Bebelusi de iulie-august 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu stiu ce se intampla cu Ingrid.E a 3-a zi…si azi noapte a fost si mai rau, in care se trezeste incepand cu 11, cred ca din ora in ora si tipa.Am incercat de toate, n-am bagat-o in seama, i-am dat sa manance pana a strans ea din gurita ca nu mai vrea, i-am dat si completare, am zis ca ,poate nu-I mai ajunge laptele meu(i-am dat la lingurita).
Tipa si tipa…si n-adoarme nici cu suzi, nici cu un tricou de al meu,nici cu jucariile, nici cu paturica..cu nimik.
Daca o pun in pat langa mine…tot nu tace.Daa o i-au in brate, intr-un final se potoleste.NU PLANGE…TIPA..nu stiu cum sa descriu.Daca o pun in patut, iarasi tipa…nu se tanguie..ca daca se tanguie o lasam in pace..
Sunt ingrijorata…si neajutorata sa zic asa,,,ca nu-mi dau seama de la ce e.
M=am gandit la urmatoarele variante..azi noapte citeam intr-o carte..ca ar fi vb de tulburarile de somn care apar la 6 luni si ca ar trebuii sa o lass a planga..o sa planga azi 30min..a doua zi 15..a 3-a zi 10 si tot asa..pana nu se va mai trezi.Acolo nu zice nimik de TIPAt..ci doar de plans.
M-am gandit ca poate are alergie la laptele praf…ieri si azi noapte i-am dat cate 30ml-40ml la lingurita,ca sa elimin treaba cu foamea…nu era de la foame oricum. CUM SE MANIFESTA ALERGIA??Pe urma m-am gandit ca e de la dinti.Dar numai noaptea?? La primii aia 2 dinti..n-a fosta sa.
Sau poate o doare gatul..urechea..dar ,iar numai noaptea??
Sau pur si simplu ii e frica sa doarma singura in patut?? I-a aparut frica…nu stiu ce sa mai cred..

E asa de obosita ..ma uit acum la ea….dar nu doarme nici rupta.
Ce ziceti ca ar trebuii sa fac????Trebuie sa i-au o atitudine in seara asta..ca vad ca e din ce in ce mai rau..
Nu imi dau seam ace e..ca daca ar fi doar treaba ca vrea sa fiu langa ea…ok..incerc sa o las sa planga..eventual o mut in camera la ea..dar daca e altceva???
Nu o sa-mi iert daca e altceva si nu-mi dau seama..
Sa vb cu dr??
Spuneti-mi si voi cum sa fac…ca nu mai resist!!!.Nici cauza oboselii ,lapte am putin si tot asa…oricum din cauza asta am luat hotararea sa incep diversificarea sapt asta.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, vorbeste cu doctorul !

Eu am patit asa cu Ana o singura seara, cand chiar am chemat salvarea !

Doctora mi-a spus ca uneori copii au asemenea iesiri inexplicabile.

Insa, la tine tine povestea de cateva zile !!

Parerea mea este ca mai bine consulti un medic, sa fii linistita !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Anis, ai incercat sa ii dai o lingurita

de Debridat ??

Poate ca o supara burtica !!

Sau mai incearca sa o apesi in spatele urechilor. O prinzi un moment cand e linistita si o apesi usor in spatele lobului urechiuselor sa vezi daca cumva are probleme cu urechea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Draga Anis,

Poate fi si de la dintisori,in general(dar nu intotdeauna)la cei de sus e un picutz mai greu decit la incisivii de jos.
II dai calciu gluconic sau mergi cu vigantol?Rares de la calciu gluconic facea ca trenul zi si noapte pina l-am trecut pe calciu lactic.
Alergie la laptele praf nu cred ca este.
A avut si Rares o perioada cu plinset si tipat din ora in ora si dadeam vina ba pe burtica,ba pe dinti(nu are nici unul)tot ce pot sa-ti mai spun e ca-ti doresc multa putere si rabdare!
Si tot asa in brate dormea citeva minute,cum il puneam in patut cum incepe sa urle ,iar in brate se linistea greu.
Te pupacim dulce,
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI:

MARIUS ALEXANDRU (ancutzathree)
STEFAN-DANIEL (Giana)
ANA-MARIA (truli-luli)

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Palmyrah...Ii dau vigantol.Ar putea fi si din cauza ca ii ies dintii de sus.Din ce am citit si eu..asa am inteles ca aia de sus sunt mai durerosi..macar de ar fi asta.Din ce m-a lasat sa vad mi s-a parut inflamata gingia in fata…si cand suge …suge mai putin..cred ca o doare.Aaa..si a ainceput sa-si suga ea buza de sus.Dar daca ar fi de la dintii…numai noaptea sa tipe????
Ca ziua o mai vad isi freaca pumnul..dara asta face de cand au aparut primii 2..offff

Brianamica, eu inca ii mai dau Debridat, nu l-am oprit niciodata..ii dau 2,5ml dim si 2,5 ml seara...asa ca ..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Oricum eu de obicei , intru in panica, si sun doctora in cazul in care nu mai stiu ce sa ii fac ...

Insa eu dupa o zi de tipete am vorbit cu doctora care mi-a chemat salvarea, asa ca.....

Oricum multa rabdare si sanatate puiutei mici

Mergi la inceput

Palmyrah si cat a tinut treaba cu tipatul noaptea??

Ma uit la ea..e asa de obosita..mi se rupe sufletul...

Brianamica sa dea Dumnezeu sa am putere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis, eu nu cred ca e rasfat sau chestii din astea, eu cred ca o supara ceva, dar...din istoricul vostru eu cred ca fata ta e mai sensibila la orice disconfort ca alti bebelusi, si de aia ati avut cateodata niste situatii mai mult sau mai putin stresante si inexplicabile.
Acuma probabil ca sunt dintisorii de sus, sau burtica.
O doza de paracetamol nu i-ar strica si evident un doctor care sa o vada.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumim, fetelor, pt complimente!
am fost la control, urechea e ok, cu burtica mai tragem, facem o analiza, e posibil sa fi facut o candidoza digestiva dupa ampicilina data de dr din Ro...
Dede, sper sa fie totul bine cu voi. ai grija de tine!
Anis, eu as vorbi cu un dr in locul tau...sanatate!

M

mult inainte sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput