Bebelusi de iulie-august 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Diana, eu ii dau lui Andrei mar ras si banana si pun si cate o lingura de cereale. papa tot si nu are probleme cu burtica.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetele, haideti sa va dau o veste buna, ca pe voi sigur va intereseaza. Noi, din pacate, nu beneficiem de CIC...

Ministrul Gh. Barbu a hotarat ca mamicile sa nu mai depuna lunar o declaratie cum ca nu s-a schimbat nimic in statutul lor, ca oricum era inutila, doar birocratie in plus. Mai putine drumuri, nu-i asa?

Tocmai am vazut la stiri la Realitatea.

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, multumim,.

Diana Maria, "vinovat" pt forma ochilor, gene si sprincene e taticul ei, iar pt culoarea albastra taticul meu.

Lulu, esti o draguta...m-ai facut sa zimbesc cu liceul...fost-ai, lele, cit ai fost...dar cred ca ai dreptate: fatza de multe colege ale noastre, care s-au schimbat radical( unele in bine sau f bine, altele in mai putin bine), cred ca eu mai seman cu mine...oricum, daca ne-am recunoscut una pe alta din poze cind am venit pe DC, inseamna ca suntem ok

M

Mergi la inceput

Am pus poze noi in album de la petrecerea lui Andrei de 5 luni.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hristina

quote:
Originally posted by mamini

fetelor, dragelor, am pus poze. albumele: botez si acasa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos

M

Mamini, sa va traiasca Veve! E o mutrita scumpica foc! Am vazut pozele si v-am admirat pe toti! Inclusiv pe nasa, mobila bunicilor facuta la CPL, si goblenurile!
Am spirit de observatie, nu?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

multumim.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Mamini-din ce in ce mai frumoasa mica Sofia !! Seamana ff mult cu sotul tau!!

Laura-i-am admirat pe piticii tai !! Super haiosi,si ce mai vorbesc ei !!

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Are diaree..acum a facut kka..E clar de la DINTI.Vai de noi ce ne asteapta..sper sa se chinuie mai putin decat la ceilalti..
Daca la fiecare dinte care ii iese are alt simptome decat a avut la cei acre au iesit..o sa o i-au razna ,cred

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anda, multumesc, asa e. seamana f tare cu tac-su. acasa m-am distrat cu poze de-ale lui de cind era mic, am pacalit o gramada de lume ca sunt poze cu Mitzi. nici macar faptul ca erau alb-negru nu a ridicat intrebari. si am testat si spiritul de observatie al citorva cu o poza in care se vedea "dotarea" si...surpriza! si asa a ramas neobservat fapul ca nu e fie-mea, asa mult seamana- in rest.

Lulu, am vazut piticotul fericit- e f misto poza cu tortul, coiful si el hlizit, in picioare, in scaun! si mi se pare maricel, avind in vedere ca e "mai tinar" decit a mea...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetelor!

Doamne ce de copii frumosi, subliniez copii, nu bebelusi...

Laura- felicitari, toata consideratia pt veselia si fericirea cu care-i cresti!
Mamini-sa va protejeze Domnu' de necazuri si sa aiba mult noroc tanara crestina! Toti sunteti frumosi si calzi!
Lulu- Andrei era tare nedumerit de tort (care e super)nici nu stie el cu ce placere o sa astepte momentul asta!Poza cu "Stapanul ratustelor" e bestilala

Pupici peste tot la toti puiutii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Cand i-am pus tortul pe masuta se uita la mine ca si cand ar fi zis: " aoleu! Sa-l pap eu singur pe tot?"

Andrei

Mergi la inceput