Bebelusi de iulie-august 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
Brianamica, Ingrid nu sta singura in fundulet, de intors se intoarec singura de pe burta pe spate, asta cel mai des..ca de pe spate pe burta nimereste la intamplare..nu o face intentionat.De tarat pe burtica se taraste f tare...chiar zici ca e o omida aseara am pus o paturica peste mocheta in camera ei si facea niste taraturi rapide..de imie ra ca da cu capul in toate dulapurile..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oriadam spune:
Buna fetele. Hop si noi, in vizita, ca din pacate nu ma pot monta sa intru zilnic, si cand ma urnesc nu merge net-ul.
Anis, zau ca te compatimesc, dar cum stii cum se spune "toate trece!".Eu zic totusi sa vorbesti cu medicul ca sa stai linistita.
Avem si noi povestea noasta. Pana acum o saptamana adormea la 2-3 dimineata. Am incercat in cele din urma sa-i reglez somnul si acum doarme la 10, dar s-a trezit azi noapte de 4 ori sa pape.
Am crezut ca doar ni suntem asa dar vad ca mai sunt si alti bebei care se tot trezesc noaptea.
Pupi multi tuturor si incerc sa pun poze. Sa o vedeti si pe cocoloasa mea razareata.
Mada & Daria (28.08.05)
oriadam spune:
Multumim mult ca ati trecut date si despre noi. Acum, la 4 luni si jum avem 7 kg si 62,5 cm.
Iar mami, care vrea si ea in tabelul de grasune are 1,65 si 71 de kg, si vrea sa ajunga la 60.
O intrebare: Se tot mataie si nu-i convine nimic, cred ca de rasfat. O las sa planga? Cam cat trebuie sa o las?
Madalina
anis spune:
Am reusit sa vb cu dr.Ea zice ca e sigur de la dinti.Si ca la aia de sus e mai dureros.A zis sa ii dau nurogen 3 lingurite pe zi,ca sa mai scada inflamatia si maxim 2 supozitoare cu novocalmin/zi , plus calgel.Sa-i urmaresc temp si diareea.
Inclin sa cred ca are dreptate...spre asta oscilam si eu..dar tot am zis ca daca e altceva.La urechi am apasat-o ,nu pare sa o doara.
I-am dat cu calgel acum 15min..si gingia din fata e inflamata,plus ca simt ca e ceva os in gingia..nu e sparta gingia...
Asa ca..vai de capul meu si saracutza de ea..la nici 6 luni...o sa avem 4 dinti...cred ca pana la 1 an o sa-i aibe pe toti cine mai stie...
Ma gandeeam acum..acum inainte de agitatia de noapte...am avut 1 zi cu f multe bale...apoi s-a oprit ,pe urma a aparut ceva mucus in kka...si uneori mirosea si pe urma iar isi revenea..si pe urma a incepea distractia de noapte..
Sper sa fie asta si mai sper sa nu faca temp si diaree..ca e nasol cu diareea..am vazut de data trecuta...
Mai am o cutie de atunci de lapte hipolactozat..cat sunt valabile astea ?E inceputa..da nu vad cat scrie pe ea..ca termen..ar fi o luna de atunci..In caz de diaree, va trebuii sa ii dau
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Dede, am citit povestea ta. Nu stiu ce altceva sa-ti spun in afara de ceea ce ti-au spus fetele. E tare trist sa simti ca lupta e numai de partea ta si ca trebuie sa ii infrunti pe toti...si cand ai si doi copii mici care iti ocupa tot timpul...
Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste asta...poate e o incercare la care e pusa relatia voastra. Trebuie sa comunicati.
Noi suntem toate alaturi de tine si poate aici vei gasi putina intelegere.
Eu te felicit pt. decizia de a sta cu Medeea, stiu ce inseamna sa stai acasa un an in domeniul nostru. As face-o si eu, dar sa intrerup facultatea, dupa ce ca-i de 6 ani...Am lipsit vreo 2 sapt. de la un stagiu si parca eram pe dinafara cand m-am intors.
Poate este, intr-adevar, depresia postnatala. Incearca sa te mai relaxezi un pic, sa faci ceva doar pt. tine, fara a te gandi ca vei fi egoista. Te ajuta mult!
Te pup!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
lulu75 spune:
mamini superbe pozele! Esti neschimbata. Esti la fel de frumoasa ca in liceu.
Veve e superba! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
brianamica spune:
Fete,
Am si eu o intrebare prosteasca... stiti voi cum e...
tara arde si baba se piaptana.....
Cand se da o steluta ? Ca as vrea si eu una... si nu in frunte ci
aici
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos
Dianami spune:
Haideti sa va spunem cateva noutati: ieri am fost la controlul de 6 luni. Bebe are 67 cm si 7800 g. Luna asta a luat doar 400 g, din cauza ca am inceput diversificarea, mi-a mai scazut si mie laptele...
La pranz mananca 200 g piure si zeama din ce in ce mai putina. De maine incep sa-i dau si carnita de pui, apoi o sa fac branzica, dar din lapte praf.
Fructe- mananca mere piure si suc amestecat cu juma' de portocala.
Ma bate gandul sa-i pun si o lingurita de cereale in mar. Nu stiu ce sa fac.
In rest, tot tzitzi.
Iulia Anastasia
hristina spune:
quote:
Originally posted by mamini
fetelor, dragelor, am pus poze. albumele: botez si acasa.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos
M
Mamini, sa va traiasca Veve! E o mutrita scumpica foc! Am vazut pozele si v-am admirat pe toti! Inclusiv pe nasa, mobila bunicilor facuta la CPL, si goblenurile!
Am spirit de observatie, nu?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Dianami spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Fete,
Am si eu o intrebare prosteasca... stiti voi cum e...
tara arde si baba se piaptana.....
Cand se da o steluta ? Ca as vrea si eu una... si nu in frunte ci
aici
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos
Dar tocmai ai capatat una! Si nu in frunte...
Ia uite ce bine-ti sade!
Iulia Anastasia