Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 6

elisor spune:
Androix bine ca ai mai bagat capul pe aici si daca tot l-ai bagat te intreb si eu cat mai costa inmatricularea? Ca auzisem de ceva milioane si mi-e greu sa cred dar probabil ca totusi e posibil.
Stefania pai n-am zis ca depun eu dosarul, eu nu reusesc sa-mi iau adeverinta de la servici ca nu e gata
, dosarul d-zeu cu mila, n-au ei timp de dosarele mamicilor, ca doar de-aia au abandonat si cu adeverintele ca nu sunt in stare
Gabitzam scumpic foc Andrei cum adoarme el in orice pozitie, munceste mult de cade asa frant pe manutele alea curioase, mai trece-ne, te rog, si cu 73 cm.
Oana asta imi place tare mult
Loreen mi se strangeau degetele in papuci cand am vazut-o pe Delia calare in scaunul de masa
Am terminat cap.47 si am in cap numai aventura "dosariada", bine ca ati reusit sa depuneti, cele mai multe.
Eli, Bianca & Andreas

babygirl spune:
pe scurt:
pt cine stie franceza si mai are nevoie de info desprecum sa slabeasca: http://gcms.weightwatchers.com/WWI_Controller.aspx?Page=1002512
ema a ramas cu un cercelus. mno, asta e! o urechiusa nu mai vroia sa se vindece, asa ca i-am scos pana la urma cercelul. au trecut deja 5 zile si inca are galma. s-a mai micsorat oricum. f. ciudat ca o ureche e ok si cealalta a facut puroi.
s-aveti o zi vesela!
va pupa fetele
EmAdina

elisor spune:
Mor incet in casa...ca n-am gaz, pana in jur de 15, ca isi pune si ultimul de pe scara centrala si uite cum ma tine in frig, chiar am inceput sa inghet, sper sa nu fie pana la 15 ca ma gasiti statuie, cred ca vom iesi afara, mai rau de atat nu se poate
Eli, Bianca & Andreas

Cloreta spune:
Hello,
A fost iar madam ministrula B1, so:
Elisor, in Bucuresti dosare/cereri se depun pana la 31 ianuarie, in tara s-au incheiat la 15 ianuarie. Asta ca sa luam banii in februarie. Daca se depun dupa aceasta data banii vor veni in martie cu cei din urma la un loc, nu va faceti griji ca nu ii veti primi.
Cu taratul si intorsul am aceeasi problmea si eu cu Teodora, se fataie pe toate partile, sta pe burtica, sta si in fundulet dar se mai duce cateodata un picutz in fata, in schimb nu se taraste. E lenesa, ridica din fundulet din cand in cand dar de cele ma multe ori da din picioare de zici ca e un peste pe uscat. a avut mici tentative de a ridicafunduletul si indoi geunchii a inaintare dar se lasa pagubasa repede. Trebuie sa o mai stimulez. Ea nici nu a stat pe burtica de mica de tot ca nu i-a placut, tarziu a stat asa si a inceput sa se rostogoleasca. Fiecare cu ritmul lui. Cateodata ma necajesc si eu dar inca nu imi fac probleme.
Acum doua zile am intrat la jurnale si am vazut ca are si Felis unul, am plans si i-am multumit lui Dumnezeu ca am uncopil sanatos si am uitat de faptul ca nu se taraste inca.
NewMami, e o scumpete Patrick!
Gabitza ma omori cu pozele astea:)
Pozele mele

gabitzam spune:
Ar trebui sa-i fac si acum o poza, ca tocmai si-a facut un cucui, la arcada. Ca n-are stare in continuare. Nu doarme de azi de dimineata de la ora 7, i-am dat si tzitzi, am zis ca adoarme. De unde, a inceput sa se joace cu ele , cu tzitzi adica
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

ChrisDun spune:
mamaruta, noi am avut o secretie galbuie la un ochisor la venirea din maternitate... am pus antibiotic si ser fiziologic, dar cu antibioticul nu s-a ameliorat deloc, asa ca am ramas pe ser fiziologic si in 3 zile i-a trecut... Vezi ca au fost mai multe discutii despre Tobrex si Tobradex si Genticol - nu stiu care din ele nu e bun... Multa sanatate Dariei!
Babygirl, imi da eroare la pagina aceea in franceza...
Androix, uite, orientativ: folia pe carte la rar daca nu o are (parca dacia dadea masinile cu folie pe carte), e vreo 20 RON. Taxele inmatriculare si talon, 80 ron si ceva, pana in 90. Numerele la rand costa 25 ron si preferentiale 50 ron.
Carina e bine, slava Domnului, insa eu am facut febra azi-noapte , cu frisoane si tot tacamul... azi mi-e bine, si sper sa nu ma mai apuce! Am bagat pana acum un oscilococcinum, doua aspirine, vit B1 si B6 si astept...

mikka spune:
Cloreta, merci de info, nici eu n-am ajuns sa depun actele, ca stau in maretul sector 5 unde mai trebuie si adeverinta aia nenorocita.
Gabitza, merci, am mai incercat eu dar se pare ca pe undeva gresesc.

lucas spune:
Buna dimineataaaaaaaaaa,
ma declar fan TCM nu neaparat pentru copil cit pentru casa, si imbracaminte de casa sau de schi.ieri am gasit (URAAAAAAAAAAAAA) mult cautatele covorase de bambus, pentru care am plins la Mobexpert ca unul era 1,8 mil. (70x140)si aveam nevoie de 3!!!ieri le-am gasit la TCM in Vatra Luminoasa, cit credeti ca era unul????? exact 550.000 lei, adica in acelasi pret am luat 3. si mai avea o groaza de chestii ptr. bucatarie de inox. mai avea si mi-a placut tare, chestie din aia in care pisezi usturoi, sau busuioc din piatra!!! ce am cautat-o si pe asta.si o chestie super misto care se baga in buzunare iarna, ca niste saculeti si iti incalzesti miinile, o chestie tare misto, 2 buc. 100.000. sotzu a fost tare incintat de dracia asta de incalzit miinile, ca dimineata dupa ce da zapada, cam ingheata miinile.timp sa ai sa stai acolo.
Gabitza ai pus-o cu Andrei. poti sa faci mata cazemate!!! ca e de nestavilit!!
Cloreta nashpa rau site-ul!!!
Loreen numai hartuirea sexuala se ia in calcul, baga fusta scurta, iti pui o scama pe picior, el iti ia scama, implicit atinge piciorul, concluzie hartuire sexuala!. si pentru ca esti buna nu vrei sa aiba probleme ajungeti la o intelegere si stai 2 ani acasa.GATA s-a rezolvat.e un magazin mare la voi, in care sunt si lucruri confiscate si TCM. daca vrei ma interesez pe ce strada e.sau cam pe unde.
New mami!! salutari! spor la servici. la voi e bine ca mai aveti o alternativa cu dusul in America, noi;Bulgaria, Ungaria. nu ca ar fi serviciile medicale indoielnice dar cum te intelegi cu ei???????????
sa va intreb si pe voi, ca poate am luat-o razna. Matei da din cap, ca si cum ar spune nu, uneori cred ca se joaca, dar ....asa fac si ai vostri? sau ar trebui sa imi pun ceva intrebari?
si mai departe sa intreb pe nenea doctorul?? sau paranoia este mare?
Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Florentina G spune:
Salutare si de la noi!
Eu m-am trezit pe la sapte sa-i pun punguta Mayei pentru urocultura. Am asteptat pana la 9.00 sa faca pisu si nimic.... Mai, are un somn greu... nu a simtit nimic cand i-am desfacut scutecul si i-a mmontat-o, nici cand o controlam sa vad rezultatul! S-a trezit in final pe la 10.30 si punguta era tot goala! Asa ca nu am ajuns azi la clinica pentru ca nu am avut cu ce. Si nici pt. copro nu aveam ca ieri a schimbat-o mama si a uitat ca trebuie sa oprim "probe". Oricum ma aprovizionasem cu supozitoare dar se pare ca a scapat de data asta!
Acum a luat-o somnul dupa ce a papat un castronel de cereale cu biscuiti si jumatate de iaurt. Se parte ca iaurtul e la mare cautare pentru bebeii nostri!
Mygirl - vroiam sa te intreb cum ai fiert brocolli - la gramada cu celelalte legume sau l-ai innabusit? Si-a pastrat culoarea verde?
Astazi astept sa-mi aduca si mie avocado, sper sa-i placa Mayei. Bine ar fi sa semene cu ta'su si la preferintele culinare ca el mananca tare sanatos, din carti as zice....
Elisor, multumesc pentru reteta! De cand ai inceput sa-i dai usturoi? Mie mi se pare ca e cam devreme sa-i dau Mayei, oare nu provoaca arsuri?
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

gabitzam spune:
Mikka, sub semnatura, acolo la Profil personal, ai o intrebare cu "semnatura selectata in mod normal?" unde trebuie sa pui DA.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei