Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

visati..ha???????
cam mult..
cand va treziti io sunt aci

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aaaaa...hhh, ce somnika maaaarree... Mey Olteanco, visai ca louai toate examenele cu note de-alea rusinos de mari Moama, ce vis frumos... si luni am Drept Penal... gata, treziiireaaa!

Ai Olteanco, poate te hotarasti sa ne zici totusi cine te supara la Giulesti, ca sa-i dam o buna, ca io una mi-s curioasa cine a indraznit sa se puna cu olteanca noastra (iar cu femeile curioase cica nu e bine sa te pui!)

Teo, cand mai deschizi un nou capitol? poate cine stie...

Oana, sper ca rezolvasi cu hartzogaraia si semnaratzi contractu pt. casutza... Si poate-poate si o veste buna de , de ce nu? hai ca iou te sustin aci, cu fetele, in loc sa ma duc la invatzat, da' macar de-ar fi cu folos...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene, merci mult scumpa, am sa-ti ascult sfatul ca esti deja mai experimentata ca mine, daca nu sufera si nu-l afecteaza pe urma, atunci e bine... Apropo, Nemo ce varsta are? Al meu are vreo 8 luni, o fi cam tarziu pt. castrare?
Pupici si lui Alexandre cel cumintzel!

Apropo, mi-e dor de Indy, ce mai faci scumpa, ce face Mirciulica?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Buna fetelor,
E adevarat Bety ca nu am mai intrat de mult,am fost f.ocupata.
Mi-am facut dosarul pt.FIV si pe 25 ian.ne-a prezentat d-na dr.d-lui prof.Marinescu. Cand mi-a vazut analizele m-a intrebat de ce vreau FIV? Ce vreau de la el? M-a lasat masca si tot el mi-a explicat ca nu vede de ce as face FIV cu analizele alea !! In fine,mi-a facut dosar de FIV,m-a consultat ,am cumparat toate medicamentele (care m-au cam ars la buzunare) si azi am inceput protocolul lung. Eu va tin pumnii, nu mai aveam rabdare sa fac IA-uri (dupa 7 ratate !!) si mi-am luat inima in dinti. Atat sper: sa nu ma fac cat malu` . Va tin pumnii si mai vorbim.
Eu merg la Giulesti la ECHO la dr.Marinescu pe 10 febr.(ora 8,00 brrr!)
Pupici de la Veronici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Amelyscumpica , Nemo e de aceeasi varsta cu pisoiul tau (e nascut pe 31.05.05 , cu o zi dupa ziua mea , deci are 8 luni , eu cu muuuuult mai mult ha ha ha !) Deci nu e prea tarziu , e numai bine , pe langa americani care-i castreaza pe la 3 luni , saracutii , dar ei spun ca e mult mai bine asa , din cauza ca un pisic e adult la varsta de 7 luni , iar cand ajunge la varsta aia ei nu stiu ce-nseamna cheful de din cauza ca hormonii sexuali nu mai sunt stimulati de alti factori , ei nefiind dezvoltati din cauza ca testicolii lor nu sunt dezvoltati ! Na hai c-am luat-o rau pe carare , scuze fetelor , dar sa stiti ca si asta-i o bataie de cap...Si noi te pupam draguta si "bafta" multa ptr luni , tin pumnii !
Veronici bine revenisi draguta , mi-a fost dor de tine , ma bucur ca ai luat o decizie , vad ca suntem in acelasi PAS amandoua...FIV...?! sa speram ca va da rezultate bune ! Apropo's , ce tratament faci tu , cu ce ai inceput , spune-mi si mie denumirea injectiilor si a intregului "arsenal" si cat timp va dura stimularea la tine , ca la mine , a inceput in 13.01.06 si se va termina (sper) prin 16-18.02.06 hm...destul de luuuuung si apasator , incep sa simt ovarele grele si ma-nteapa de numa , cand cel cu "laparo" din dr.(24.01.06 un chistulet de toata frumusetea 03,8 mm) cand cel din stanga , cand ma gandesc ca nu e decat jumatatea din drum (nici atat)!Decapeptyl-ul nu prea-l simt dar Menopur-ul , au mama ce doare , numai ce-o vad pe infirmiera ca scoate acul imi vine s-o iau la ... Dar musai , cu curajul dam inainte nu-i asa ? Te pup dulce si-ti doresc sa fie cu ochisori de data asta !
Liana , mereu cu ochii pe noi ! Te , apropo's ceva nou ?
Eu tot strig dupa Indyyyyyyy , dar ea nu m-aude ! Sper ca e bine si Mirciulica la fel !!!
Va puuuuuuup fetelor , aveti grija sa nu raciti prea tare , un week-end placut sub plapumioare

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Amely pentru moment ma abtin...tu stii cum sunt io..pana nu fac dosasru persoanei ..nu arunc cu noroi..
da stai linistita ca bataiiiii si'a luat ..ca dupa cum stii io umblu cu dupa mine
cand va venii momentu o voi spune....
moamaaaa multa bafta luni la Penal..io am la Civil da nu stiu cand..probabil marti..ete ca mie lene sa ma uit

veroniciiii fatooo..ma bucur ca ai terminat cu dosarul..si acuma cu injectiii.offf..offff..da lasa ca treci tu si peste si parca vaz ca nu mai e mult si viii pe'aci sa ne dai vestea cea buna
aaaaaaaaaaa si apropo...ne'ai promis ceva si ne\ai lasat cu'n balta
doamneeee nici nu stiii cat ni s'au lungit ochiiii ete asa si mie si lui Betyca uitandu'ne dupa pzele tale
aileeneasa e iubita mai ales de cand mi'am pus si ochelari nu mai imi scap nika...
ceva nou??????nuuuuu ai uitat ca nu mai stiu in ce zi sunt...si sic..sic.. nici nu vreau sa stiu

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

.....hai ca fac galagie poate reusesc sa va trezesc...
Amely fatoooooo mai fa si tu o pauza ca iti ajunge

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Draga Aileene, mie mi-a dat dr. 14 injectii subcutanat din ziua 21 de CM(prima zi de CM indus!) periombilical si care se numesc Diphereline,apoi in data de 10.02.2006 (ziua 14 de CM indus) ECHO urmat de 10 zile de injectii intramuscular 3 f/zi de Menogon si 1 f/zi de Puregon. In ultimile zile de injectii,am inteles ca voi merge mai des la ECHO (deci ma fac un pik bucuresteanka)sa vada cand ajung foliculii la maturitate ,se stabileste ziua punctiei(care cred eu ca va fi in jurul datel de 21-22.02) si in ziua aia culege foliculii si din cate am intelez la 2 zile se face embriotransferul. Dr.era optimist si spunea ca va avea de cules multzi si bine (foliculi) ca sa-i ramana sa bage si la congelat. Dr.Moisa i-a spus ca eu ovulez foarte bine natural,dar daca imi mai face si tratament......va fi super. Poate stiu ei ce spun,eu ma simt ca mielul dus la taiat,incerc sa fac ordine in creierul meu zapacit....sper sa reusim ! Iti tin pumnii draga,fie ca macar acum sa fie bb.,sa-i faci un fratior lui Alexandre ca tare dragalash mai eeeeee.....
Liana draga nu am uitat, am primit pe PM si instructuini de "punere" a pozelor dar nu vrea !!! Cica imi trebuie poze in format .jpg si ale mele poze chiar sunt in format jpg dar nu le recunoaste pc-ul asta fraier.

Mergi la inceput

Am reusit sa fac album dar nu stiu daca le puteti vedea

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Ura,ura,am reusit ! Anuntati-ma daca nu le vedeti si voi !
TX! Bye

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput