Bebelusi de iulie-august 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
anis spune:
Dede..am uitat sa zic..i-am dat NOVOCALMIN>..un supozitor intreg..si nimik.Inainte de culcare i-am dat Panadol baby...asta pt dinti.
sa nu zic ...ca de ce la noi vin toate situatiile astea ..aparent inexplicabile
Ai perfecta dreptate ...si eu cred ca o supara ceva..numai ca nu stiu ce anume??
Acum incercam sa dau de dr..cred ca e plecata din tara...offf
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Acusor, multumim ca te-ai gindit la noi!
Adriana, ce mutrita de smecher are Aidan!mi-a placut maxim colacul alade pus in jurul lui-aici nu am vazut ca i-as lua si eu lui Veve. si voiam sa te intreb ce firma e scaunelul de masa, e f misto, eu tot nu stiu ce sa iau, de lemn, cum are Mona( adica Sara) sau ca al vostru cu tavita.mi-a placut si cel pe care l-a luat Irina pt Ioana, dar aici nu exista Chicco.
M
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by anis
Palmyrah si cat a tinut treaba cu tipatul noaptea??
Ma uit la ea..e asa de obosita..mi se rupe sufletul...
Brianamica sa dea Dumnezeu sa am putere...
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Cam 1 saptamina,dar si acum mai tipa prin somn zi ziua cind face nani sau noaptea.
Incearca sa o dai pe gingia de sus cu glicerina cu anestezina(preparata in farmacie) sau Calgel!
Daca medicul tau e plecat,incearca sa apelezi la un pediatru bun care vine acasa,poate te ajuta fetele cu un numar de telefon.
Inca odata multa putere!
Dianami spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Marius Alexandru! (ancutzathree)
La multi ani, Stefan Daniel! (Giana)
La multi ani, Ana Maria! (truli-luli)
Sa fiti sanatosi, voinicei si cumintei!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Laura, ti-am vazut pozele cu gemenii! Super! Cred ca iti trece orice suparare cand ii vezi ce fac ei doi! Iar comentariile...ai muncit...
Mamini, am admirat si micuta veverita! Te-a mai intrebat cineva: de unde mosteneste ochisorii aceia frumosi? La botez a fost o adevarata domnisoara, ce mai...
Iulia Anastasia
Monica-Elena spune:
Ehe si noi am avut o asemenea perioada. Si eu am crezut ca e de la dintisori dar dinti pauza. Cert este ca de atunci s-a invatat langa mine in pat si sa ma vada mereu sa ii fiu inpreajma.
Astea sunt riscurile meseriei de mama
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
lulu75 spune:
Unde gasiti retetele pt papa bebelusilor?
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
brianamica spune:
Anis, am si eu o intrebare la tine.
Ca fetele noastre sunt nascute cam in aceeasi perioada.
A ta puiuta sta in fundulet singura?
Se tareste pe burtica ?
Se intoarce singura ?
Pentru ca vad aici niste evolutii ale unor bebelusi , care
ma determina sa imi pun intrebari despre Ana mea.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Si eu sunt disperata de oboseala, Sara continua sa se trezeasca de 2-3 ori pe noapte pentru supt si asta ma termina. Chiar suge, nu e alint de data asta. Cred ca mi s-a micsorat si mie cantitatea de lapte de la oboseala. Sunt cu nervii la pamant, nu doarme nici ziua, e obosita rupta si nu doarme. Ea nu prea plange, e voioasa si cu chef de joaca, doar eu sunt rupta.
Anis, sunt cam in aceesi situatie ca tine, doar ca la mine nu pare ca o supara nimic pe fata. Oare sa fie modificare de program, acum nu mai are ora fixa de somn ziua, macar cea de seara a ramas neschimbata. Ma simt tare slabita, cred ca trebuie sa iau si eu masuri urgent.
Mamini, am asteptat cuminte pozele voastre si nu stiu ce cuvinte sa folosesc pentru a-mi exprima simpatia. Pupici pentru o familie asa frumoasa .
Voi vedea si restul pozelor, dar vreau sa le savurez pe-ndelete.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Dianami spune:
Brianamica, facem galerie dintisorilor, daca vor sa iasa!
Emaaimee, ce e cu voi? Sunteti bine? Ce face printesica?
Iulia Anastasia