti bune ! Un gand bun si mult succes TABITHEIptr laparo sa fie OOOOOOKKKKKKK
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
Liana30 spune:
aileene ma bucur..multa bafta in continuare....
visatoarelor????????dormitiiiiii?????????

TREZIREEAAAAAAA

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
rami 73 spune:
Mihaela
, super ok
sotului tau ! Ai sanse mari ! Iti tin pumnii !
Aileene
, ma bucur ca ai inceput tratamentul de stimulare, inseamna ca terenul e pregatit ! Ce schema de tratament adopti (lunga, scurta ) ? Iti doresc ca la final sa se lase cu
!
rami
Liana30 spune:

alerg cu ce prind
si cu asta
..stai asa ca acum cu
..te caut peste tot..si daca nu apri nici dupa ce tip atata nu stiu ce'ti fac Oana-fata mosului

oanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Hello, moisici!
Din pacate la mine n-a fost sa fie nici luna asta, aseara au venit rusii. Macar au venit din timp (z. 27) ca sa nu mai stau ca pe ghimpi zilele astea, asa ca acum imi adun fortele pentru luna urmatoare si pt. examenele care ma asteapta. Nu am fost suparata, nu am plans, chiar am avut un motiv de veselie, caci ne-am trezit in casa cu un pisic dragalas si jucaus. De unde ziceam ca nu tin asa ceva in casa, in 2 zile deja m-am indragostit de pupaciosul asta rasfatat. Macar de-ar veni bebe, ca vedem noi dupa aia ce facem cu pisicul...
...eventual il duc la mama!![]()
Fata mosului, nu te mai piti de noi si arata-ti ochisorii! ca activam si GPS-ul, daca trebuie!
![]()
Va pupic pe toate si va sustin din umbra zilele astea, pana ce scap de examene!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
Amely
io fata optimista...multa bafta la ex.
oanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe bune daca nu te dau la interpol

betycoooooo multam pt email da nu poci sa'l cetesc...nu's ce are...da oricum iti multam...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:

Stau pitita de ceva vreme din motive de zicala: "fii atent ce iti doresti, ca din ziua in care vei obtine.............".
Mi-am dorit sa-mi cumpar casa si de 2 saptamani in loc sa mi se descurce caile, rade soarta de mine si cum deschid o usa (crezand, in dulcea mea naivitate ca e ultima), cum mai zaresc inca 10 usi ce tre' sa le deschid, asta in situatia in care am participat ca avocat la multe vanzari, dar asa probleme, nu mi-a fost dat sa vad.........

Grea a fost asteptarea pana sa cumpar casa, dar si cu perioada de acu' nu ma rusinez la capitolul grad de dificultate.
Maine ar trebui sa deschid usa notarului pentru a incheia antecontractul de vanzare-cumparare, sper sa nu mai descopere nici o chichita (si mi-e si prieten, dar asa ma chinuie
), ca mi-am platit toate pacatele cu cele descoperite pana acum. Noroc ca sunt obisnuita cu toata hartogaraia...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asa o fi si cu copii? Greu vin in burtica, da' si cand se instaleaza acolo............

In ceea ce priveste inseminarea sunt fericita ca nu am mai dat in candida de data asta si nici in alte belele (la a doua inseminare am batut toate recordurile la belele
, ca trecea una si nimeream peste alta). Mai am de asteptat cu drag inca o saptamana, timp in care nu adorm pana nu iau contact cu dragul de utrogestan.
Sanse ar fi mai mari ca niciodata, dar nu e dupa matematica, ci dupa soarta.
In ceea ce priveste cititul puteti sa ma intrebati, ca stiu tot, dar n-am timp sa raspund...........
Nici daca e bebic nu apuc sa ma gandesc, pur si simplu sunt intr-o perioada in care rezolv probleme fara sa cracnesc, adica ma duc la locul potrivit in momentul potrivit si vaz ca lucrurile se cam descurca, asa ca o tin tot asa, vad eu pana cand........
Va pup pe toate si va rog din suflet sa ma iertati pentru pasivitatea din ultima vreme, dar cam astea sunt vremurile in viata mea.........

Liana30 spune:
oana ma bucur ca esti bine...gata esti iertata..
tin pumnii la notar sa termini odata..
te pupacesc de nu te veziii.io credeam ca ne'ai uitat![]()
![]()
![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"