Bebelusi de iulie-august 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dede..am uitat sa zic..i-am dat NOVOCALMIN>..un supozitor intreg..si nimik.Inainte de culcare i-am dat Panadol baby...asta pt dinti.
sa nu zic ...ca de ce la noi vin toate situatiile astea ..aparent inexplicabile
Ai perfecta dreptate ...si eu cred ca o supara ceva..numai ca nu stiu ce anume??
Acum incercam sa dau de dr..cred ca e plecata din tara...offf

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Acusor, multumim ca te-ai gindit la noi!

Adriana, ce mutrita de smecher are Aidan!mi-a placut maxim colacul alade pus in jurul lui-aici nu am vazut ca i-as lua si eu lui Veve. si voiam sa te intreb ce firma e scaunelul de masa, e f misto, eu tot nu stiu ce sa iau, de lemn, cum are Mona( adica Sara) sau ca al vostru cu tavita.mi-a placut si cel pe care l-a luat Irina pt Ioana, dar aici nu exista Chicco.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by anis

Palmyrah si cat a tinut treaba cu tipatul noaptea??

Ma uit la ea..e asa de obosita..mi se rupe sufletul...

Brianamica sa dea Dumnezeu sa am putere...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Cam 1 saptamina,dar si acum mai tipa prin somn zi ziua cind face nani sau noaptea.
Incearca sa o dai pe gingia de sus cu glicerina cu anestezina(preparata in farmacie) sau Calgel!
Daca medicul tau e plecat,incearca sa apelezi la un pediatru bun care vine acasa,poate te ajuta fetele cu un numar de telefon.
Inca odata multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Marius Alexandru! (ancutzathree)
La multi ani, Stefan Daniel! (Giana)
La multi ani, Ana Maria! (truli-luli)

Sa fiti sanatosi, voinicei si cumintei!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Laura, ti-am vazut pozele cu gemenii! Super! Cred ca iti trece orice suparare cand ii vezi ce fac ei doi! Iar comentariile...ai muncit...

Mamini, am admirat si micuta veverita! Te-a mai intrebat cineva: de unde mosteneste ochisorii aceia frumosi? La botez a fost o adevarata domnisoara, ce mai...

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ehe si noi am avut o asemenea perioada. Si eu am crezut ca e de la dintisori dar dinti pauza. Cert este ca de atunci s-a invatat langa mine in pat si sa ma vada mereu sa ii fiu inpreajma.
Astea sunt riscurile meseriei de mama

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Unde gasiti retetele pt papa bebelusilor?

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, am si eu o intrebare la tine.

Ca fetele noastre sunt nascute cam in aceeasi perioada.

A ta puiuta sta in fundulet singura?

Se tareste pe burtica ?

Se intoarce singura ?

Pentru ca vad aici niste evolutii ale unor bebelusi , care

ma determina sa imi pun intrebari despre Ana mea.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Si eu sunt disperata de oboseala, Sara continua sa se trezeasca de 2-3 ori pe noapte pentru supt si asta ma termina. Chiar suge, nu e alint de data asta. Cred ca mi s-a micsorat si mie cantitatea de lapte de la oboseala. Sunt cu nervii la pamant, nu doarme nici ziua, e obosita rupta si nu doarme. Ea nu prea plange, e voioasa si cu chef de joaca, doar eu sunt rupta.

Anis, sunt cam in aceesi situatie ca tine, doar ca la mine nu pare ca o supara nimic pe fata. Oare sa fie modificare de program, acum nu mai are ora fixa de somn ziua, macar cea de seara a ramas neschimbata. Ma simt tare slabita, cred ca trebuie sa iau si eu masuri urgent.

Mamini, am asteptat cuminte pozele voastre si nu stiu ce cuvinte sa folosesc pentru a-mi exprima simpatia. Pupici pentru o familie asa frumoasa .

Voi vedea si restul pozelor, dar vreau sa le savurez pe-ndelete.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Brianamica, facem galerie dintisorilor, daca vor sa iasa!

Emaaimee, ce e cu voi? Sunteti bine? Ce face printesica?

Iulia Anastasia

Mergi la inceput