Bebelusi de iulie-august 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
lulu75 spune:
Diana, eu ii dau lui Andrei mar ras si banana si pun si cate o lingura de cereale. papa tot si nu are probleme cu burtica.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
Dianami spune:
Fetele, haideti sa va dau o veste buna, ca pe voi sigur va intereseaza. Noi, din pacate, nu beneficiem de CIC...
Ministrul Gh. Barbu a hotarat ca mamicile sa nu mai depuna lunar o declaratie cum ca nu s-a schimbat nimic in statutul lor, ca oricum era inutila, doar birocratie in plus. Mai putine drumuri, nu-i asa?
Tocmai am vazut la stiri la Realitatea.
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
mamini spune:
MonaI, multumim,.
Diana Maria, "vinovat" pt forma ochilor, gene si sprincene e taticul ei, iar pt culoarea albastra taticul meu.
Lulu, esti o draguta...m-ai facut sa zimbesc cu liceul...fost-ai, lele, cit ai fost...dar cred ca ai dreptate: fatza de multe colege ale noastre, care s-au schimbat radical( unele in bine sau f bine, altele in mai putin bine), cred ca eu mai seman cu mine...oricum, daca ne-am recunoscut una pe alta din poze cind am venit pe DC, inseamna ca suntem ok
M
lulu75 spune:
Am pus poze noi in album de la petrecerea lui Andrei de 5 luni.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
mamini spune:
quote:
Originally posted by hristinaquote:
Originally posted by mamini
fetelor, dragelor, am pus poze. albumele: botez si acasa.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos
M
Mamini, sa va traiasca Veve! E o mutrita scumpica foc! Am vazut pozele si v-am admirat pe toti! Inclusiv pe nasa, mobila bunicilor facuta la CPL, si goblenurile!
Am spirit de observatie, nu?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
multumim.
M
andatudor spune:
Mamini-din ce in ce mai frumoasa mica Sofia !! Seamana ff mult cu sotul tau!!
Laura-i-am admirat pe piticii tai !! Super haiosi,si ce mai vorbesc ei !!
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
anis spune:
Are diaree..acum a facut kka..E clar de la DINTI.Vai de noi ce ne asteapta..sper sa se chinuie mai putin decat la ceilalti..
Daca la fiecare dinte care ii iese are alt simptome decat a avut la cei acre au iesit..o sa o i-au razna ,cred
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Anda, multumesc, asa e. seamana f tare cu tac-su. acasa m-am distrat cu poze de-ale lui de cind era mic, am pacalit o gramada de lume ca sunt poze cu Mitzi. nici macar faptul ca erau alb-negru nu a ridicat intrebari. si am testat si spiritul de observatie al citorva cu o poza in care se vedea "dotarea" si...surpriza! si asa a ramas neobservat fapul ca nu e fie-mea, asa mult seamana- in rest.
Lulu, am vazut piticotul fericit- e f misto poza cu tortul, coiful si el hlizit, in picioare, in scaun! si mi se pare maricel, avind in vedere ca e "mai tinar" decit a mea...
M
starchi spune:
Salutare fetelor!
Doamne ce de copii frumosi, subliniez copii, nu bebelusi...
Laura- felicitari, toata consideratia pt veselia si fericirea cu care-i cresti!
Mamini-sa va protejeze Domnu' de necazuri si sa aiba mult noroc tanara crestina! Toti sunteti frumosi si calzi!
Lulu- Andrei era tare nedumerit de tort (care e super)nici nu stie el cu ce placere o sa astepte momentul asta!Poza cu "Stapanul ratustelor" e bestilala
Pupici peste tot la toti puiutii!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
lulu75 spune:
Cand i-am pus tortul pe masuta se uita la mine ca si cand ar fi zis: " aoleu! Sa-l pap eu singur pe tot?"
Andrei