Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bravooo veroniciii..ai reusit
catelul tau e minunat..seamana putin cu zuza lui bety da cand era blonda

chiar asa betycoooooo nici un pis...pis..pis...????????
io inteleg ca tu cuprestati la greu dar nici sa respiri nu te lasa fatalica?
si zuza ce zice????

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

fetelor, va multumesc tuturor pentru sustinere.
eu m-am intors joi seara, dar am avut musafiri pana cum si abia am mai reusit sa ma eliberez si sa citesc ce ati scris.

Eu sunt relativ bine, operatia de laparo a reusit, mi-au scos aderentele de pe ovare si mi-au desfundat trompele. problema este acum ca trompa stanga are un pavilion f. mare si risc sa fac SEU pe ea, de aceea trebuie sa avem foarte mare grija la lunile in care ovulez pe stanga, adica sa ne monitorizam mereu. Luna urmatoare fac instilatii si daca totul e ok in martie incepem IAD-urile.

VA multumesc inca o data tuturor.

Mergi la inceput

atunci bafta multa moldoveancoooooo

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

mamiFlori mii tare dor de tineeeeee..
pi la noi nu mai viiiii???????
ne'ai uitat????
io inca te astept cu vestile alea buneeeeee..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

meyy..meyyyy..da mult mai dormitziii..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Lianooo io cand eram in facultate dupa c mi-am facut ochelari luam 10 doar cand ma uitam la profi asa intelectuala paream.
BAFTA in continuare!
asemenea tuturor care sunt in se(x)siune si celor c invata cat d greu s fac uneori

Mergi la inceput

si tie multa bafta mari-lu ca vaz ca esti focuriiile sexsiuniii

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata soare! Uite a mai venit soarele si sper sa straluceasca cat mai mult pe strada noastra!
Veronici bine ai revenit! Vad ca nu pierzi timpul, bravo! Iti doresc sa suporti usor tratamentul si sa se finalizeze cu bb. Fetele, dragele, cred ca in curand o sa inceapa sa apara si fiv-uletii. Abia astept! Frumoase poze, Veronici, ma indeamna la visare...
Aileene daca voi fi prin preajma la momentul oportun, voi deschide un capitol, iar daca nu, va fi pe-aici un drak de olteanca ce o va face !
Liana normal ca te urmaresc, nu numai pe tine, ci pe toate fetele astea sufletiste si dragute!
Amely, Mari-lu bafta in continuare la examene.
Rami mai sunt cateva zile de asteptare, nu? Cine stie? Poate nu va incepe o noua luna de sperante ci noua luni de bucurii.
Oana cum merge cu actele? De maine incolo te ateptam cu vesti bune pe toate planurile!
Bety mi-e dor de tine, dar banuiesc ca nu mai ai timp si de forum, acum, cu marinarul acasa!
Liliana in ce stadiu esti cu analizele?
Mihaela spuneai ca pe 27 incepi FIV-ul. Ce anume, injectiile?
Tabitha imi place optimismul tau! Vei reusi mai usor cu tonusul pe care il ai!
O saptamana buna va urez, tuturor!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Buna-ziua tuturor!
Vi s-a intimplat ca dupa pregatirea pentru inseminare, doctorul(dr.Moisa) sa renunte la final pe motiv ca sint prea putini spermatozoizi viabili? La inseminarile facute de voi ati avut diferente majore (pina la 50%) ale valorilor spermogramei intre 2 luni consecutive?
Multumesc,
MadalinaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Mă bucur că încă mai sunt în atenția voastră. Eu vă citesc frecvent, doar-doar s-or mai întâmpla minuni și pe la voi... fiți fără grijă, or să vină și ... voștri. Fiți sigure de asta.
Mircea e din ce în ce mai activ, cred că vrea să iasă mai devreme de 12 martie când este programat, iar mie a început să mi se facă frică. Oficial ar trebui să-mi facă cezariană, dar dacă mă apucă mai devreme?
Am început deja să-i cumpăr lucrușoare (nu prea multe însă), așteptăm cu nerăbdare să vină bebe, eu sunt numai cu capul în nori, în timp ce soțul meu spune că trebuie să înceapă să-și baricadeze sufrageria, să-și capitoneze ușa și să-și pună mine antipersonale... Vede el....
Mai am o problemă... nepoții mei au început să fie geloși pe bebe. O nepoțică mi-a spus că de când sunt însărcinată, "n-am mai făcut și noi nimic împreună". Le-am spus că îi iubesc la fel de mult, dar mă mișc mai greu... nu știu dacă au înțeles ei. Eu eram prietena lor de nebunii.
Hai că v-am ținut o grămadă...
...și ... pentru toate fetele curajoase și în curând...... (Thea_M, Aileene, Amely, Bety, MRL(pe unde o mai fi) și pentru toate celelalte pe care nu le-am amintit aici.

Mergi la inceput