Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ana Maria nu stiu daca ai apucat sa recuperezi(citesti) din urma, dar ce manca Andrei era ...tortul lui Rayan de la un an (daca era dupa Andrei ramanea carliontatul fara tort, nu stiu daca il termina de mancat pe tot dar de bagat degetele prin el nu scapa sigur); In ceea ce priveste pischotzelul, chiar am ezitat de mai multe ori sa scriu despre el asa ca sa nu te superi (amintiri mai putin ddragi la cat te-ai chinuit prin spitale)

Eu sunt cu gandul numai la cadouri Anda, dar a primit Irina destule azi; sa stii ca si Andrei are o perna cu care doarme, e cu Tiger atarnata de ea si nu se desparte, asa ca nu o considera inutila, daca ii cade cu tronc Irinei?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, nu e slab, e sexos. E foarte inalt, are 80 cm si cam 10.6 kg.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Ana Maria, nu e slab, e sexos. E foarte inalt, are 80 cm si cam 10.6 kg.

Crinuta si Rayan

Asa zic si eu, ca sunt baieti tare frumosi.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kita, ai dreptate nu am apucat sa citesc nimic din urma. Iar in ceea ce priveste porecla din maternitate, imi aduce doar amintiri placute, ca e vorba de e o poveste frumoasa cu happy end.

Hai sa va zic si eu despre cadourile noastre de la 1 an. Am primit foarte multe lucruri frumoase, unele chiar utile, doar ca o parte din ele ne ocupa o mare parte din spatiu. De exeemplu: doua triciclete. Ne dam cu ele prin casa deocamdata. Oricum noi am facut o petrecere de ziua lui (de fapt pe 26 decembrie, cand au venit nasii in Romania) (vreo 20 de adulti si vreo 6 copii) si apoi am regretat ca imediat dupa a racit. La vreo doua zile am aflat ca mai erau si alti copii dintre invitati raciti.

Iar de pe tava a ales: cheile de la masina (a fost ideea mea neinspirata sa le pun pe tava ca nu mai stiam ce sa-i dau sa aleaga dupa cateva zile am vazut ca si Vali Vijelie ii pusese pe tava copilului lui cheile de la masina), bani, aur si un pix. Alegerea pixului ne-a mai dat o slaba speranta .....

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Stiu si eu Kita... deja are o pernta roz langa cea pe care pune capshorul. Asta e tare faina, e cu fundita si cu o coroana si o steluta fosforescente si scrie pe ea Sweet Dreams Little Princess. cand o vad cum isi lipeste obrajorul pe perna aia mor de dragul ei. eu oricum sunt dusa cu pluta si mi se pare ca nimic nu e destul de bun/destul de potrivit/destul pentru irina. Om vedea, daca nu-i place pisica albastra o reciclam o facem perna de canapea.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

ana maria: noi iesim zilnic. dar dimineata. seara e brrrrr prea frig!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Witchie:Noi iesim afara dupa amiaza de pe la 4 pana pe la un 5, sau chiar 5:30, ca daca ies pana in pranz imi adoarme afara cam juma de ora si in casa e cam marait pana adoarme ca sa isi faca portia completa de somn;
Ana Maria ca ai adus vorba de triciclete, e una foarte frumoasa in poze care are maner de impins, roti si parca si pedale; e luata din tara, si daca da de unde ?(hai ca iarasi imi amintesc de pontul dat de tine anul trecut cu paturica,sa traiesti ca la fix mi-am trimis sotu')

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Hai ca-s plina de nervi ca nu stiu de ce s-a schimbat aspectul listei.
Nu am facut decat sa dau copy. Ce fac acum?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Hai ca-s plina de nervi ca nu stiu de ce s-a schimbat aspectul listei.
Nu am facut decat sa dau copy. Ce fac acum?

Nu zic ca imi merge si netul ca melcul, imi da si asta o stare de nervi, iar forumul merge ca de obicei....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mamaaaa, ce harnice sunteti...eu am stat cu piticul si l-am bibilit, scoate muci, pune picaturi, da-i nurofen, pune karvol in pat...a adormit mititelul si se vaita in somn! Mi-e sa nu faca febra la noapte...asta e!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput