Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna moisici!
Amely se pare ca feeeling-ul meu...Ramane bafta multa la examene! Si nu mai dau cu presupusul, promit!
Oana nu stii cum e? Medicul care nu are un medicament in casa...s.a.m.d., asa si tu, tocmai tu intampini probleme ce tin de profesia ta. Sper sa se rezolve cat mai repede si sa ai contractul semnat, nu numai precontractul. Si de marti incolo sa ne mai dai de veste.
Liana ce mai zici tu, drak de olteanca? Vad ca esti tare cuminte de la o vreme...
pentru voi toate!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teo cine io????
hi..hi.. cuminte zici???????
aaa nuuuu ia uite..

vezi ca nu's

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Hallo, moisici !

Onuta, ma bucur ca ai trecut de hatisul actelor ce tin cumpararea casei. A fost dificil, dar a meritat, nu ?
Masinuta ta cea rosie ce face ? Sper ca nu mergi cu ea ca vantul si ca gandul , nu ?
La mine, dupa cum probabil ai citit, nu sunt mari sanse luna asta, dar tie iti tin pumnii sa ai un in burtica !

Teo , poate ne mai vedem...

Tabitha, sper ca esti bine, abia astept sa ne spui ce ai facut !

Amely , ce-ti face pisicuta ?

Va pe toate, toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ziua buna tuturor !
Rami mercic ptr gandurile tale bune , sper ca si la tine sa se lase cu bb cat de curand posibil ! Eu fac o "schema" (cum spui tu) , destul de lunga , am inceput trat din 13.01.06 prin punerea ovarelor in repaos si daca totul e bine , maine 28.01.06 voi incepe hiperstimularea ovariana cu o alta injectie in + de cea pe care o iau de la inceput se numeste Menopur , iar in 06.02.06 am o monitorizare de facut ca sa vedem daca totul decurge bine si un dozaj hormonal , iar in functie de toate astea vom lua si restul trat. ! Ma gandesc ca prin 16.02.06-18.02.06 voi face si transferul embrionilor fecundati , vom vedea daca totul va decurge normal , ptr ca acum 7 ani cand ramasesem gravi cu Alexandre , eram si mai tanara si raspundeam bine la trat , insa acuma s-au adunat anii si cateva "ganduri" de sanatate ! Pana acum vad ca no problem , suport , chiar daca e un trat , extraordinar de greu si ne pierdem f usor calmul . Incerc in limita posibilitatilor sa fiu calma si sa nu ma stresez , ies la plimbare , chiar daca e tare rece , cel putin sa-mi schimb putin ideile . Intr-un cuvant , ma pregatesc sufleteste ! Cel mai mult ma bucur ca perioada marelui "raspuns" , vom fi in vacanta de iarna (19.02.06-05.03.06) si nu va mai trebui sa alerg la scoala cu masina sa-l duc pe Alexandre peste tot , iar ptr cumparaturi , il vom astepta pe tati sa ne duca el ! Eheee... pana acolo , mai e un drum destul de luuuung , dar cu rabdarea trecem marea , nu-i asa ? Cel putin sa merite osteneala , daca nu , o luam de la...capat ! O SI MULT SUCCES
Liana mercic si tie la fel , muuuuulta baftaaaaa ! TE
Dealtfel le pup pe toate , Amely BRAVOOOOO si da-i inainte tot asa , mult noroc in examene , o data ce iei si tu diploma sa devii mamicuta !!!
Thea asa te vreau ! Mama ei de viata... , te si ma gandesc la tine , fii tare !
Bettyca ai inceput numaratoarea inversa ??? Nu se vede-n zare vreun ...pe... ? Te
Tabitha , astept vesti de la tine , super buuuuuune ! Sper sa fii avut numai vesti bune ! Hai pove si 9 !
Oana , mult succes si tie intr-ale hartoagelor , stiu ce-nseamna , mi-am muscat si eu degetele , nu demult in Ro. cu notarii si traducatorii , de mi-a venit (am avut de transcris cununia noastra din '93 , ca nu am facut-o si nasterea copilului , in registrele starii civile) , dar cum administratia romaneasaca nu e deloc ca si cea de aicia , mai ales daca nu cunosti pe nimeni , esti in pom ... si pomu-n aer...! Dar vad ca tu esti "meseriasa" si ai cunostinte in + , asa ca-ti va fi muuuult mai usor , si ma bucur ptr tine , ca eu una am fost taaare dezamagita , infine ! Iti doresc numai bine si un bb cat de curand ca sa curoneze succesul noii casi
Cata ce mai face Biencuta , sumpa mica , tot cu colicii , sau s-or mai linistit , bata-i vina de colici , ce m-as bucura sa nu mai aibe saracuta ! Va puuuuup dulce pe amandoua , mamicuta frumoasa si grijulie !
Indy ce mai face Mirciulica ? Nu mai vii sa ne povestesti si noua cate ceva ? Hai ca nu mai e mult si nasti , dupa cate-mi aduc eu aminte ?!-ici la amandoi !
Lilianace mai e nou ? Carmencita , vreo veste buna , ceva ? Fetelor va pup pe toate , si s-auzim numai de bine ! Va fac galerie , hai la treaba cu voi sa iasa cati mai multi sa dea Domnul sa fie asa , sa mai punem si noi de o cupa de champagne pastrat demult la rece ...

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

fetelor a venit Tabitha
e bineeeeeeeeeeeeee....
v'as spune mai mult da nici io nu stiu..o las pe ea sa va spuna..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Buna fetelor , ma bucur ca Tabitha s-a intors si ca e bine , asteptam sa ne povesteasca cum a fost !!!
Vai ce pisca noua mea injectie...menopur 300UI nu stiu unde-ar fi mai bine sa o fac , in sau in burta ??? Stiti cum o simt ? Ca si cand cineva mi-ar arunca lame de la o distanta de 1 metru , asa de rau pisca , dar trebuie sa le suport n-am incotro ! Cel mai mult imi place la sfarsit cand Alexandre vine cu vata imbibata de alcool si-mi sterge "gaurica" dupa injectie si-mi spune , mama asa-i ca nu te mai doare ? Am noroc ca nu trebuie sa ies , ci infirmiera vine la mine ca altfel , mai ales cu frigul de-afara , m-as transforma intr-un tzurtzure....
Amely ce-ti face pisoiasul ? Tot asa pupacios e ? Oricum daca vei fi ceea ce-ti doresc din suflet , tu stii ... nu e nimic daca ai pisic , din moment ce nu-i schimbi tu nisipul toaletei , il lasi pe iubi al tau sa o faca ! Eu am un pisoi , in 31.01.06 am programare ptr castrare , iti dai seama ce cruda sunt ? Eu ma lupt ptr un bb2 si pe el il castrez ? dar n-am de ales , ca incepe sa miroasa , da cu spritul prin casa , isi marcheaza teritoriul , isi cauta o "prietena" sa nu-ti spun ce urat miroase ! Dau cu un spray repulsiv ca sa nu mai faca , dar degeaba , nevoile lui sunt maaaari ? Il mai scot eu pe-afara , dar mi-e ca-l pierd si ce ma fac , ca e pisoiul lui Alexandre ! Na hai ca te las sa-nveti draguta , si sa iei note bune de tooooot , da ?
O zi buna fetelor , Liana uite un de la mine ca numai tu si eu mai bantuim pe-acilea , deh mai tinem si noi subectu pe prima pagina , ca altfel ...se duuuuce rau de tot ! Fetele nu prea au ce povesti in momentele de fata !
Va pupic pe toate si va doresc sa fiti fericite si s-aveti o zi excelenta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teo, n-ai tu nici o vina scumpa mea...din contra, feelingul tau l-am avut si eu, care nu ma ambalez usor... M-am pacalit cu Gynexul care mi-a dat neshte dureri de sani si de sfarculetze de am crezut ca gata, asta e , dar se pare ca printre altele creste un picutz prolactina, si din cauza asta sunt in dubiu daca sa-l mai iau luna asta (ar fi ultima) sau sa-l intrerup... Oricum, ca te-ai gandit la mine...

Tabi, sper ca esti bine... astept vesti cat mai bune de la tine!

Rami, e un rasfatat si un jucaus... acum se da la plantutzele mele...

Aoleooo...Aileene scumpica, parca vad ca asta ma asteapta si pe mine...cu al meu. Cred ca il castrez pana la urma, asa mi-a zis si dr-a lui ca e cel mai bine... Desi mi-e o mila... dar si de casa mea mi se rupe inima! Aaa, si cu nisipelul nu ma speria, ca azi i l-am schimbat io, in lipsa sotului... Bine, am folosit o lopetica speciala, dar crezi ca tot e pericol de toxo?

Va pupic cu drag pe toate moisicile si.... la invatat!!!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Aileene ce nu suportam noi pentru a avea un sufletel langa noi! Alexandre se dovedeste de pe acum a fi un baiat sufletist. Are cu cine sa semene! Daca voi ajunge la FIV, imi voi face singura injectiile, asa cum mi-am facut si Pregnylul pana acum, iar daca nu voi mai suporta il pun pe sotior sa ma mai chinuie si el .
Amely imi amintesc cand am deschis un nou capitol, iar in acel capitol Indy ne-a dat fericita veste ca este insarcinata. As vrea ca toate dorintele mele pentru voi sa se materializeze. Oricum, dupa cum am vazut si la alte sectiuni, anul acesta va fi plin de gravidute, asa ca ar fi timpul sa apara si la noi. Spor la invatat!
Liana nu te mai intreb ce faci...ma duc si citesc la FIV, la endometru, la laparoscopie... Vroiam sa te intreb eu daca te-a suparat cineva la Giulesti sau nu esti multumita de conditii?
toate moisicile si va urez un sfarsit de saptamana placut!
Teodora

Poze

Mergi la inceput

Teo dupa cum vad ma urmaresti nu gluma
da m'a suparat cineva de acolo da nu vreau sa spun mai mult...ca daca ma apuc nu ma mai opresc si in plus ma prinde Avalon si ma bate

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Vai fetelor va cautaram de-mi venise ametelile , nu stiu ce are site-ul , infine !
Draga Thea sarutmana , intr-adevar Alexandre dupa cum ti-ai dat seama este un copil tare atentiv si afectuos . Ii place sa fie de folos in orice ocazie si e fff aproape de mama lui ! Cand il duc personal la scoala , trebuie sa raman dupa gard , inafara scolii si sa-i trimit pupici si sa-i spun la revedere pana nu ne mai vedem , ca altfel e tare necajit , mi-a spus si invatatoarea ca nu este atent daca nu facem acest ritual de fiecare data ! Iti dai seama ce-a fost in capusorul lui , timp de 5 sapt cat am stat in tara , cand ma gandesc mi se ridica paru-n cap , ca eu plecasem doar ptr 2 max 3 sapt si am stat 5 , din cauza actelor si bineinteles cum am pierdut-o si pe bunicuta , am mai stat langa mama mea , ca noi toate surorile suntem fff departe de ea .
Si ca sa nu deviez prea tare de la discutie , venind vorba de injectii ,si aici se faceau asa , fiecare-si facea injectiile singura , dar din cauza ca unele femei nu bagau acul bine , trat era prea scump ca sa fie pierdut , deci ...infirmiera este cea mai buna solutie , altfel nu se poate face ! Oricum iti doresc din suflet sa n-ajungi acolo si sa vina minunea ta cea mica cat de repede si pe neasteptate ca sa fie pe cumplit indeplinita FERICIREA voastra ! HAI MAI DESCHIDE UN NOU CAPITOL SI SA CURGA CU -dute cat mai multe , ca pana acuma .... ioc ! Tu ai mana BUNA ,si gura aurita , hai nu ne uita please !
Amely nu-ti fa griji ptr pisoiul tau , n-ai de ce sa-ti fie mila ptr ca el nu va suferi deloc , uite eu il duc la ora 09h30 si-l las pana la 11h30 , operatia castrarii dureaza , 30 min. si i se face o anestezie generala , dupa care i se administreaza o solutie de trezire si un calmant , pe langa un antibiotic si gata , il duci acasa si timp de 3 zile e bine ! Este NECESAR din cauza ca mai tarziu nu se va putea suporta mirosurile va face pipi peste tot , nu pipi din ala normal pe care-l face in nisip ci ala care tasneste , ca sa-si marcheze teritoriul , crede-ma e insuportabil si nu se duce ! Si sa nu faci greseala sa speli cu clor ca ei sunt atrasi de mirosul clorului , eventual in ladita unde-si face toaleta , da ! Eu am cumparat un spray 10 euro , pe baza de mustar , e bun , dar ce miroase la mine a mustar , toata lumea ma intreaba ce-am facut de mancare ...De abea astept ziua "Z" a castrarii fara nici un regret ! Veterinarul mi-a spus ca va deveni f cuminte si se va lasa mangaiat si va fi afectuos cu toata lumea , cu toate ca e cazul deja , el va deveni si mai cuminte ! Iar cu toxoplasmoza , nu-ti fa griji , am inteles ca nesuferitii au sosit si-mi pare tare rau , n-a fost sa fie nici de data asta , dar nu-ti pierde speranta , oricum esti prea aglomerata-n perioada asta ! Deci daca nu e bb nu e nici o problema , cu atat mai bine , daca o iei , vei fi imunizata contra toxoplasmozei ca si mine , eu am mai avut un pisoi inainte , l-am dat cand am stiut ca-s gravi , dar nu stiam ca eram imunizata deja , infine ! Nu , eu nu vreau sa te sperii , departe gandul asta de mine , doar spun cum e mai bine ! Te las sa-nveti si sa iei note super ca si tine la examene , pa ! Te si-ti doresc un week-end cat mai frumos , dealtfel la toate , va doresc acelasi lucru , pa !

Mergi la inceput