Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 4

Cloreta spune:
V-ai culcat deja?
Gogoasha mea a adormit devremeazi, la noua jumate. Ghinionul mamaie mele daca se trezeste iar la patru dupa bibi.
MAriaMunteanu, ai niste pui mortali. Am si eu un var care are gemeni fac un an pe 24 luna asta. Dar ai tai sunt mai frumosi Si ai lor sunt unul blond cu ochi albastri si unul brunet cu ochi caprui
.
Ioana, am incercat de doua ori sa vad dintosii Anei si mi s-a blocat exploreru':)
Loreen, mamica atomica felicitari pentru pasi!
Elisor, termenul e pana la sfarsitul lunii cred. Nici eu nu am depus inca cererea.
Cu dintisorii e si Teodora agitata, nu face progrese cu tarat ceva sau sprijinit pe picioare prea tare dar cred ca ii ies si incisivii de sus.
Pozele mele

Florentina G spune:
Nelia, tocmai de la guacamole mi se treage greata. Cand eram in San Diego si aveam pofta de carne de vita mancam "Carne Asada", mancare mexicana si mi s-a aplecat de la avocado. Totusi nu cred ca era preparat la fel cum ai spus tu. S-ar putea ca ceapa si lamaia sa-i taie din gustul ala gretos. Oricum, multam' pentru reteta, daca nu-i va placea Mayei o sa i-l prepar sotului meu care sigur nu va refuza!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Cornelia spune:
Fetelor, va multumesc pt. sustinere.
Parerea pediatrei noastre (celebra Munteanu ) este ca nuste nici rujeola, nici rubeola si in nici un caz alergie medicamnetoasa, ci o alta viroza (posibil roseola sau alta, pt. ca am inteles ca sunt vreo 7 care dau euptii asemanatoare
). A aparut complicatia la ureche, pe fondul scaderii imunitatii, Stefan fiind si in perioada eruptiei dentare. Mi-a zis ca daca nu era asa, ea m-ar fi sfatuit sa nu ii dau antibiotic. Oricum, l-am inceput si o sa ii dau 6 zile.
La alt medic sper sa nu mai fie cazul sa ma duc.
Nici eu nu am depus inca cererea la primarie si nici macar nu am trecut pe la serv. sa imi iau dosarul.
Incerc sa mai vad si eu poze, ca sunt in urma cu evolutia copilasilor.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

patriciaRO spune:
Nelia, pai uite:
pui niste cartofi la copt, apoi ii desfaci de coaja, ii zdrobesti si ii amesteci cu unt, branza de vaci, si un galbenus. Se fac gogosele si se pun intr-o tava unsa si se coc la foc rapid... Si sunt vreau sa-ti spun dementiale...
Acuma vezi daca-i plac... Alex a mancat doar 2 bucati si apoi i le-a mancat taica-su ca cica erau prea bune sa le manance Alex. Asa ceva... Auzi dar tu nu ai cartea pentru bebici? ca s-a cam dat la toata lumea... da-mi un mail la beatrice_rotaru2005@yahoo.dk si ti-o trimit!
Beatrice, mami de Alex pifos

andreea.a spune:
Hellllllooooo!!
In primul si in primul si in primul rand, MULTUMIM PT URARI!!!!
N-am apucat sa sarbatorim cele 7 luni, dar lasa ca acus vine luna a 8-a si tot asa.. Si nici cadou nu i-am luat, asta daca nu pun la scocoteala cazatura pe care a luat-o azi de pe olita, adica cu tot cu olita. S-a tot aplecat intr-o parte pana a nimerit cu capul de parchet.. Ca eu, mama denaturata, spalam vasele.. iar Andrei gatea..
De acum o sa stau sa-l pazesc si pe olita!
Ieri l-am lasat pt prima oara cu altcineva - adica cu tatal meu. A fost ok. Sincera sa fiu ma asteptam la un dezastru! Dar dupa cum spuneam, Ericozaurul a fost rezonabil. Iar noi, parintii am fost sa vedem "Chicago" pe care va recomand sa NU mergeti sa-l vedeti ca e.. tragic. Macar am iesit si noi din casa.
Somn usor!!

andutzy spune:
Buna seara mamici si pitici!!
In primul rand, bine ai revenit NEFERTARI! IMi era dor de tine si sper sa revii curand si pe messenger!
De la noi nu mai avem noutati, azi am avut o zi linistita, sa vedem cum va fi noaptea. Piticosul meu nu vrea cu nici un pret sa se tina pe genunchi si sa o ia de-a bushilea, dar de se ma mir, ca el pana la 6 luni si putin nu a fost in stare nici sa se rostogoleasca de pe o parte pe alta, e un mare mare puturos! Si e grasan, poate de-aia...?!?
Pe mne ma bantuie iar cosmaruri de genul:"daca nu i se va mai indrepta capul copilului"? Nu stiu daca stiti, dar Dragos pana acum, de curand, din cauza unui muschi putin putin mai scurt decat cel din partea opusa, nu a dormit decat pe spate, cu capul pe stanga, interventiile mele soldandu-se cu esec(daca il intorceam , plangea de se rupea). Odata cu cresterea, acum doarme cu capul in ambele parti, probabil s-a mai lungit muschiul, dar desi mi-au zis mai multi medici ca pana la un an capul se mai modifica ca forma, eu sunt terorizata ca va ramane asa. In ultima perioada i s-a mai indreptat capusorul, s-a mai rotunjit, partea stanga era f turtita, dar inca mai este vizibil, mai ales daca te uiti de sus(urechile sunt una in fata si una mai in spate). Voi ce stiti? Pana la ce varsta se poate reface forma capului???
Gabitza, tu ce neonatolog ai avut la Andrei? Pe mine si pe Atena, nasa lui Dragos ne tenteaza sa-l contactam pe Craciun, chiar daca a trecut multa vreme de la nastere, noua ne-a placut mult de el si i-am gasit si referinte super pe net.
Cam atat de la noi,sa aveti o noapte usoara, va pupam,
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

nelia spune:
Elisor, da, reteta de avocado e pentru oameni mari. Inca nu i-am dat avocado Tudorei, ca mi-am dat seama ca nu mai am oua organice si mi-e frica sa-i dau inca din astea obisnuite. Si nici brinzica nu cred ca trebuie sa i-o mai dau, e de vreo patru zile in frigider. Deci nu pot sa fac astazi nici reteta Beatricei. Da, am cartea, dar am uitat de ea, acum mi-am adus aminte cind mi-ai spus ca de acolo sint gogoselele. Eu i-am facut de toate pina acum: ciorbite, perisoare cu iaurtel, budinci, sufleuri... cam tot ce-i fac Agatei (ca inca ii mai gatesc si ei separat, nu tot timpul, dar un fel pe zi este la cererea si pe gustul ei), dar adaptat la virsta de 8-9 luni. Astazi am mai facut poze, abia astept sa culc fetele si sa le pun in album, sa le vedeti cum mai arata. Va las acum, ma duc sa mai fac cite ceva prin casa si sa-mi hranesc, spal si culc pisicutele. Sa aveti o noapte buna si dormita!
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Stefania Nicolae spune:
Dormiti?
Margott - noua ne-a mers foarte bine la fundulet ca am patit-o o data rau de tot cu reviken, si santanderm, acum de intretinere ii alternez crema de la sanosan cu ozid de zinc, nidoflor, bepanten. sa se repare fundicul mai repejor.
Ioana - sa va creasca sanatosi si frumosi (dintisori), si eu ii tai unghiutele cam la 3 zile ii cresc f. repede.
Elisor - cica ar fi pana la sf luni ianuarie, daca intarzii mai mult te sar cu o luna nemernici.
Gusta - mai pupici Marutei, si bine le-ai facut, nesimtitilor alora de asa zisi dr.
Bea - pls si la mine carticica cu retete pt. bb stefania@asclepios.ro, saru' mana.
Eu sunt suparata pe mine fleasca - nu stiu cum fac dar uite ca reusesc, bumbuta a mai luat o tranta cu mine de mana, eu vorbeam cu mama si tata ii facea goange si ea se repede odata s-o ia la fuga si eu mama tampta o las pe ea sa se tina de degetele mele in loc s-o tin eu ca zic sa nu se simta copilu constrans si uite ca se simte copilu busit, asa ca nu am mai calcat nimic si am stat cu copilu in brate 2 ore in timp ce dormea si ma-m bagat si eu la somn si cum altfel in 5 minute s-a trezit, cred ca are senzor pt. cand inchid ochii, iar pana a adormit nu a vrut sa mai stea nici in brate la tasu', cum schitam ca as vrea s-o las din brate incepea sa planga.
Hai ca ma duc sa fac 100 ml de laptic si ma bag si eu la somn ca vad ca de la trezirea de la 23 nu mai schiteaza mare lucru.
Hai sa aveti o noapte cat mai odihnitoare. Pupici la puiuti bolnavici.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

elisor spune:
Ia sa vedem ce sarbatoriti avem azi, deci LA MULTI ANI lui TUDOR CATALIN (Andra_bb), JULIA ANDREEA (Speranta nu moare) si ROBERT (Monicica) sa fiti sanatosi puiuti, pe unde mai sunt mamicile voastre sa ne mai spuna cate ceva despre voi?
Stefania ai preluat tura de noapte? La cat e de iute Bumbu nu ma prea mir ca face colectie de...trante, e foarte fasneata fetita ta si iute si slabuta.
Andreea.a sa nu-mi spui ca a imprastiat si oaresce produs de olita! Chiar a facut ceva? Of, of cate trante mai iau copiii astia, noroc ca ei le uita repede. Ce mai fac Androix si Filip?
Cloreta si Stefania merci pt. raspunsuri, hai ca mai am o sansa, daca reusesc sa intru in posesia adeverintei saptamana asta.
Cornelia am pierdut sirul dr. care l-au consultat pe Stefan, bine ca e bine in final si incepeti sa va linistiti, ca asa ceva greu de imaginat, sa ai atatea diagnostice intr-un interval de 2 zile. Sa fie din ce in ce mai bine Stefanutu'
Mstroie cum mai este David, pana la urma el are confirmata rujeola?
Gusta cum se mai simte Mara astazi, a mai facut febra?
Va saluta NewMami, care azi incepe serviciul, a venit si mami a ei si e fericita, nu prea mai are timp de scris. A fost cu Patrick la doctor in State si e foarte multumita de sistemul american in comparatie cu cel canadian, au stat 1 h la consult si i-a spus ca totul e in regula, ca e dezvoltat foarte bine, e vioi si energic (nu ca puturoasa mea mica), are 2 dintisori jos si se pregateste runda a doua. I-a facut si un vaccin pt. hepatita B care in Canada se face doar la 1 an. Are 7980 g si 69 cm. Gabitza te rugam onorurile, multumim). Am vazut pozele de la 6 si 7 luni, e o scumpete de copil (ca si ceilalti bb de mai-iunie 2005, de altfel) si ca sa ma credeti pe cuvant uitati aici
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Ce urata vreme va fi azi!
Aseara am culcat-o la 20.30 era franta, dar s-a trezit la 23, i-am dat 30 ml laptic, am luat-o in pat cu noi si intr-un final nu prea indepartat a adormit (cred ca am adormit inaintea ei), m-am trezit la 2 sa o pun la ea in patut, i-am insurubat bine suzeta sa fiu sigura ca nu se trezeste s-o caute si a dormit pana la 8. Foarte bine, eu m-am trezit cu o durere de cap.
Nu va mai spun ca iar am pitici avansati la grad de nebunei, Bia nu se intoarce si pace, sta destul de bine in fundulet, dar atat, curand o sa ma duc la pedi sa o mai vada o data si sa mai facem un control la neurolog. Ioana poti sa zici ce vrei, dar cand ai un ghimpe in inima si nu esti convinsa ca e eradicat ala sta acolo si creste si creste si naste monstrii.
Voi fi cu ochii pe ea in urmatoarele 2 saptamani, atata mai astept.
Gabitza trece-ne si pe noi pe listuta, te rog, cu 8820 g, lungimea later.
Eli, Bianca & Andreas