Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Florentina, brocoli l-am fiert dupa sfaturile lui Elisor- am dat in fiert f punina apa, cat sa acopere fundul craticioarei, am pus buchetele mici si am acoperit cu capacul, la foc potrivit. In max 10 min sunt gata. Sper sa-i placa, daca nu sa ai ceva papa de rezerva, sa nu patesti ca mine.
Acum m-am apucat de gogoselele lui Beatrice, ca mi-a facut pofta...si nu cred ca ingrase prea tare, ca de ieri pana azi a mers bine regimul meu. Mananc cam la aceleasi ore cu Alex si cam acelasi meniu. Fug ca mi se coc prea tare cartofii...revin

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Lucas, si Ioana da din cap ca si cum ar vrea sa spuna 'nu', de vreo 2 luni. N-are nimik copilu', se mai distreaza si el. Sa vezi cind o sa-si scuture tot corpul ce haiosi or sa fie, zici ca-s bagati in priza.

Gabitza, am selectata semnatura, problema mea este ca vreau sa pun linkul catre poze, si asta nu merge, de ex cum apare la tine 'poze noi cu andrei'

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Io m-am congelat azi mama tampita ce sunt...
M-a apucat doru de munca am facut niste mancare de dimineata si deja mult asteptatele cannelloni si imi zic ca ce-ar fi sa duc copilu afara un pic...adica vreo juma de ora ca sa o luam si pe sor-sa de la scoala...Am turbat de frig si una si alta...aia mica s-a scos ca am luat-o in brate da eu m-am solidificat bucata cu bucata...

Lucas pai p-ala il stiu,este pe interioarele in zona industriala...la noi sunt mai multe TCM-uri cred ca vreo 5 si culmea ca fiecare are alta marfa...interesanta uneori...
Aia cu fusta scurta nu-mi place scenariu ca-s picioarele mele celulitice...oricum glumeam ca stiam ca nu are baza legala judecata mea,insa ma exaspereaza si sincer mi se rupe ca nevasta-sa trebuie sa fete(ma exprim asa ca toata sarcina a stat ca o holstain...de parca nu mai ea face copii la 38 de ani,si din cauza varstei 9 luni nu a facut efectiv nimic...sa nu dauneze la copil)...

Stefania unde doamne iarta-ma ai vazut tu falcute la Delia...?!

Newmami este o frumusete si a crescut atata de frumos...

Ma duc sa-i dau sa crape-n ea ca nu mai sta...am facu niste mancare de fasole vrede cu pui si sos de smantana...am o curiozitate bolnava oare va manca...?!

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mygirl, ce de bunatati gatitit voi.
I-am dat sue Teodorei brocoli in piure acum o luna, a papat dar cred ca a durut-o burtica ca nu i-am mai dat. Acum nu stiu ce sa zic, asta e din familia verzei sau a conopidei?
Lucas, ma faci sa vizitez un magazin TCM:0 Am inteles ca e unul pe la Tineretului ca pentru mine Vatra Luminoasa e departe.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Va multumesc pt. aprecierile la adresa juniorilor mei. Si eu m-am gandit sa scriu in dreptul pozeler cine-i unul si cine-i celalalt. Nu sunt identici, la prima vedere par asa, dar dupa ce i-ai vazut mai de aproape devine evident ca exista totusi diferente.
Intr-adevar gemenii au pana pe la 3 ani un ritm de crestere putin mai lent decat copiii singuri, de ex. ai mei au aprox. 8 kg Alex si 7,5 kg Phil, la o inaltime de 67-68 cm. Nu stau singuri in fundulet, trebuie sustinuti. Sunt veseli, cuminti si au inceput sa se remarce unul pe celalalt, isi cauta mainile cand sunt aproape, Phil rade cand Alex stranuta sau ragaie. Au inceput desigur si primele "lupte", tras de par etc.
Copiii vostri au crescut foarte mult si sunt avansati, ma gandesc cu placere ce copii frumosi avem.
Ieri am aflat ca unui coleg i-a murit fetita nascuta de cateva zile in Bucuresti. A avut probleme cu inima si n-a mai ajuns sa fie operata. O tragedie, asa ca noi suntem norocoase.

Va pup,
Maria

P.s. Concediul nu l-am planificat in amanunt, dar cred ca in februarie plecam. Mai "vorbim" pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ce mai fac fetele cu bebelusii? Cum va descurcati?Cum ii inveseliti? Eu abia acum incep sa am putin liber.Noi suntem bine,am scapat de voma care ne-a omorat pana acum o luna,avem 2 dintisori jos si cred ca ne mai da doi sus.Inca nu ne rostogolim,abia ne intoarcem pe o parte si stam in fundulet.In brate sarim sus-jos tot timul.Mami a ramas cu 13 kg din 28kg luate in timpul sarcinii(cum suna acum, ce demult a fost!...).Imi era asa de dor de voi...Sper sa fiu mai activa si sa intru aici la voi.
Pupici multi la toti bebelusii.

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gabitzam, grait-au astrele!!! Ca nu degeaba sunt nascuti in acelasi moment al zilei... Si Ema tocmai s-a ales cu un cucui la arcada. S-a ridicat tinandu-se de marginea patului si a alunecat in entuziasmul ei in timp ce eu strigam :"Bravooo!" :)

Mikka, bine ai revenit. Minunate pozele voastre!

ChrisDun...stai sa caut si iti mai dau un link..Daca nu merge, search pe google WEIGHTWATCHERS.

Lucas, de acord cu tine! mIe mi-a spus soacra de magazin pt ca sta prin zona. Pt Ema i-a cumparat o paturica http://community.webshots.com/photo/496799632/524964254EgRvbV si o plapuma http://community.webshots.com/photo/496799632/524964251PydyYo . Eu mi-am cumparat o jacheta. http://community.webshots.com/photo/530901236/542105470bVfVWw Preturi bune, zic eu, iar calitatea buna. Cumnata a luat pt bb un babyphonela super pret. In alte magazine astea costa milioane.

EmAdina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am facut gogoselele si au iesit...yummy..Alex inca doarme, sper sa nu le termin pana se trezste.
Azi am gasit un site super interesant. Am aflat despre Alexandra ca este in a 35-a saptamana de viata si are pana acum 244 zile :

Fun Birthday Facts

Your baby's birthstone is Emerald (Love, Success)
Your baby's Astrological Sign is Taurus
Your baby's Flower is Lily of the Valley or Hawthorn (Yellow, Red and Green)
Your baby was born in the Chinese Year of The Rooster
Your baby will start kindergarten in 2010, be old enough to drive a car in 2021, finish high school in 2023, and will graduate from college with the class of 2027 (Give or take a year)
This time last year you were 23 Weeks Pregnant!

Mai are si dezvoltarea copilului pe saptamani si multe altele pe http://www.babiesonline.com/babysfirstyear/

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Adina si noi avem paturica rosie. eu jacheta nu am mai gasit masura mea. e super paturica!!! tot in Vatra?

merci mikka! a fost haios aseara ca a mincat dar nu tot, si dupa 10 min. il intreb mai vrei sa maninci si el din cap "nu', hai sa ne culcam si el din cap "nu". evident ca nu cred ca avea nici o legatura, adica nu raspundea constient la intrebare, singura chestie pe care o stie:il intrebi unde e lumina si el se uita in sus la tavan. maica-mea e super incintata ca ea l-a invatat chestia asta.
beyy, si chiar se uita, ca l-am testat de citeva ori. si Matei sta la taiat unghiutze, curatzat urechi, masat, cred ca ajunge gigolo.aaaaaa si mai are ceva, ii place sa-l pupi pe ceafa, e super incintat! dupa cum spuneam, gigolo!

Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Curiozitatea mi-a fost satisfacuta ...a hapait Delia ceva de groaza...manca-oa-r mama de ardeleanca...Maine ii fac si eu gogosi de-alea...

Gabitza ...io ma declar invinsa de fii-mea...azi era sa ajung cu ea la spital...

terminasem masa de dimineata si eram cu ochii pe ea si ii faceam ceaiul...s-a ridicat frumusel in scaun si apoi si-a adus aminte ca vrea ceva de pe jos si pur si simplu si-a dat drumul in cap...am prins-o in fractiune de secunda de pantaloni...Tremura si gresia sub mine de frica,distanta fiind destul de mare cca 1 metru...ea radea ce si-o fi zis...taci ca baga mamai jocuri noi...
Cred ca o sa-i fac niste injectii cu frica ca nu stie ce-i aia...

Oare cat timp trece pana apare tura a doua de dinti...?!

P.S. am sunat la birou sa vad care-i chestia cu dosarul si cica nu mai trebuie facut nimic decat adeverinta de la Paul si mi-a zis ca sefu si-a internat nevasta pentru nastere...probabil nu mai are timp sa ma streseze cu telefonul...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput