Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mariamunteanu,ai niste copilasi superbi.Intrebai daca a fost cineva cu copiii in vacanta,noi am fost,ne-am intors de citeva zile.A fost absolut superb,copiii s-au comportat excelent,abia astept urmatoarea vacanta.Poti sa ne vezi in poze daca vrei.
Gusta,asa e cu medicii astia,trebuie sa pui mereu piciorul in prag.Doctorul meu se poarta foarte frumos acum cu mine,m-a sunat imediat ce am sosit din vacanta sa ma intrebe daca mi-a trecut infectia urinara,cum ma simt si sa mai duc o tura de urina la analize.Asa ca,se poate si altfel.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Elisor dr. de la salvare a zis ca are rujeola altcineva nu l-a mai vazut. Bubitele au inceput sa-i treaca mai are putin pe picioare, cred ca diseara ii fac si baie ca deja e nespalat de o saptamana. Nu prea are pofta de mancare, dar o sa-i revina.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

De bine ce ziceam eu ieri ca ce bine suntem, cand am ajuns aseara acasa era Daria mea cu un ochi plin de urdori si de abia putea sa-l deschida. Am sunat imediat doctorul ei si mi-a zis ca poate sa fie si o reactie a vaccinului. Bey da tare mai e vaccinu asta,sau daca nu au ei o explicatie logica baga faza cu vaccinu. Mi-a dat sa-i pun Tabrex. De dimineata era sa zic un pic mai bine si maica-mea mi-a zis acum ca nu a mai facut urdori. voi ati patit asa ceva?

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza!

Elishor, merci de complimente... Astept cu interes sa-i apara si al doilea dinte, ca primul i-a aparut in jur de 1 dec, da' pauza...

Nefertari, welcome back! Ma bucur sa aud de tine, sper ca sunteti bine cu totii. Cum a mers treaba cu Badiu, ai fost multumita?

Pliz, cum fac sa-mi pun la semnatura link la pozele lu' kupilu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-a zapacit Andrei ieri toata ziua si continua si azi si probabil de-acum incolo tot asa o sa o tinem. Nu mai sta locului, trebuie sa umble peste tot. Ce aerobic, ce gimnastica, ce Cindy...alergatul dupa Andrei o sa-mi scada kilogramele. Ia uitati-l aici pe unde mai umbla si scotoceste. I-am pus tot felul de perne si paturi ca baricade. Parca le-am pus acolo special sa se cocoate pe ele sau sa le dea la o parte. O sa vedeti acolo si poza cu cei doi iepurasi.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Am uitat sa va zic ca de ieri a incepput sa se ridice in fundulet de pe spate, l-am mai lasat acum cateva zile pe burta in patut si m-am dus pana la bucatarie si cand m-am intors era in fund dar n-am vazut cum a facut schema. Aseara l-am pus in pat pe spate si m-am intors cu spatele 2 secunde sa iau un pampers sa-l schimb si cand m-am intors el era la marginea patului in fund, m-am si speriat de el si am l-am pus iar pe spate sa vad cum face sa se ridice, s-a sprijinit in mana si s-a ridicat imediat.
Ma duc acum sa-i pun la fiert legume sa-i fac o supa, parca vad ca iar muncesc degeaba, ca de o saptamana mananca numai lapte si iaurt.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mikka, te duci la meniul din stinga paginii, la "Profil personal". Acolo iti poti adauga semnatura si pui acolo linkul catre pozele Ioanei.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

la toate fetele care s-au gandit la noi.
Suntem bine dar avem probleme cu pisiu, mai exact cu windowsul care imi da mesaje albastre pe tot ecranul cand imi e lumea mai draga. Tre sa cumpar un cd writter ca sa salvez tot si sa reinstalez windows, dar nu am vreme ca in paralel mai alerg si dupa actele masinii ca ne expira numerele provizorii maine poimaine si nu ma mai pot misca.
Asta e motivul pentru care nu reusesc sa scriu, am mai incercat si dupa ce scriam kilometric mi se bloca de-mi venea sa urlu la luna.
Dar suntem in zona si reusim kiar sa citim printre picaturi.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza si de la noi!

Am trimis la fete cartile cine mi-a dat mail!

Elisor, mortala ce sa mai...

Gabitza, un scump mai...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete.

Julia (Speranta nu moare - ce faci? o vorbulita ceva?)Tudor Catalin (Andra bb)si Robert (Monicica) sa fiti sanatosi sa cresteti mari si voiosi.
Mamaruta - treaba cu ochisori din cauza vaccinului am patit-o si noi dar nu atat de rau doar ca era umpicut unfat si s-a trezit cu ordori, noua ne-a dat Ophtamesone sa ii pun 1 pic de 3 ori/zi 3 zile deja a doua zi nu mai avea nimic la ochisor, era dreptul, nu stiu daca are relevanta. Dariutei.
Mariamunteanu - super puiuti ce ai, scrie si pt. noi la poze care-i un care-i altul, vacanta placuta si fara peripetii.
NewMami - dulce Patrick, si arata foarte bine.
Loreen - mai ce pui insetat, demolator si evadator, da-i dulce foc ca i-as manca ochisorii aia dulci si ce sa mai zic de falcute .
Mstroie - felicitari, tineti-o tot asa.
Gabita - dar tare dulce mai e Andrei si tare te mai invidiez pt. felul in care adoarme. la iepurasi. Avem si noi pijamaluta cu gluga ca a lui Andrei.
Cam atat am apucat sa vad din poze, dar nu ma las.
Elisor - mai mami tar tu esti in CIC, nu? de ce sa te duci tu cu dosarul, angajatorul trebui sa il depuna, tu doar cererea - declaratie pe proprie raspundere la primarie.

Hai ca va las, ma bag si eu 5 minute la somn ca de dimineata de pe la 5 au apucat-o supararile si am adormit si eu pe la 7 jumate ca pe la 8 sa ma trezesc cu un capac de bibe in cap, fata mea se juca in picoare si darama tot ce era pe chestia aia de la pat ca nu imi vine cum se cheama. Poate mai reusesc sa pun si eu ceva poze.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput