Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 4

bubu05 spune:
Liviana, pt. indemnizatie fac dosarul, ca nu ma duc inca la servici, vreau sa mai stau un an.
De motz, n-am zis eu, dar asa se face, ca la botez, ai vazut ca i-a taiat popa putin par din fata, spate si din parti. E, asa si la motz, i-a taiat nashu' motul principal, legat cu funda, in crestetul capului, apoi f. putin perisor din parti si din spate.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
Coraly, intra la forumul de legislative si vezi ca e o intrebare " a depus cineva dosarul", cam asa ceva, si am intrebat eu ce trebuie la dosar si vezi ca mi-a dat cineva lista completa. Cica iti trebuie delegatie din partea firmei si sa stampileze ei niste acte, te doare capul!
Poze cu Vladutz

coraly spune:
Oana, actele pe care ti le-am enumerat sunt cele care s-au cerut aici la primarie. Eu deja am depus dosarul, continand doar aceste acte si asa mi-a fost primit!
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

Shobo spune:
eu am depus azi cererea cu cele 2 declaratii (a mea si a sotului) la Orizont, nu era deloc aglomeratie pe la 12-13 cind am ajuns eu cu o prietena dar imediat dupa noi s-a facut . si erau mamici cu copilashii in brate :(. nu a tb nimic altceva, doar oficiul postal unde sa ne vina; desi noi am specificat codul IBAN al contului ei zic ca intii vine prin posta si apoi poate in cont
. mai vedem! cum am mai zis sper sa nu mai am decit 1 luna de facut asta si sa ajung la birou de la 1 martie. dar atunci va tb sa fac un dosar pt stimulent
tot acolo. o sa vad luna viitoare cum exact. formularul e acelasi ca si la cererea de indemnizatie CIC, doar ca bifezi pt stimulent, nu pt CIC!
am fost la munte si a fost super!!! am ajuns cu Codrin pe pirtia de schi la Predeal unde erau -10gr C dar l-am invelit bine bine cu 2 paturi de lina si nu i-a fosst frig. oricum se uita lumea la noi ca la urs! singurii cu copil asa mic pe frigul ala pe pirtie. dar asa il calim
.
eu si tati ne-am dat pe rind cu sania. oricum a fost ff frumos dar bagajele cu copil mic pt doar o noaptea nu prea merita!
bag si poze mai tirziu putin sa ne vedeti
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

bubu05 spune:
Coraly, ai completat si anexa 4? Hai ca sunt intr-o ceata totala
Poze cu Vladutz

PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, era plina de energie pina la 1-2 noaptea, nu vroia singura, nu vroia in patutz, vroia sa stau linga ea si ea sa se zbenguiasca in pat. Dupa aia daca adormea, din 30 in 30 minute se ridica in fund sau picioare si comenta....iti dai seama cum dormeam si eu si cum ma trezeam dimineatza... Patricia si
Rebecca (05.02.05)

bubu05 spune:
E o adeverinta, cam asa ceva...si nu ti-a cerut delegatie? fata, astia sunt tampiti!
Poze cu Vladutz

cory35 spune:
Deoarece miine nu stiu daca o sa am timp sa intru pe net vreau sa urez LA MULTI ANI!!!!Copilasiilor VIKTOR,NATALIA,SIMONA ANDREEA,MANDY STEPHANIE si nu in ultimul rind printesei mele AMANDA MARIA.. Sa aiba parte de o viatza frumoasa plina de bucurii, sa fie sanatosi si norocosi, sa creasca mari si sa-si bucure parintii..

Shobo spune:
Liviana, sfatul meu ar fi sa-i faci un program zilnic ff clar, adica ore clare de papa/nani/iesit afara/joaca si sa le respectati destul de bine, pe cit posibil. si ora de culcare la fel aceeasi in fiecare zi, nu azila 22 si miine la 23. si cel mai bine incarcati usor usor sa-i aduceti ora asta catre 2121:30 cel tirziu zic eu. am citit ca orele 20:00 - 24:00 sint cele mai odihnitoaresi bune pt copii. deci sa prinda cit mai multe ore din acest interval. apoi o sa vezi imbunatatiri si la somnul de noaptea destul de clar zic eu. va va lua ceva timp dar merita!
in rest dc il dor dintii se mai poate trezi dar eu zic ca si atunci dc are un program se trezeste mai putin... cel putin asa mi se pare mie la Codrin - parca de cind are program nu-l mai dor nici dintii cum il dureau .
si inca ceva f imp: seara la culcare lasa-l sa adoarma singurel, chiar dc plinge mai mult in prima seara, a 2-a va fi mai putin si in a 3- e posibil sa nu mai plinga deloc. si fa-i un ritual de culcare, exp: baia la baie, apoi imbracatul, papa si pus niste muzica de nani nani incet - astea toate in camera unde urmeaza sa doarma, intr-o lumina mai difuza asa. ar fi f bine sa nu fie in camera cu nimeni, copilul sa adoarma/doarma singur in patutul lui, in camera lui.
Iarasi e imp ca toate nani-urile sa le faca in acelasi pat unde doarme si noaptea. ziua poate iti va fi mai greu sa-l faci sa adoarma singur dar seara e f imp asa sa fe! eventual invata-l cu un obiect de nani nani, de exp noi avem un scutec dar poate fi si un ursuletz, ceva de plush. cind il pun mereu la nani i-l dau. si-l ia in brate si asa adoarme, ori citeodata cu capul pe el, deci tb sa fie in pat cu el, asta e ideea.
tot ce-ti zic am citit/studiat si eu in timp si am aplicat incet incet, cu succes!
SUcces!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"