Teo stiam io ca esti pe faza![]()
stii la ce ma gandeam???
ca ar fi asa frumos ca la inceput de cap sa facem o listza cu gravidutele de aici..ale lui M...
io una o stiu pe cata..parca mai era cineva?/////ooo mai multe parca??poate tu stii mai multe ca dehhhh esti mai veterana pe'aci...ce zici nu ar fi frumos???
de fiecare data cand am deschide cap sa vedem frumusetile de gravidute..
ma gandesc ca o lista cu toate pacientele ar ocupa mai mult..pe cand cu gravi io zic ca ar fi mult mai bine...eiiii ce zici???
dar voi fetelor?????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Thea, nu stiu ce analize va mai face, pb ca spermocultura, urocultura...dupa ce mergem cu cele hormonale(3 sapt dureaza,mi se pare o venicie). Acum vreau sa faca o pauza inainte de urocultura,mai ales, fiindca la raceala aia urita combinata cu ceva coptura pe nas, a luat antibiotic(banuiesc ca procedam bine,nu?). Acum vre-un an jumate a facut echo testiculara si chiar echo sa turceasca, ne-au spus ca nu sint probleme, a fost si la o doc la Parhon si acolo l-a 'pipait'
banuiesc ca ne spunea daca era varicocel. Voi unde ati mers pt spermocultura/urocultura?
Da, Catalina, fata aceea banuieste ca s-a intimplat inainte de op. Doc i-a zis in prima faza ca nu se poate, si ca ar fi fost dupa. Ea a zis ca la 3 zile dupa op. a facut sex(~ z17 a CM, nu avea ciclu de 30 de zile). E un mister...totusi, virsta sarcinii, ecografic, inclina catre prima varianta. Sarcina e bine, o urmareste dr T.
Liana, astept nerabdatoare link catre disc. despre cicloprogynova.
Spor la treaba/invatat, azi!
Buna idee Liana! Stiu cateva gravidute, iar daca fetele stiu mai multe imi spun si le adaug pe listuta, desi nu stiu prea multe date despre ele.
De acum va invit la un nou capitol, pe toate fetele dragi!
Teodora
Poze