Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce harnica esti! Cred ca ma apuc si eu de praji, ca a adormit Vlad!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Lavinia. Gazele le face pt ca papa in somn si desi il tin la verticala, laptele se digera si face ulterior gaze pe care nu le poate elimina in somn, la orizontala...Sper sa-i treaca si lui Matei obiceiul de a se mai trezi in toiul noptii... Va tin la curent.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

In primul rand doresc sa urez "la multi ani" sarbatoritilor de azi, sa fie sanatosi, fericiti si sa aduca parintilor bucurii nenumarate.
Mai mamici, ori eu sunt prea slaba, ori copilul meu este prea indaratnic, dar eu nu am reusit nici sa il culc singur, nici sa il intarc, nici sa il fac sa nu mai stea lipit de mine de parca suntem 2 magneti de poli diferiti. Sunt disperata.
am si eu o intrebare: cum faceti voi frisca din smantana? Va rog frumos, imi spuneti si mie?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

http://community.webshots.com/photo/531762952/545597395vatomV

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Mai ramane si se apuca si Erica de fingers, ca tot zicea ca face si ea si suntem in formatie completa.
Fetelor, sper sa va placa si voua cum imi place mie. Eu una sunt cucerita de prajitura asta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Amo, frumoase poze! Ce tort frumos ati avut! Avem si noi omidutza din aia cu multe picioare colorate. Vlad ii papa antenele.
Multumim. Tortul l-am comandat si l-au incarcat destul de mult cand l-au ornat, desi le-am spus ca pun eu ornamente (Alba ca Zapada si cei 7 pitici). Am vazut si eu omidutza in pozele voastre :)

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Am a treia tava de fingers in cuptor.
Smantana Dorna rosie s-a batut foarte bine, iar primul platou e gata. Pentru al doilea astept smantana ca nu mi-a ajuns.
Pun si poze mai tarziu.

Mai astept pareri in leg cu cuvantul Mama.

Crinuta si Rayan

Mai Crinuta, mai! Pai tu ziceai ca te lasi de facut dulciuri si acum spui ca ai "a treia" tava in cuptor ?

In legatura cu cuvantul Mama/litera M, parerea mea e ca e prea devreme sa-ti faci griji. Daca scoate multe alte sunete cu siguranta ca il va descoperi si pe 'M' in curand. Daca stau bine sa ma gandesc si Mihai pare sa fi uitat sa spuna ma-ma. Nici chiar ta-ta, te-te nu l-am mai auzit recent si a avut perioade in care nu ii tacea gurita. Acum experimenteaza da-da, de-de, uite, uuuuuu si tot felul de susoteli si zumzaituri.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Amo, dintr-o reteta ies 3 tavi de fingers, dar eu voi manca putin. Oricum e o prajitura racoroasa, nu e gretoasa deloc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, nu stiu despre stimulent decit ca cererea pt el e aceeasi cu cea pt CIC, doar ca bifezi acolo stimulent! in rest voi vedea si eu in martie cind incep serviciul. brrr, deja am emotii mari!

sint f fericita ca i-au iesit bonei analizele ok, toate! crinuta, am si eu o intrebare-tu cred ca stii mai bine, cit de posibil e ca giardia sa nu iasa la o prima analiza??? ca acum ma gindesc ca dc VDRL, HIV si coproparazitologic e ok, poate totusi copro nu a iesit girdia din prima . hai ca imi fac pb mai ceva ca............. , sint cam fricoasa zilele astea, nus ce-i cu mine?
cum e aceasta prajitura ca si consistenta? ca un tort cu piscoturi si frisca cumva? as vrea sa o fac si eu de ziua lui Codrin, asta pe linga tort nemtesc de brinza si Cransin-Mancin - parca asa ii zicea la deserturile Nataliei.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani srbatoritilor zilei!! sa creasca mari, sanatosi si frumosi!!!
CRinuta, prajituri din nou?

Liviana, si eu observam ca face gaze si i-am mai dat in ultima perioada Sab simplex la ultima masa.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput