Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 12
slavmih spune:
Buna fetelor,
va doresc o saptamana plina de realizari si vesti bune!
Eu numar zilele pana aflu daca
sau
.
Va pup pe toate
thea_m spune:
Indy ma bucur ca sunteti bine, si tu si Mircea. Sper sa ai si tu o nastere la fel de usoara ca a Catalinei si sa nu mai fie nevoie nici cezariana.
Madalina sotul meu a avut o crestere si apoi o scadere a
. Prima inseminare 12 mil., a doua ( dupa trat. si la 2 luni distanta) 52 mil, a treia-16 mil ( luna consecutiva). Daca d-na dr. a considerat ca sunt prea putini, atunci ai incredere in ea si continuati sa sperati. Inteleg ca este a doua inseminare? Nu renuntati!
Mihaela ( Slavmih) cat mai ai de numarat? Iti tin pumnii si tie si iti doresc sa fie singura inseminare.
Teodora
Poze
MadalinaM spune:
Thea, multumesc mult pt raspuns...
Si in cazul vostru diferentele sint foarte mari! ce tratamet a urmat sotul tau? si, mai ales, a 2-a scadere cum a incercat sa o explice doc?
ce sa continuam sa speram? e din ce in ce mai prost...totul!

Da, e a 2-a insem prima cu 8mil a doua, ieri cu 4mil...asta in ctiile in care ia BU, Zn, Macca(nu bea alcool dar FUMEAZA!
El si-a facut mai demult analizele hormo si erau bune, bineinteles spermograma n-a fost niciodata buna...dar am tot continuat sa speram
Acum doc s-a hotarit: 2 luni pauza in care el isi va reface analizele si va urma un tratament.
Acum ne-a spus ca scaderea asa mare ar fi din cauza unei raceli(intr-adevar a fost racit cu febra acum 2 sapt).
thea_m spune:
Madalina problema majora a sotului a fost infectia cu stafilococ , descoperita in urma antibiogramei, infectie pentru care a urmat tratament cu Zanocin 400 mg, 2 tb/zi, 10 zile, apoi Livercyn 3 tb/zi, acid folic 3 tb/zi, zinc 2 tb/zi, dupa 2 luni aprox. rezultatul era cel pe care ti l-am spus. Scaderea ce a urmat nu stiu carui fapt se datoreaza, poate unei noi infectii, nu stiu pentru ca nu am mai repetat analizele. Analizele hormonale au fost bune. Varicocel nu are, oreon nu a avut in copilarie, alte analize nu a facut ( pentru tiroida, ureaplasma, mycoplasma). A renuntat la fumat de 6 luni, iar peste 2-3 luni, cand vom face urmatoarea inseminare am sa-ti spun care mai este scorul.
Intr-adevar, febra este foarte posibil sa fi fost cauza diminuarii numarului de spermatozoizi.
Cat despre speranta sa nu incetati niciodata sa sperati! Daca vei citi la "Oligospermisti..." vei vedea ca au reusit si fete al caror sot avea 5 mil., si inca pe cale naturala! Nu vei stii cand va aparea minunea.
Cu ce urmeaza sa faca tratament in aceste doua luni? La tine este totul in regula? Poate mai faceti si alte investigatii pe care nu le-a facut sotul si veti gasi cauza.
Teodora
Poze
Liana30 spune:

sunt aici...am fost la dc si totul e ok..
slavmih tin si io pumnii..
INDY 
pe burticii..nastere usoara...
Teo
madalina
vei rusiiii pana la urma ai sa vezi..
mari-lu
io pe erouul din tine![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
thea_m spune:
Liana pentru ce ai fost la dr.? Monitorizare? Sau unde am pierdut eu firul si nu stiu?
Teodora
Poze
rami 73 spune:
Buna, fetele !
Eu am inceput cu drag si spor z.25, neavand nici o speranta ca voi trece de z.28-29, asa cum semnele prea bine cunoscute o arata... dar "speranta moare ultima", asa ca... who knows ?
Teo, te
iubita, merci de urare, dar slabe sanse luna asta, fara inseminare si cu TPC negativ
...
Mihaela, iti tin pumnii ca peste cateva zile sa ai motive sa
, nu sa
! Cum te simti acum, ceva semne mai deosebite ? Tu ai mai ramas vreodata
?
MadalinaM, sotul tau a facut si un control la urolog ? Din cate am mai auzit, nr. mic de
poate fi cauzat de varicocel. Am auzit de cazuri care dupa ce au tratat problema asta, au reusit natural ! Oricum, nu te descuraja, veti razbi voi pana la urma !
Tabi, ma bucur ca esti bine, uite un
pentru tine; referitor la trompe, eu zic ca n-ar strica sa iei in calcul si trompa cu pavilionul mai mare; eu zic ca nu e obligatoriu sa faci EU ! Nici un medic nu are cum sa prevada pana la urma acest lucru! Iar daca e totusi permeabila... nu se stie niciodata. Depinde si cum ai ovulatia; daca o ai alternativ la o luna pe ambele ovare e ok. Eu, de exemplu ovulez 4-5 luni numai cu un ovar si abia apoi cu celalalt...
Aileene, Veronici 
, sunt sigura ca in curand ne veti anunta ca aveti
in burtica, si atunci sa vezi ce destrabalare totala va fi pe aici !

.
Veronici, eu am facut 13 inseminari cu Moisica si vreau sa mai fac cateva... Iti dai seama ce perseverenta sunt
? Sau altii ar zice inconstienta... Daca nu reusim, in toamna trecem si noi la FIV, tot la Marinescu (cu recomandarea Moisicii). Spune-mi si mie, te rog, cum e Marinescu, poti discuta cat de cat cu el sau e super aglomerat non stop ? Eu de cate ori il vad, am un sentiment de teama, nu stiu de ce, nu mi se intampla prea des lucrul asta...
Amely, te
si TOT INAINTE (ca pionierii
), da ?
rami
thea_m spune:
Rami iti voi face urarea in fiecare luna, indiferent daca vei face sa nu inseminare. Uite ca mi-ai amintit ca printre multe altele, am si TPC negativ
. Ca, cu atatea belele, TPC-ul a ajuns pe planul x ( ca nu pot sa spun secund) . Credeam ca numai eu am sentimentul acesta de teama vis-a-vis de Marinescu. Tot asteptand pe coridoarele spitalului mi-am format o parere, poate gresita, despre el. Bety, care i-a fost pacienta, spune ca teama mea nu este intemeiata, dar ce sa fac daca ma inhiba? Ma intreb cum voi comunica cu el daca va fi sa ajung la FIV. Voi vedea cand ajungem acolo, mai prin toamna, asa.
o doamna optimista ( ca nu pot uita cum ti se adresa Moisa ca unei apropiate paciente " d-na A.")
Carmencita ce o fi cu tine?
Teodora
Poze