Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 13
rami 73 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare de 1000 de puncte : a reusit cineva sa ramana
cu TPC negativ (nu cu ISA, bineinteles)?
Sincer, chestia asta cu TPC-ul negativ mi se pare asa o ciudatenie... nu stiu daca el se datoreaza numai mobilitatii scazute a
, sau si altor cauze ? Practic partenerii devin imuni unul fata de celalalt, nu ? Dar intrebarea e... de ce ???!!
Tare complicat
!...
rami
Liana30 spune:
Teo nu iubita am fost la dc.pt ca atrebuit sa'mi fac control la tartacutza..cu radiografii si toate cele..am avut niste dureri cumplite...dar totul este ok..se pare ca durerile au fost din cauza ochilor..acum sunt
..si'mi sta bine![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
quote:
Originally posted by mari-lu
MADALINA,nu intra in panica!Al meu are 2 milsi eu ma port d parca ar fi euroi
Doamne Mari-Lu, ce simpatica ai fost! Asa optimism, mai zic si eu, Doamne-ajuta sa reusesti, ca din 2 mil., unul singur
e suficient sa ajunga unde trebuie!Betico, esti scuzata pentru absenta, ca doar nu in fiecare zi ai ocazia sa-ti tii marinarul in brate...
Veronici, tin pumnii stransi si sper sa-ti iasa din primul FIV, asta in caz ca nu vine bebe mai devreme, in mod natural!
Carmencita, si mie mi-e dor de tineee! ce faci?
Aileene, Teo

Rami, eu tin pumnii oricum, doar stii ca cele mai multe minuni se intampla exact cand nu te astepti!

Indy, nu-ti fie teama, in cel mai rau caz o sa patesti precum Cata care era programata pt. cezariana, dar a nascut natural si super-usor!

Eu mai dadui azi un examen...mai am inca patru. Doamne, abia astept sa scap, ca din cauza asta mi-am cam neglijat problemutele de serviciu, si nu vreau sa-mi iau perdaf... Dar eu asa sunt, imi place sa le fac pe rand, si cat pot eu de bine, decat pe toate odata si "la rasoleala".
Eu sunt cu rusii pe sfarsite, m-am programat pt. lunea viitoare la eco, cand vom discuta si problema laparoscopiei. Moisica nici nu a vrut sa auda cand i-am zis de asa ceva, din cauza asta am fost nevoita sa apelez la T... Poate gresesc fetelor, dar nu pot sta cu mainile in san, asteptand cu anii doar-doar o veni bebe. Daca sunt probleme, macar s-o stiu mai repede, ca sa vad ce cale apuc... Au trecut deja aproape 2 ani. Iar laparoscopia mi se pare mie in acest moment cea mai buna solutie de investigare. Dr-a mea de familie, care imi este si prietena foarte draga, este total impotriva ca eu sa fac asa ceva... Imi este si teama sa o contrazic, ca nu vreau sa o jignesc, desi ginecologia nu-i specialitatea ei... I-am spus ca pana acum n-a murit nimeni dintr-o laparoscopie, ba din contra, pe multe dintre fete le-a ajutat si au ramas dupa aia...
Pupici optimistelor si va rog eu, faceti ceva sa ingrosam randurile burticoaselor, prea e lipsa de
aici la moisici, trebuie sa se intample si la noi ceva ca prea a fost liniste dupa Indy! Daca ne-am uni toate energiile pozitive, poate am atrage barza aia mai repede!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
Amely io cred ca ai ales bine..e o decizie inteleapta luata de o fata si mai inteleapta...na ca o zisai...
aaaaaaaa si apropo de Oana..va aparea joi sa ne dea vestes cea bunaaa..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Moama, Olteanco, tu ma uimesti tot mai mult...cum le stii tu pe toate! daca vb. cu Oana, da-i un pupik si de la noi!
Apropo, nu vroiai si tu sa faci laparo prin martie? ori io am visat... ca nu mi-ar strica o "tovarasa de suferinta" nebunica si optimista, asa ca tine!
Tabi, tu cum te mai simti? totul e bine? tre' sa-ti mai scoata fire, ceva, sau asta a fost tot?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
pai cum iti ziceam pe la Endo io sunt trinu de la Ghimpati
Amely io nu vb cu ea ca nu vrea sa vb cu mine![]()
![]()
ete acu o fac sa apara![]()
da stiu io ca joi trebe sa afle..ca io le stiu pe toate...ai uitat?![]()
si in leg cu laparo s'ar putea sa o pu mult mai repede poate acu in februarie..da inca nu stiu la cine...sau stiu?????/![]()
stai ca acum apare simonetta sa mi'o traga la tartacutza![]()
ia sa vezi cum le adun io pe toate aci...imediat..![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
ete ..ete..ce nu fac io pentru tine Amely![]()
ma interesai io ...o intrebai pe rodi
era vorba de "acceleratu de Ciulnitza" 

acum
sa pap ceva..apoi un
si pe urma aci

nu scapati voi asa usor de mine![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
veronici spune:
Rami si mie mi se parea Marinescu fioros dar cand m-a consultat am vazut ca nu chiar atat de....negru! Adevarat ca nu ne-am conversat prea mult pt.ca era pe fuga (era ziua in care ii vizitau Tariceanu si Emma Nicholson) dar mie mi-a facut impresia de un bun profesionist. Si drept sa va spun Moisica noastra nu prea incerca sa-l contreze ! Oricum,e un om de treaba,a lasat el gravide babutze pensionare si n-o sa ne lase pe noi?????? :)) Am glumit !
http://photos.yahoo.com/verocika2002
Liana30 spune:
vaz ca nu sunteti,,,,

atunci fug si io la somn...
iar maine cand veti apare sa fiu prima care va spune
............Buna diminetza!!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"