Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Anda(Witchie) eu nu pot sa vad pozele? sunt pe privat setate cumva?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

am editat linkul de mai sus, kita, incearca acum.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Se vad acum, sunt tare dragute. Ti-am admirat tortul si astept reteta cand ai timp.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, pai oricum cred ca le fac si tortul si prajiturile de vineri pt simbata, ca vineri am bona, altfel... nu as avea timp cu .

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Crezi ca o sa le poti face pe toate in aceeasi zi? Nu zic ca e imposibil, dar e greu. Fa macar o prajitura mai devreme, Brownies as zice eu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Anda le-am vazut, mai ales cea in care gusttortul; da' ce cadou a primit Irina cea cuminte la un an?, ca nu se vede in poze?
Bubu cum se simte Vlad?
Bestuza cat de greu trebuie sa iti fie, asta ca sa nu ai sarcina a doua tihnita, ca in prima parte la Tudor stiu ca te agitai cu analizele :))

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Anda, ti-am vazut si eu fata la prima aniversare, scumpa tare in rochita aceea, imbracata ca pt party, ce mai!
acum sa-ti rasp si la intrebarea unei poze: "semanam?"... parerea mea e ca seamana mai mult cu tati, desi nu l-am vazut, doar banuiesc! sau cel ce o tine era tati?
da' sa nu te superi, da?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kita esti o draguta, mai ales ca tii minte de Pishcotzel. Domnisoara este nepotica noastra, fetita fratelui meu care a fost in vacanta de sarbatori la noi. A stat 3 saptamani si Victor a fost super fericit si cred ca a facut mari progrese datorita ei. E super sa aiba un partener de joaca. Am vazut si eu pozele tale din septembrie si mi-au placut tare mult. Mai ales imi place ca Andrei papa tort. Eu i-am dat o singura data, i-a placut dar incerc sa nu exagerez cu dulciurile (desi e slab ca un tzir, dar eu sunt cam nebuna).Apar si io in vro 2 poze atunci cand i se taie motzu' In rest nu apar ca io sunt pozaru', cameramanu' si in general alte chestii tehnice in famelie.

Anda mi-au placut pozele. A crescut Irina , e o adevarata domnisoara acum. poate reusim sa ne vedem la plimbare, poate dupa ce se mai incalzeste afara.

Crinuta am vazut si pozele tale si mi-a placut cum isi curata Ryan nasucul. Dar e mai slabut decat era cand era mai micut. Cam la fel e si subtirelu' meu. Daca il vezi in maieu iti vine sa razi de manutzele delicate. Apropo de analize, am avut si eu un episod asemanator. Acum doua saptana la un exudat faringian (ii curgea nasucul puiului) i-a iesit E Coli. M-am speriat si m-am apucat sa studiez problema, ca sa constat ca de fapt asta nu da nicioadata infectii respiratorii ci se afla doar in intestin sau vezica urinara. Am repetat dupa 2 zile analiza si mi-a iesit Stafilococ auriu (asta cica nu se trateaza). Dar nu stiu cata incredere sa mai am (e posibil sa contamineze chiar ei probele la laborator).

Cory sa stii ca m-a impresionat printesa ta. E un copilas atat de simpatic... buna de reviste...Si pare pusa pe shotii intr-una..

Bestutza multa sanantate comorii tale!!!1

Eu cu prajiturile nu ma laud, ca nu am timp nici macar de curatenia obisnuita (am angajat pe cineva). Am inceput serviciul si pana in toamna am de scris o mare lucrare (teza de doftorat) si tare prost ma mai organizez. Dar ma mai uit la pozele voastre si incerc sa-mi imagiez ce buna gospodina voi fi peste ceva vreme.

Oana Cretu Ce mai faci?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

cadourile nu-s in poza. Noi i-am luat un motan-perna, albastru, f dragut dar inutil:) Nasii i-au adus o orga mica si hainutele in care e imbracata iar bunicii i-au cumparat tot soiul de papusi. Tot pentru ziua ei (de la mami si tati) comandasem un mic medalion cu initiala ei si un brilliant albastru - care sa ii revina la 14 ani. Dar nu am apucat sa ma duc la bijutier sa-l ridic. A mai primit o multime de hainute de la mama si de la o prietena de-a mea si un cartoi mare cu povesti de la a doua nasa... si mingii si lego si plusuri ...

In poze e cu tatal ei. Stiu ca nu seamana cu mine, toata lumea ma intreaba eu unde eram cand am facut-o:) dar sunt fericita ca e sanatoasa si ca e frumoasa si ca e a mea. Ca toate mamele cand e vorba de propria odrasla, mi se pare perfecta si ma mir ca a locuit in mine asa o minune.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Mie mi se pare ca seamana si cu Anda.
Uite, sunt situatii cand e evident cu cine seamana un copil, iar in alte situatii are din ambii parinti trasaturi, fiind greu de spus clar cu cine seamana.

Ca ex, Rebecca a Patriciei seamana cu tati ei, pe cand Rayan este o combinatie intre tati si mine.
La Irina eu as inclina tot la combinatie, si una reusita.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput