Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, inca mai dau titi , dar ma pregatesc cu pasi rapizi cred de intarcat, sa vedem, dupa 1 an SIGUR... deja arunc ochii prin magazine la formule, cred ca ma voi opri pt inceput la Milumi3, am vazut si cam costa si chiar ca maaaaare economie am facut pina acum cu titi, sa traiasca sa mai dea laptic asa bun si mult si la bb2 . oricum vreu sa-i dau cu canita cioc, nu ii bag biberonul acum la 1 an ca ar fi pacat, mai ales ca nu prea vrea deocamdata decit cu lingurita ORICE ! nu vrea din biberon NIMIC, doar apa! nici suc de morcovi nu vrea cu bibe, doar cu lingurita. si sa vezi ce se chinuie bona sa-i dea asa! ce sa-i fac?!
dar la lapte mi-e groaza dc tot numai cu lingurita va vrea? e prea subtire si curge pe barba, offf... tb sa insist cu cana aceea, ce mai!
chiar fetele, voi ce stiti? dupa 1 an i-as putea da diverse forme de lapte, in unele zile as putea sa-i dau Milumil si in altele de vaca oare? sau tb sa stam pe un singur lapte si dupa 1 an?

Amo, felicitari pt party frumos! am si furat idei - coifuri si baloane, pe unde le-ai gasit, plizzz?

LMA tuturor sarbatoritilor de azi

Natalia
Viktor
Simona Andreea
Mandy
Amanda

sa cresteti mari si sanatosi si fericire mare in viata!
pupicei si de la COdrin

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Aoleu ce minunatie a iesit. I am proud of myself!

Da Patricia, la dulciuri nu renunt si gata. Mai ales de cand am mancat Fingers, nu ma mai intereseaza alta prajitura.

Shobo, eu ce stiu despre giarida stiu doar din auzite, deci, stiu ca e bine sa faci analiza la 3 laboratoare ca e posibil sa nu iasa din prima. Daca e asa nu stiu, dar asta am citit.

Poze cu sectiunea: http://community.webshots.com/photo/545633261/545633261aoXqLL

Am taiat doar din margine, dar se taie foarte bine si sta mult mai bine decat datile trecute cand o scoteam cu lingura.
Deci e clar, smantana era de vina.

Oana, daca te apuci, iti dau si o idee pe care eu am pus-o in practica prima data cand am facut prajitura asta: oricum iti vor iesi 2-3 platouri, asa ca cel putin in unul poti pune bucatele de ananas din conserva intre piscoturi. Iti dai seama ce nebunie e?

Tocmai i-am terminat baita lui Rayan si vad ca a adormit in tarc.
Nu stiu ce nazbatie am mai facut azi dar si-a ranit limba, deoarece a curs sange. Prea mult nu ma lasa sa ma uit, nu stiu ce sa fac.

In rest i-am curatat nasul cu pompa minune, evident cu forta ( Amaya, multumim de sfaturi, ne-au folosit), insa, problema e ca dupa cateva ore se refac secretiile nazale.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, am copt degetelele, mie mi-au iesit 4 tavi si a mai ramas putina compozitie, dar n-am mai facut...am facut si poze, dar le pun mai tarziu dupa ce o pun in tava. Crema cu smantana a iesit o nebunie, imi vine sa o mananc toata! Nu stiu cum o sa rezist pana maine...
A iesit super frisca din dorna rosie si am pus o fiola de vanilie! Nebunieeeeeee!!!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Aaa, pai nu am ananas...data viitoare o sa pun!
Vlad a papat un castron de orez cu lapte si dulceata de visine! Mmm...

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Shobo, eu ii dau in continuare lui Vlad Milumil 3, desi ma gandeam sa-l trec pe lapte pasteurizat, ca nu prea se mai omoara cu asta! Mananca doar dimineata 200 ml, iar ziua il mai pacalesc cu vreo 60 ml. Ma gandeam ca poate ii place din celalalt. O data, eu beam lapte Fulga rosu si a poftit la cana mea si a baut cateva gurite, iar orez cu lapte sau gris cu lapte fac tot cu lapte din asta.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Oana, eu am tinut-o o ora la frigider si a fost de ajuns. Nu e nevoie cu Dorna rosie sa o tii pana maine, dar acum depinde si de temperatura din frigider.
Eu una n-as putea rezista pana maine....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, voi face sigur la sfarsitul lunii cand facem party pt motz.
Azi, am facut Brownies, ca din intamplare , ca n-aveam mai multe oua sa fac altceva.

In alta ordine de idei, ultima nazbatie a Ruxandrei: daca nu inchidem bine usa la baie, mandra apare victorioasa fluturand in maini odorizantul de wc ...
Ruxi zice ma-ma, ta-ta, pa-pa, pam-pam (canta de la cutiuta muzicala, e mortala!). Il alearga pe fra-su prin casa si cand il prinde il musca de nas, cica il pupa -zice ea. Apoi are o adevarata pasiune pt pix, il tine corect si "scrie" pe ce apuca. Dar cel mai tare imi place cand canta si danseaza, sper sa aiba inclinatii artistice ca are cin` s-o impresarieze!

Ref. la Ma-ma, nu stiu ce sa zic, insa eu nu mi-as face griji, o sa zica si domnu` Rayan cand o vrea muschiu` lui .

Tomasa, bine ca-ti faci timp sa mai scrii si tu. Pupici lui Tudor de la Ruxi! si tie bafta.

Fetelor v-am admirat si eu pozele dar, pt ca n-am avut timp sa fac vreo remarca pe moment, acum n-as vrea sa fac discriminari asa ca nu mai mentionez pe nimeni. Ce-au mai crescut copilasii !!! Nu-mi vine sa cred!? Chiar nu li se mai potriveste "bebelusi"...

Gata ca sunt franta, va pup!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Erica, l-am innebunit si pe sot ca nu zice mama, noroc ca el e calm, nu ca mine.
Sper sa fie cum zici tu si sper ca muschiul lui sa vrea mai repede pana nu ma panichez total.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
In alta ordine de idei, ultima nazbatie a Ruxandrei: daca nu inchidem bine usa la baie, mandra apare victorioasa fluturand in maini odorizantul de wc ...

Gata pozele cu praji, mai incolo o tai si pun si sectiunea! Nu mai am rabdare, pai sunt 4 grade in frigider, Crinuta! Mai bine o duc in balcon, ca e mai frig...

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

hmmm, Crinutza, si maninci asa, singura??
voi face si eu la petrecerea nostra, dar pina atunci nu stiu daca am sa reusesc. Oricum, zi-mi daca seamana cu savarina sau genul asta de prajitura cu multa frisca, ca sa nu fac degeaba.

Cit despre "m", nu stiu pe unde am citit -la cit bintui eu pe internet si reviste - ca este cea mai grea litera pentru ei, de aceea majoritate spun "b", "p" si "t" ianinte.
Stai linistita, ca baietelul unei cunostinte a spus abia pe la 2 ani jumate, dar si cind a inceput....

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput