Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fete optimiste...sper ca sunteti pe baricade si ca munciti pe brinci () pentru bb....ieri Bia a facut 4 sapt....i-am pus poze in album la "Bia la 4 sapt"...suntem grasane, am trecut de 4 kg, deci a luat mai mult de 750 (cit trebuie minimum) intr-o luna. Cred ca se datoreaza laticului meu si sper sa mai am macar inca 1 luna sau 2 sa o alaptez Azi astept sa se ridice ceata si sa iesim si noi prima data afara, chiar daca numai pentru 15 minute...Veronici bafta multa cu FIVul si sa raspunzi bine la tratament si tu si Aileene..eu va tin pumnii sus de tot...Indy sper ca te-am lamurit cit de cit cu intrebarile, si vad ca sunteti in amenajari pentru mult asteptatul eveniment! Amely mai joci la dublu: T si Moisa?
Pup toate fetele perseverente si-mi aduc aminte anul trecut pe vremea asta ce monitorizari mai trageam la Moisa...era inceputul monitorizarilor pentru mine!O sa reusiti toate, pe rind...o sa vedeti ca am gura aurita!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Veronici ca mare dreptate ai! Chiar asa, nu vom reusi noi, care suntem mai tinerele?
Liana bine ca ai rezolvat cu durerile de cap! De cand mi-am facut ochelari si eu ma simt mai frumoasa , mai desteapta , nu trebuie sa fie neaparat adevarat, dar ce conteaza?
Amelye bine sa faci cum simti tu, oricum mai ai o luna de sperante pana la laparoscopie. Imi amintesc ce hotarata m-am dus eu la Moisa anul acesta sa demarez FIV-ul, dar pana la urma avea dreptate: cum as fi facut eu FIV cu chisturile pe care le aveam? Dar daca termin seria de 7 inseminari ( m-am hotarat pana la urma la 7) atunci SIGUR fac FIV. Bafta in continuare la examene!
Cata multumim pentru poze. Este Biencuta o dulceata de fetita! Mi-e tare drag de ea. Se vede ca sunteti o familie fericita, implinita si asta este foarte bine.
Rami da, cred ca se poate ramane insarcinata natural cu TPC negativ. Acesta se poate datora, din cate stiu, si glerei necorespunzatoare, acide si asta se poate remedia. Cred ca mai greu este cand se descopera prezenta anticorpilor spermatici si atunci nu stiu cat de mari sunt sansele pentru a obtine o sarcina pe cale naturala. Ai ceva-ceva simptome? Stiu ca nu vrei sa te imbeti cu apa rece, dar...
Eu incep de azi anticonceptionalele, Flamexinul ( antiinflamator), si de vineri autovaccinul. Toate astea pe o perioada de trei luni. A venit in sfarsit mometul sa incep cu ele, dupa o intarziere de 4 zile a CM, ca mai-mai credeam ca nu a vazut bine dr. la eco acele chisturi si endometru liniar si ca voi avea marea surpriza! Se pare ca mai asteptam putin, nu-i nimic noi sa fim sanatosi ca rabdare avem! Ce mai conteaza cateva luni? Abia se fac 5 ani de incercari .
pentru voi, dragi moisici!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna dimineata, moisicilor.
Catalina, tare frumoasa Biencuta. E chiar un bebe frumos. Sa va traiasca!

Rami, asta cu TPC-ul, dupa parerea mea, e o sursa de stres in plus. Eu am ramas gravida cu sotul meu demult, dar dupa spusele dr Moisa acum sunt sanse 0 din cauza acestui TPC negativ.
Explicatia a fost ca nu din vina spermatozilor lenesi, ci din pricina incompatibilitatii dintre glera si spermatozoizi.
Cum odata se putea si acum nu se mai poate, buna intrebare!!!!

Va pup pe toate si bafta in continuare!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'netza la moisici....
apropoooo...mie mi'a zis dc ca TPC e o tampenie...asa cum il face ei..deoarece adevaratul TPC se face cu secretie luata chiar din col..pe cand ei te cracesc putin si iti ia normal secretia...
ma rog cel putin asa mi s'a luat mie...posibil sa ma insel si o si dc..dar ma rog...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Buna-dimineata,
nu va suparati ca nu scriu pentru fiecare in parte, asa cum vad ca faceti voi.
In primul rind vreau sa le spun fetelor cu examene mult succes, apoi, Amely, daca simti ca ceva e in neregula si vrei sa fii linistita, laparoscopia, facuta la timp, adica in primele zile dupa menstra, nu te impiedica cu nimic sa incercati si in luna respectiva. La 3-4 zile dupa op se poate.
Acum nu stiu cum o sa te impaci cu Moisa cind o sa vada gaurelele fiindca doc T. nu te mai poate ajuta cu inseminari/FIV, dupa.
Dupa, el mai face monitorizari si, eventual stimulare.
As vrea sa va spun o intimplare, care poate parea incredibila, dar care, credeti-ma e 100% autentica.Eu am facut Laparo nr2 in oct. cu dr T. M-am imprietenit cu o tipa. A facut laparo inaintea mea cu o zi. Nu mai ramasese insarcinata de citiva ani, vreo 7, parca. Avusese extrauterina. Acum era in ziua 13-14, si, fiindca nu era din Buc. si venise doar la o consultatie, ca sa nu mai piarda o luna, pe rasp ei a facut op. Apoi a asteptatat sa ii vina menstruatia pt ca, in urma op-ei tb sa inceapa un tratament anti-endometrioza-deja il cumparase. NU i-a mai venit!
Ea zice ca daca s-a intimplat a fost inainte de op! si asa se pare dupa virsta sarcinii...doc a zis ca nu va mai face niciodata op asa tirziu(z13-14).
Thea, sotul meu inca nu a inceput un tratament, i-l va da dupa ce va avea rez. analizelor. A inceput cu cele hormonale. Vroiam sa te intreb antibiograma sotului tau i-a fost facuta pe ce analiza? urocultura, spermograma? ce?
Si daca glera e prea acida, cum ziceti voi, in cazul TPC, cum se remediaza asta? Dr T zice ca testul TPC e invechit...a fost la moda in occ acum citiva ani si, ca orice moda ajunge si la noi prea tirziu!
A mai urmat cineva tratament cu cicloprogynova? Acum la ultima inseminare, ca sa fie varza totul, endometrul n-a mai crescut decit pina la 8mm(ce cuminte era altadata, la cite monitorizari am facut, mereu era 10mm in per ovulatiei) si glera..nu mai vorbesc. NU stiu ce s-a intimplat! Dr. Moisa mi-a prescris acest medicament pentru 2 luni. Eu am citit pe net si, normal, m-am cam speriat, acum vreau sa stiu din experienta voastra.
MadalinaM

Mergi la inceput

Cata Bia e minunataa..multumim pentru poze.
Madalina din cate stiu io Betyca a facut acest tratament cu cicloprogynova....ma duc sa caut si daca gasesc te trimit acolo...pt ca se pare ca betyca nu va aparea cat de curand pe'aci...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Madalina antibiograma a fost facuta din spermocultura, urocultura a fost sterila. Am inteles ca TPC negativ datorat glerei necorespunzatoare se poate rezolva homeopat, personal nu cunosc cazuri. Noi nu am facut anticorpii spermatici. Apropo, dupa descoperirea TPC-ului negativ am ramas insarcinata ( trei teste pozitive fara dubiu), dar nu am ajuns la dr. sa confirme ecografic sau prin testul de sange pentru ca am pierdut-o, avort menstrual. Probabil este o metoda invechita si irelevanta, dar inca se mai face. Ce analize mai face sotul cu exceptia hormonalelor LH, prolactina, FSH, testosteron?

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mercic mult fetelor...Anca am citit mai de mult de problemele prin care ai trecut...acum esti bine? Eu sper ca da si ca ai scapat de toate prin cite ai trecut...si eu cred ca este relativa chestia cu TPCul...cel putin, T asa zicea...ca se poate ramine si cu TPC negativ...asa a zis si o homeopata la care se duce prietena mea...cica a avut fete cu TPC negativ care dupa 3 sau 6 luni si de tratament homeopat au ramas gravide fara ISA...eu sper ca asa este si cred ca se poate...mai mult nici acum nu cred in treaba care mi-a zis-o Moisa ca daca ai prestat cind erai la ciclu se poate negativa TPCul! Madalina zici ca tipa aia era gravida si in timp de a facut laparo cu T sau nu am inteles eu bine?? Stii ce s-a intimplat cu sarcina? A fost ok ? Teo succes cu tratamentul!Si sper sa ramai cu mult inainte de a 7-a ISA! Liana tu cum stai? Ce zi si ce ai facut luna asta? Monitorizari ceva?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

cata io stau bine...acum pe scaun si va scriu voua
sunt z19 si astept ziua 23..26..29...pt ca nu mai stiu cand o sa'mi vina...monitorizari nu..la dc nu..asa am vrut io...

teo..vezi ca stau cu ca nu cumva sa deschida cineva un nou capitol...e randul tau..stiu
se pare ca mana mea s'a cam blegit
hai acum mergem pe mana ta...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana multumesc, sunt pe faza, dar mai astept 2-3-5 mesaje si apoi deschid al doilea capitol in care astept gravidute!

Teodora

Poze

Mergi la inceput