Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 5

ixxi spune:
Oana pt frisca - Milli la galetusa buuuun, ulcica nu stiu cum (brenac) mare porcarie.....
Fetelor sa fiti cuminti si sa aveti grija de bebei....eu plec cu sotul intr/o minivacanta......adevarul este ca el marge in delegatie, iar eu sa ma odihnesc.....
fata am lasat/o cu ai mei.....ma doare sufletul ca o las singura....dar avem nevoie de o mica iesire si in plus sper sapt viit sa/i fac priorixul asa ca trebuie sa stea in casa sa scape de mucisorii aia.
va pup si fiti cuminti.....nu ca mine
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Ubi spune:
Am fost si noi la munte, la Predeal la ski (hai, cui i-am facut pofta?). Am plecat dimineata si ne-am intors seara. Alexandra a ramas cu parintii mei (cum bine zicea Shobo, cu bagaj pentru o zi nu merita). E minunat sa mai iesi, pe bune!
Am pus si noi poze noi.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

ana maria spune:
Revin si eu in forta, pentru ca de azi am internet acasa. Mi-a fost tare dor de voi!!! Promi0t ca voi citi din urma..
Crinuta, si Victor Stefan musca din tot ce prinde si nu stiu daca prea curand va intelege ca nu e o idee buna. Si mie mi-e teama de intoxicatii si ma feresc sa las la indemna obiecte care l-ar putea rani. Pun in curand poze noi si va dau linku.
Tomasa multumim pentru aprecieri. Tudor cum sta la capitolul greutate? Ca la inaltime stiu ca demult era mai inalt ca Victor Stefan. Victor e ok acum, dedesi pare slabut la kilograme mie mi se pare normal. E adevarat ca nu e dolofanel, dar se si misca incontinuu, ca de mancat mananca bine acum.
Shobo ce mai faci? Mai fai tzitzi? Eu inca mai dau si nu stiu sincer cum il voi intarca pentru ca deja stie bine despre ce este vorba. Cere singur cand are chef de san.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

Ubi spune:
Revin si eu cu ceva amanunte: Alex a invatat sa adoarma singura. La inceput s-a matait in pat, a doua oara mai putin, acum deja se culca singura si dimineata si la pranz si seara. Inainte, eu o luam la mine pe burta si stateam asa amandoua (nu am leganat-o, ci stateam nemiscata cu ea pe burta mea) pana cand Mitza mea catadicsea sa adoarma.
Si de ieri am inceput sa-i dau pasat cu furculita. A mancat...mai greu dar am reusit. A avut periosare de vita cu cartofi fierti si cu galusti. Evident, cu iaurtul de rigoare. Si ii mai dau si paine cu unt dimineata si seara, cate 3 bucatele mici, mici. Si iaurt cu branza proaspata (cumparate separat si amestecate precum branza Fagaras). Doamne...sper sa inceapa sa manance si nepasat ca am si eu un pitic (bagat in cap de dr.)
Avem 4 dinti (2 sus, 2 jos) si unul sus care sta sa iasa.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

kita spune:
Crinuta si eu am insomnii noaptea, dar ma apuca un somn dimineata ca abia ma dau jos din pat pe la 9,30 cand bazaie Andrei; el se trezeste mai de dimineata (azi a fost la 8)dar n-am putu pur si simplu sa cobor din pat sa ma duc la el, pana nu a inceput bietul de el sa bata cu mainile in perete
Andrei adoarme singur dupa ce ii dau laptele intre 9-9.30; insa eu ii pun biberonul in manute, si apoi ies din camera; il las cu jucariile in patut si cu pernuta lui favorita cum zicea si Shobo si cu muzica in surdina si pe la 10-10.30 ma duc sa ii scot jucariile, ii sting lumina si il invelesc; de vreo doua ori mi-a facut si faza aia cu "vulpea prefacuta"ca statea cu spatele la usa si cand ma apropiam de patutul lui era deja in picioare dar ii mai dadeam putin lapte si in cateva minute era adormit (nu mai aveam curaj sa intru la el in camera decat peste inca vreo juma de ora, ca sa fiu sigura ca nu iau teapa)
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

bubu05 spune:
Buna fetele! Noi de doua zile ne spalam pe dintisori si sta cuminte , ii place! Vlad are 6 bucati!
Am luat smantana dulce Dorna rosu, sa vad cum o iesi! M-am uitat dupa vanilie si am gasit baton, dar n-am luat...pot sa pun esenta de vanilie? Sper sa fac azi praji, daca nu, maine...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

kita spune:
LA MULTI ANI!
SARBATORITILOR DE AZI 17 ianuarie 2006:
VIKTOR,
NATALIA,
SIMONA,
MANDY,
AMANDA;
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, ascultatori de parinti si sa cuceriti multe inimi:))
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

bubu05 spune:
La multi ani si din partea noastra, sa cresteti mari, sanatosi si cuminti si sa-i ascultati pe parinti!VIKTOR
NATALIA
SIMONA ANDREEA
MANDY STEPHANIE
AMANDA MARIA
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

amo2004 spune:
Intram si noi sa facem urarile sarbatoritilor de astazi, care sunt in numar mare:
La Multi Ani!
VIKTOR
NATALIA
SIMONA ANDREEA
MANDY STEPHANIE
AMANDA MARIA
Sa cresteti mari cu totii, sa fiti sanatosi si norocosi si sa aveti parte in viata de tot ceea ce va veti dori!
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

tomasa spune:
LA MULTI ANI cu drag sarbatoritilor zilei: Amanda, Mandy, Simona, Natalia si Victor!!!
Sa fiti fericiti, norocosi si sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!!!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)