Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 13

crinuta spune:
Poze cum isi curata Rayan singur nasul:
http://community.webshots.com/album/546288650HOkcHD
Crinuta si Rayan

kita spune:
La Multi Ani, Irina-balerina, sa cresti mare si cuminte, frumoasa si sa iti placa sa citesti, inclusiv cele 1001 de povesti!
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

crinuta spune:
Cory, asa am sa fac.
Am vazut pozele cu printesa ta, e o dulceata, iar de torturi, yam, yam. Of, ca nu am ajuns pana la urma cu avionul personal. Ei lasa,data viitoare sigur venim., dar sa nu uiti de limuzina.
Ubi, ai dreptate, merit sa ma amendezi. Uite, eu am mancat putin din Fingers, dar acum nu mai pap.
Daca vrei sa vezi poze cu carliontatul meu, zi mama si iti trimit, no problem, sau pun iarasi pe public.
Anda, nu se vad pozele.
Crinuta si Rayan

Shobo spune:
aha, deci arata bine si taiata si pusa in farfurie, voi face si eu la party atunci. si mai vreau sa fac Brownies Cappucino. si tort Crancin-Mancin tot atunci ca cel nemtesc cred ca-l fac chiar de ziua lui, marti.
La multi ani, Irina!!! , sa ai o viata fericita si mult noroc! pupici de la Codrin
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

crinuta spune:
quote:
Originally posted by Shobo
aha, deci arata bine si taiata si pusa in farfurie, voi face si eu la party atunci. si mai vreau sa fac Brownies Cappucino. si tort Crancin-Mancin tot atunci ca cel nemtesc cred ca-l fac chiar de ziua lui, marti.
La multi ani, Irina!!! , sa ai o viata fericita si mult noroc! pupici de la Codrin
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Te sfatuiesc sa faci Brownies cel putin cu 24 de ore inainte, e mult mai buna asa...
Crinuta si

BESTUTZA spune:
AM intraat iar pe fuga sa va spunem tuturor LA MULTI ANI si in special Irinei azi!
Despre noi numaia vesti proaste!Acum o saptaman am ajuns la G.Alexandrescu cu 39!Joi am terminat cele cinci zile de antibiotic si sambata pac 39.5 si acum facem injectii cu ampicilian si gentamicina pentru ca a capatat rezistenta la medoclav!!
Asa ca va inchipuiti cum plangem amandoi la fiecare intepatura...
Groaznic!Si asta 5 zile!!
http://community.webshots.com/user/bestuta

crinuta spune:
Am citit despre Rh si din ce am citit reiese ca problematic e doar cand mama are RH- si fatul RH+. Nicaieri nu apare situatia inversa, cum a fost la mine, ce chestie..
Crinuta si Rayan

bubu05 spune:
Crinuta, ce tare e! Vad ca si la voi se poarta sigurantele pt. sertare!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

kita spune:
Ana Maria seamana Pischotzel cu tine... e leit cu mama; noroc ca te-am cunoscut ca prin albumul ultim, in poze cam rar iti faci aparitia. Si cine e domnisoara in rochia bleu de printesa?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album