Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 6

amo2004 spune:
Multumim si noi pentru urari, si invitam pe cine are pofta sa vada pozele de la petrecerea noastra.
Coca, bine ai revenit, ti-am vazut si eu printesa cu rochita roz :)
Alina, frumoasa petrecerea i-ati facut lui Mandy. Iar ea e tare dulce.
Apropo de ora de culcare, la noi in general e pe la 8:30. Mai sunt si abateri, dar rare. Noi avem tot doi dinti, ne mai trezim noaptea si nu mergem singurei. Si nu mai stam in carucior pentrun imic in lume! Am inceput in sfarsit sa ne mai revenim cu mancarea, in sensul ca de la 9 luni jumate nu am mai vrut carnita deloc. Acum o mancam, dar numai daca e bucata mai mare si ne-o da mama in manutza.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

tomasa spune:
Ixxi, Gabiu, multumesc de intrebari. Am facut ceva, cu siguranta se putea mult mai bine, dar asta a fost conjunctura, sunt singura cu Tudor mereu si doar noaptea pot citi...O sa vad, inca nu am rezultatele, unul sigur l-am luat, la celalalt insa am ceva emotii.
Acum mai pregatesc alte doua examene pt. sapt. viitoare.
Bubu, dar ce studiezi tu acolo, draga mea? Esti asa de tanara? Ca vazand ce materii ai la examene banuiesc ca esti in anul 1, nu???
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

tomasa spune:
Si pt. cele care vad ca s-au pus la cura, va vand un pont, alimente care pot fi consumate fara teama ca nu ingrasa nicicum, ba chiar taie din pofta (apropo de ce vorbeam la tel. Gabiu ): telina, ceapa, ou fiert (nu in cantitati industriale dar unul pe zi dimineta) si dintre fructe, ananasul.
Spor la cat mai multe kg. pierdute! dar nici prea multe ca dupa aia devine nesanatos.
Si, ca tot se vorbeste de slabit, Leta, tu cum stai? Ai ajuns la kg dinainte de sarcina? Ca mi se pare ca noi suntem asemanatoare din punctul asta de vedere, fizic adica...

tomasa spune:
Bubu, sa n-ai emotii, frisca La Dorna rosie este cea mai buna de departe, se bate super usor (sa ai grija doar sa o bati constant la viteza cea mai mica a mixerului) si e minunata la gust. Eu numai din asta folosesc, e scumpa dar merita, macar e naturala, lapte-lapte, nici nu m-am gandit vreodata sa iau altfel de frisca. Spune-mi si mie te rog unde ai gasit baton de vanilie? Ca imi doresc de ani buni asa ceva, dar n-am vazut.

crinuta spune:
La multi ani : Natalia, Mandy, Amanda, Simona si Viktor!
Sa fiti fericiti!
Nu-mi raspunde si mie cineva la mesajul legat de cuvantul Mama?
Crinuta si Rayan

lbelciug spune:
La Multi Ani, Viktor, Natalia, Simona Andreea, Mandy si Amanda! Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii!
Thank you, Bubu05, acum am inteles cum e cu taiatul motzului in cruce. O sa incerc sa fac si eu la fel; se vedem daca si Matei va sta cumintel in acel moment.
Merci Shobo, sfaturile sunt binevenite, insa nu se pot aplica in cazul lui Matei. Am incercat sa-i fac un program, insa am reusit doar pt orele de papa nu si pt cele de somn. Orele de culcare si durata lor depind de cat de obosit e, de starea lui generala si de alti factori. Cat priveste adormitul singurel, la Matei e IMPOSIBIL. Cand e obosit si nu e leganat, nu poate adormi singur si mai rau se agita. Asa ca deocamdata, il ajutam cu cantecele, leganat, lumina stinsa, postioare soptite pe un ton calm. Poate cand va mai creste se va culca singurel (mai ales ziua caci atunci adoarme mult mai usor ca seara).
Shobo, te rog sa ma lamuresti (daca stii tu sau daca nu, alta mamica), in cazul cererii pt stimulent, poti sa optezi pt livrarea banilor direct in banca, sau e musai sa ti-i aduca postasul? As mai vrea sa stiu ce acte trebuiesc duse lunar la primarie. Banuiesc ca numai adeverinta din care sa reiasa ca muncesc in luna pt care primesc stimulentul, corect?
Merci Patricia, vad ca azi noapte a dormit mai bine. Lapticul, portia 2, i l-am dat mai tarziu, pe la 6, chiar daca intre 4 si 6 a dormit mai agitat (dar NU s-a mai trezit).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

bubu05 spune:
Tomasa, multumesc mult, dar fac 28 ani anul asta...nu mai sunt asa tanara! Sunt anul 4 la REI.
Baton de vanilie am vazut la Selgros, era 70.000 lei un baton subtirel, uscat, de vreo 20 cm asa...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

magga spune:
Tomasa, dupa ce pui mina pe batonul de vanilie, sa stii ca ii poti pune si lui Tudor in deserturi, imparti batonul in doua si iei un virf de pasta din aceea neagra, ii poti pune in iaurt, in brinza dulce, sau la ce crezi tu ca mai merge, eu ii fac Hanei o prajitura (vorba vine), para coapta blenduita cu vanilie, pe pat de brinza dulce, uneori ii mai pun si un pic de nuca de cocos rasa, pentru ca au voie.
Bubu, te-as ajuta eu la franceza, dar cred ca-s prea departe, insa daca ai vreun text de corectat, fa-mi semn pe privat. Pt masline, confirm ceea ce a spus Lavinia, sunt f sanatoase, ideea este sa nu fie sarate, fetitza mea simbata a mincat pui cu cartof, morcov, un pic de pastirnac, un pic de ceapa rosie si un pic de usturoi, masline verzi, busuioc si rozmarin si tot ar mai fi vrut. (a, si ii pusesem si un pic de pulpa de rosie si un virf de boia dulce, cred ca s-a terminat perioada supei de morcov cu albitura si fara gust. Eu una inca nu-i pun sare, ci numai ulei de masline, nu-i prajesc, iar uleiul il pun abia la sfirsit cind mincare este calduta, dar in rest mirodeniile sa traiasca caci asa maninca si Mofturoasa mea.
Crinuta, nu stiu sa-ti raspund, dar in locul tau, nu m-as ingrijora. despre ceai, eu nu i-am dat niciodata ceai special de bb, ci numai cantitati mai mici de plante.
Bafta la invatat Tomasa. Credeam ca nu mai exista examene de admitere, sau am inteles eu ceva gresit?
sper sa am timp astazi sa revin cu povesti despre somn.

tomasa spune:
Magga, merci pt. retete si pt. urari! Imi place ca Hana papa aromat si mie imi plac mult mirodeniile in mancare!
Tudor insa parca prefera mai fad, nu prea imi seamana in nimic...
Cat despre ex. de admitere, eu pt. facultate am dat la vremea mea si inca unul destul de dur, acum insa pt. master a fost un examen dar mai mult formal, asa mi s-a parut. La facultati habar n-am cum stau lucrurile in prezent.
Eu acum sunt admisa dar sunt in sesiune si am 4 examene pe care mi-as dori sa le iau, fireste!