Bebelusi de iulie-august 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
Dianami spune:
quote:
Originally posted by mamini
MonaI, multumim,.
Diana Maria, "vinovat" pt forma ochilor, gene si sprincene e taticul ei, iar pt culoarea albastra taticul meu.
Lulu, esti o draguta...m-ai facut sa zimbesc cu liceul...fost-ai, lele, cit ai fost...dar cred ca ai dreptate: fatza de multe colege ale noastre, care s-au schimbat radical( unele in bine sau f bine, altele in mai putin bine), cred ca eu mai seman cu mine...oricum, daca ne-am recunoscut una pe alta din poze cind am venit pe DC, inseamna ca suntem ok
M
Mamini, cum facem cu mielu' de Paste? Ca m-ai botezat...
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
lulu75 spune:
mamini cand faci lista cu pretendentii la mana lui Veve, sa il treci si pe Andrei.
anis va doresc tie si lui Ingrid sa treceti cu bine de perioada asta grea.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
blackpanterro spune:
Multumim de aprecieri fetele :)
Mamini si Ioana, perna aceea este perna de alaptat dar se poate folosi si ca suport pentru bebe care incepe sa stea in fundic.Se numeste boppy daca vreti sa o cautati pe net.
Tot uit sa va spun, i-am luat lui Aidan spuma de baie de la Aveeno pt bebei si se numeste Baby Calm Bath, este cu vanilie si lavanda si ajuta sa se linisteasca inainte de culcare.La Aidan functioneaza, poate vreti sa incercati si voi,
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by acusor
Emaaimee, ce face Bibi? Cum se mai simte?
Te asteptam cu vesti!
Mamini, Veve e mai bine si ea?
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Mersi de intrebare,suntem varza banuiesc ca ii ies iar dinti si vad ca e rea la durere.Acum 3 seri m-a trezit si de 8 ori.Sunt superobosita si deprimata la maxim pe deasupra.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by anis
Nu stiu ce se intampla cu Ingrid.E a 3-a zi…si azi noapte a fost si mai rau, in care se trezeste incepand cu 11, cred ca din ora in ora si tipa.Am incercat de toate, n-am bagat-o in seama, i-am dat sa manance pana a strans ea din gurita ca nu mai vrea, i-am dat si completare, am zis ca ,poate nu-I mai ajunge laptele meu(i-am dat la lingurita).
Tipa si tipa…si n-adoarme nici cu suzi, nici cu un tricou de al meu,nici cu jucariile, nici cu paturica..cu nimik.
Daca o pun in pat langa mine…tot nu tace.Daa o i-au in brate, intr-un final se potoleste.NU PLANGE…TIPA..nu stiu cum sa descriu.Daca o pun in patut, iarasi tipa…nu se tanguie..ca daca se tanguie o lasam in pace..
Sunt ingrijorata…si neajutorata sa zic asa,,,ca nu-mi dau seama de la ce e.
M=am gandit la urmatoarele variante..azi noapte citeam intr-o carte..ca ar fi vb de tulburarile de somn care apar la 6 luni si ca ar trebuii sa o lass a planga..o sa planga azi 30min..a doua zi 15..a 3-a zi 10 si tot asa..pana nu se va mai trezi.Acolo nu zice nimik de TIPAt..ci doar de plans.
M-am gandit ca poate are alergie la laptele praf…ieri si azi noapte i-am dat cate 30ml-40ml la lingurita,ca sa elimin treaba cu foamea…nu era de la foame oricum. CUM SE MANIFESTA ALERGIA??Pe urma m-am gandit ca e de la dinti.Dar numai noaptea?? La primii aia 2 dinti..n-a fosta sa.
Sau poate o doare gatul..urechea..dar ,iar numai noaptea??
Sau pur si simplu ii e frica sa doarma singura in patut?? I-a aparut frica…nu stiu ce sa mai cred..
E asa de obosita ..ma uit acum la ea….dar nu doarme nici rupta.
Ce ziceti ca ar trebuii sa fac????Trebuie sa i-au o atitudine in seara asta..ca vad ca e din ce in ce mai rau..
Nu imi dau seam ace e..ca daca ar fi doar treaba ca vrea sa fiu langa ea…ok..incerc sa o las sa planga..eventual o mut in camera la ea..dar daca e altceva???
Nu o sa-mi iert daca e altceva si nu-mi dau seama..
Sa vb cu dr??
Spuneti-mi si voi cum sa fac…ca nu mai resist!!!.Nici cauza oboselii ,lapte am putin si tot asa…oricum din cauza asta am luat hotararea sa incep diversificarea sapt asta.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Si noi tot de aia am inceput diversificarea pe 30dec in loc de 2 ian.dar merge groaznic de rau.
Of,doamne,subscriu la cam tot ce ai scris si tu ca nu am timp sa scriu atat.Nu mai rezist.O sa imi iau campii.Eu m-am muls si am scos 150ml- o fi bine ca tot ma tem sa nu scada laptele cu mancatul/nemancatul asta de 2-3 min.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Laura25 spune:
Buna!
Fetelor, multumim mult pentru complimente! Explicatiile nu sunt numai meritul meu, a fost o munca de echipa (eu, tati si sora mea).
Mamini super pozele! Veve e o scumpa si jumatate si are parinti tare frumosi!! intr-un fel e mai frumos sa botezi copilul cand e mai mare, e mai distractiv. Cand are 1-2 luni nu reactioneaza mai mult de cateva oracaituri.
La multi ani scumpilor bebelusi anivesati astazi! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Lulu am vazut pozele. Ai un baiat mare si frumos! Si ce tort delicios are ! Si ce bine ii sade cu coif de petrecere!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Brianamica, facem galerie dintisorilor, daca vor sa iasa!
Emaaimee, ce e cu voi? Sunteti bine? Ce face printesica?
Iulia Anastasia
Mersi si tie,ne chinuim,are aceleasi simptome ca data trecuta cu dintii.Fericiti bb carora le-au iesit dintii fara taraboi.Am incercat si eu sa ii dau si lapte formula,crezand ca poate nu ii ajunge.Normal ca il scuipa cu acelasi dispret dintotdeauna.
Am facut si test de sarcina,in disperare de cauza,auzind-o pe Dede ca se schimba compozitia si nu sunt.
Of fata asta.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
La multi ani/luni bb sarbatoriti azi
Oana-am vazut noile poze,ce bine sta Eva la activity centre in fund,e o scumpica
Am vazut si eu pozele voaste Laura,frumosi Bianaca si Rares in toate:cu pisica/fara,pe olita,la baita.
mamini-si pozele voastre sunt frumo:Veve s-a facut mare si va sta asa bine impreuna in poze(sunt sigura ca si in ralitate)
Lulu-mare si Andrei
Simona-Mario la fel e un urias mic
Lia-si Gia se face mare
Adriana-cam scumpi sunteti la vedere,Aidan parca incepe sa semene mai mult cu JP pe masura ce creste
Si eu ori tre' sa ma apuc de baut,desi nu agreez bautura deloc ori sa ma dau cu capul de peretiCred ca prefer a 2a varianta.Ma duc sa dau iama in pereti
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
bbdeiulie_august2005 spune:
CONTINUAREA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66749" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (49)
Uffff, mi-a luat juma' de ora sa deschid un nou capitol. Merge greu site-ul.
Acusor
mamini spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirelaquote:
Originally posted by mamini
MonaI, multumim,.
Diana Maria, "vinovat" pt forma ochilor, gene si sprincene e taticul ei, iar pt culoarea albastra taticul meu.
Lulu, esti o draguta...m-ai facut sa zimbesc cu liceul...fost-ai, lele, cit ai fost...dar cred ca ai dreptate: fatza de multe colege ale noastre, care s-au schimbat radical( unele in bine sau f bine, altele in mai putin bine), cred ca eu mai seman cu mine...oricum, daca ne-am recunoscut una pe alta din poze cind am venit pe DC, inseamna ca suntem ok
M
Mamini, cum facem cu mielu' de Paste? Ca m-ai botezat...
Iulia Anastasia
gata, bagam miel, scuze!
pupici
M