Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Shobo
Amo, felicitari pt party frumos! am si furat idei - coifuri si baloane, pe unde le-ai gasit, plizzz?
Baloanele le-am cumparat dintr-un banal magazin de jucarii, iar coifurile le-am facut noi si a fost foarte distractiv. Singura problema a fost ca din colile de hartie mai subtiri nu ne-au iesit prea bine coifuri conice, asa ca am facut din alea gen "zugrav".

Si noi suntem in prag de intarcare, insa tot nu vrem bibe cu lapte decat cand suntem aproape adormiti. Din canita cu cioc nu am reusit sa-l fac sa bea. Si am incercat cu doua modele; din unul ce-i drept curgea tare greu.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La multi ani Irinuca!!! Sa fii mereu sanatoasa, fericita si voioasa!!!
Witchie sa va traiasca fata si sa aduca numai bucurii!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Monique
Iar tie, iubire, sufletul meu, iti savurez fiecare zambet, fiecare gangurit, iti pandesc fiecare expresie noua, ma amuzi teribil, nu exista zi in care sa nu rad in hohote, te iubesc enorm, dragostea mea pt tine creste in progresie geometrica, La Multi Ani Victor !

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

LA MULTI ANI Balerina! Sa traiesti, sa te faci mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Anda, sa-ti traiasca fata si sa va bucurat de ea!!!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

LA MULTI ANI tuturor bebeilor care se sarbatoresc zilele acestea!

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Irina Balerina !!!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa le-aduci numai bucurii celor dragi.

quote: "o intrebare: este genul de prajitura care se taie ca si un tort de piscoturi cu frisca? adica nu poti taia ff frumos? ca ma gindesc sa o fac la petrecere dar sa pot pune in farfurii totusi invitatilor , sa nu o mincam cu lingurile direct din platou."

si pe mine ma intereseaza cum se taie. Crinutaaaaaaaaa

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, eu sunt suparata ...Vlad a inceput sa tuseasca...si are si mucisori...am fost cu el la dr., l-a ascultat, nu are nimic la plamani, in gat a zis ca nu e rosu, dar nu cred a putut vedea ceva, pt. ca Vlad plangea si nu prea deschidea gurita...febra nu are, sper sa nu se agraveze. Ne-a dat niste picaturi, Ambroxol. Of, of, of...

V.Erica, praji se taie f. bine din tava, am facut poze la sectiune, sa vedeti, iar la gust...e exceptionala, nota 10!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Multumesc, Oana. Din cate observ, se taie bine. Sanatate multa lui Vladutz!

Leta, cum ti-a zis sa-i dai Ca? Ii dai si Vigantol? Si eu i-as da.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani, Irina Ioana! Sa cresti mare si frumoasa!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am pus in sfarsit pozele noastre noi: http://pg.photos.yahoo.com/ph/preoteasaanita/my_photos

Oana multa sanatate lui Vladutz!!! Si Victor a avut mucisori, tot asa fara febra si fara alt simptom. Singurul lucru care m-a deranjat a fost ca l-au tinut vreo 2 saptamani. Eu tot asteptam sa-i treaca si nimic. Am vazut si eu prajitura si m-a dat gata.

Fetelor, voi scoateti puii afara pe gerul acesta? Eu l-am mai scos dar el vrea sa mearga si transpira si infofolit asa nu stiu daca e o idee foarte buna. Victor nu vrea sa mai stea in carut.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput