Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bubu, multi inainte! Te banuiam de vreo 20 de anisori . E clar ca nu-mi mai amintesc eu nimic, parca tineam minte ca informatica am dat-o prin anul I. Offf, deja ma lasa memoria sau s-au mai schimbat lucrurile. Bafta la examene! nu mai ai mult daca esti deja in anul 4, ca si Ixxi. Greul a cam trecut.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amo, frumoase poze! Ce tort frumos ati avut! Avem si noi omidutza din aia cu multe picioare colorate. Vlad ii papa antenele.

Crinutza, despre ce era vorba, ca nu mai gasesc in mesaje?

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, era vorba de faptul ca nu spune Mama, de fapt nu spune nici un cuvant cu litera M, desi spune foarte multe consoane, chiar si tz care e f greu la varsta lui.
Daca nu-l poate spune pe M?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Aaa, mi-am amintit! Nici cand e suparat nu zice "m-m" ? Nu cred sa fie o problema...stiu si alti copii care au zis mai tarziu mama...incearca sa faci exercitii cu el. Eu ii arat pe carte ratusca si zic "mac-mac", iar Vlad repeta "ma-ma" pe o tonalitate mai inalta!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Nu, cand e suparat spune altele dar nimic cu M.
Azi mama i-a spus Mac si el a spus AC deci fara M.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor va multumesc pentru urari!Sa ne traiasca copiii mari si sanatosi si sa va bucure sufletele zi de zi!

Ibelciug si noi am avut o perioada din asta in vara cand se trezea Natalia pe la 3-4 si pana pe la 5 se juca singura in pat,langa mine,si eu ma chinuiam sa dorm cu un ochi....caci cu celalalt eram la ea.A trecut de la sine dar ne-a tinut cateva zile.Din cate imi amintesc si Ubi a avut o astfel de perioada.
Daca mai observi ca Matei are gaze ii poti da ceai,dupa parerea mea,seara,in loc de lapte,din ala de bebei,babydrink sau chiar de tei,e calmant.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Bubu suntem de aceeasi varsta!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Viktor
Natalia
Simona Andreea
Mandy
Amanda

Sa cresteti mari, sanatosi, si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri !!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Am a treia tava de fingers in cuptor.
Smantana Dorna rosie s-a batut foarte bine, iar primul platou e gata. Pentru al doilea astept smantana ca nu mi-a ajuns.
Pun si poze mai tarziu.

Mai astept pareri in leg cu cuvantul Mama.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, chiar nu stiu ce sa zic...poate o sa te strige cand nici nu te astepti!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput