Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 12

Witchie spune:
Va multumim din suflet pentru urari. Balerinei ii mai dau niste dinti asa ca suferim cot la cot cu ea.
Dar vom razbi!
De pe tava Nasei Irina a ales prima data cartea (a ezitat putin cu mana pe un mouse) apoi un sirag de margele si apoi o sticluta de parfum. La sticluta de parfum a fost foarte hotarata: a zis ATA!. Banii nu au interesat-o. Din tort s-a servit cu propria ei manuta, ceea ce m-a bucurat pentru ca era un tort facut de mine special sa poata manca si ea.
alte peripetii vom povesti cand ne-om linisti si om avea ocazia sa ne reapucam de scris. Multumesc inca o data pentru urari si pentru subiectul de la evenimente.
Suntem pe aici, trebuie doar sa ne adunam.
Va pupam pe toti.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

crinuta spune:
Avem rezultatele tuturor analizelor( scaun, urina, hemograma, grupa sanguina, etc) si rezultatele sunt cam asa:
- la scaun a iesit Salmonella. De unde pisici sa aibe el Salmonella? Noi tare ne indoim de rezultat, asa ca il vom repeta.
Bine, i-au facut antibiograma si e sensibil la multe antibiotice.
- la urina i-a iesit E coli nesemnificativ, fara antibiograma. De ce nu i-au facut totusi antibiograma?
- supriza a fost la factorul Rh. Rayan a mostenit grupa de sange a lui tati, insa are RH negativ, desi noi amandoi avem pozitiv.
Mi-a expicat un biolog azi cum se poate asta, eu habar nu aveam.
Acum stau sa ma intreb daca a existat vreun pericol in sarcina datorita incompatibilitatii dintre grupele noastre si fiecare imi spune altceva. Bioloaga imi spune ca daca eu am pozitiv nu mai conteaza, si doar daca eu aveam negativ era mai dificil.
Acum eu ce sa cred pt urmatoarea sarcina? Deocamdata nu simt nevoia sa am alt copil, dar daca va fi vreau sa fiu informata.
In rest analizele au iesit foarte bine.
pupici
Crinuta si Rayan

PatriciaArdeleanu spune:
crinuta, eu despre rh stiu ca ar fi fost probleme numai daca erai tu negativ, in special la a 2-a sarcina, daca nu faceai vaccin inainte. De obicei se stie la prima sarcina si se face acest vaccin - cel putin asa am retinut.
cit despre analize... nici nu stiu ce sa zic la faza cu Salmonella..le repeti? unde?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)

crinuta spune:
Nu stiu inca, cert e ca nu are nici un fel de simptom. Nu il las langa animale, sunt atenta ce ii dau de mancare, nu am nici o idee.
Le voi repeta zilele astea si imi fac si mie, sa vad...
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Erica, se taie foarte bine, dar numai cu Dorna rosie ( cel putin asa am patit eu). Personal imi place mai mult Dorna verde, e mai light, dar faptul ca nu se bate ma dispera, asa ca tot Dorna rosie ramane solutia..
Patricia, vom merge iar la Calapod sa ii aratam rezultatele dar ma intreb daca sa aman sau nu vaccinuld e 1 an. Deja suntem in intarziere si nu prea imi vine sa il mai aman. O voi intreba pe ea.
Dar vad ca tare slaba e activitatea pe aici, parca din ce in ce mai slaba, si mereu aceleasi persoane sunt active....
Amaya, ce faceti? Ce face frumuselul? Pupici din partea noastra.
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Oana, imi pare rau ca Vladut e racit. Sanatate multa si curata-i nasucul ori de cate ori e nevoie. E foarte important.
Intre timp am vb la tel cu medicul de familie, cea care ii face vaccinurile lui Rayan si ea e convinsa ca rez e fals, deoarece Salmonella fara simptome nu exista.
Eu sunt de parere sa repetam. Ba chiar ma bate gandul sa repetam si factorul RH, dar cand ma gandesc sa il intepe iar nu imi vine deloc. Cu analiza de scaun e mult mai simplu.
Crinuta si Rayan

Ubi spune:
La multi ani!
VIKTOR (Monique)
NATALIA (Lavinia345)
SIMONA ANDREEA (andrutza)
MANDY STEPHANIE (Alina Maria)
AMANDA MARIA (Cory35)
IRINA IOANA (Anda)
Noi am fost azi la cantar, avem 9.350 si 75cm!
Alina - am vazut poze cu Mandy de la 1 an; cu ochii aia albastri si rotunzi...o sa fie rapitoare
Ana Maria - ce mai roade Victor la cheia franceza....
Anda - asteptam sa ne scrii ce si cum a fost la motz (nu asa...pe scurt). Clasa de balet, ce face?
Domne....ma abtin cu greu sa nu o amendez usturator pe Crinuta ca ne povesteste de frisca, torturi si alte torturi culinare (apropo, ca de cate ori voiam sa vad pe carliontatul de Rayan, vedeam doar poze cu dulcegariile ei - cred ca scotea repede facilitatea de "public" de la poze ca sa nu vad eu nimic)
Tomasa, Ixxi - spor la invatat. Cum mai puteti fratioare sa mai si invatati cu copilasi mici pe langa voi - toata stima.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

cory35 spune:
Postez si eu niste poze cu AMANDA la un anisor si putin inainte de a implini..
Sanatate Vladut!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cory352001/album?.dir=/483c

cory35 spune:
Fetelor imi faceti pofta de lady fingers..dar eu nu am Dorna rosie..
Crinuta daca Rayan a fost putin racit eu zic sa intrebi doctorul daca potzi sa-i faci vaccinul