Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia mama, sunteti bineveniti anytime, stii doar. Te corup si pe tine cu fingers.
Aha, deci unii spun mai tarziu. Sper sa fie asa.

Oana, am vazut pozele. Bravo, arata foarte bine. Abia astept sectiunea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumim fetelor pt. urari si ma bucur ca v-au placut pozele .
Urez si eu La multi ani lui Victor , Natalia ,Simona sa cresteti mari si frumosi .
La multi ani si preaiubitei mele Mandy !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Intrebare-intrebatoare: pot oare sa-i dau Andreei "Lady-Milk" de lka Dorna? M-am uitat pe cutie si scrie ca are 1% grasime si este imbogatit cu calciu si vitamina D3.

De 2 zile ii dau si sirop Cipcal (calciu), la recomandarea pediatrei. Ea nu ne-a spus ca are lipsa de calciu, dar sa-i dam totusi fiindca e frig afara. Fontanela nu i s-a inchis inca.

Oare daca ii dau si LadyMilk e prea mult? Deja am cumparat un bax

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta si bubu, voi ma corupeti la Lady' Fingers, zau! cred ca o fac si mai devreme ca sa experimentez din timp .
arata ff bine si cred ca e f gustoasa. o intrebare: este genul de prajitura care se taie ca si un tort de piscoturi cu frisca? adica nu poti taia ff frumos? ca ma gindesc sa o fac la petrecere dar sa pot pune in farfurii totusi invitatilor , sa nu o mincam cu lingurile direct din platou.

crinuta, despre giardia mi-a zis dra de la laborator ca poate sa nu iasa din prima dar ca oricum o au peste 50% din populatie si unii nici nu stiu pt ca nu au nici un simptom. doar cind apar simptome se trateaza. si ca se poate lua si din apa de la robinet, atunci cind spalam copilul sau cind ii spalam fructele . offf, acum am intrat si eu la o idee fixa, fandaxie gata ... ca tine cu litera M, ce mai...
i-am zis bonei ca mai repetam aceasta analiza copro dupa ceva zile si cred ca ii fac si lui Codrin si mie sa vad eu mai clar cum stam. desi nu avem nimic, eu doar ma cam frec la nas - pe margine cam tare de citeva zile si am citit ca asta ar fi un posibil simptom . sper sa fie doar o obsesie a mea care trece!!! ufffffff, daca nu mi-ar fi spus bona ca au avut copiii ei mai demult........ nu ma mai temeam atita! caci imi povestea cum ii trata saracii si recidiva!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

La Multi Ani Mandy, Natalia, Simona, Amanda ! Sa cresteti mari, sanatoase si norocoase !

Iar tie, iubire, sufletul meu, iti savurez fiecare zambet, fiecare gangurit, iti pandesc fiecare expresie noua, ma amuzi teribil, nu exista zi in care sa nu rad in hohote, te iubesc enorm, dragostea mea pt tine creste in progresie geometrica, La Multi Ani Victor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Buna seara si bine v-am regasit!
Inainte de toate vreau sa le urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi si sa cresca mari si sanatosi.
Noi sintem bine,mai luam cite o gura de parchet ca sintem tare neastimparata,mergem agatata de toate mobilele din casa si ne tinem un pic echilibrul singurica.Azi am invatat cum sa ma dau jos din pat,adica nu cu capul inainte si-mi iese tare bine,chiar de la prima incercare.Deschid orice dulap,usa ,sertar pe care mama a uitat sa-l incuie si uite asa,cind mama termina de facut curat...o ia de la inceput.Stiu sa-l strig doar pe tata,pe mama nici nu o bag in seama,ca doar sta cu mine toata ziua!Imi place sa fac baie,dar sa nu va atingeti de parul meu....ca iese cu scintei si trebuie sa ies repede din cada,ca astia nu stiu sa ma spele pe cap si-mi dau cu apa pe fata.Reusesc sa zic cite un cuvint,nu in intregime,dar cum eu sint un pic rea,mi-am ales pentru inceput cele mai dificile cuvinte,ca:acqua,qui,ecco,questo....dar sint tare ca le zic si pe jumatate,nu?Cind mama imi spune 'nu'pentru mine e 'da',eu stiu mai bine ce trebuie facut!Of,oamenii astia mari,ce tot vor de la viata mea?
Lasind gluma la o parte....e un mic cutremur,pe unde trece ea....ramine ceva stricat,spart,daca nu-si sparge ea vreo buza sau altceva.Doamne ajuta,sint fericita sa o vad asa vioaie,cum merge ea in patru labe prin toata casa,dar e epuizanta....nu oboseste niciodata copila asta,titirez nu alta.
Am pus si noi citeva poze noi,ca nu am reusit sa pun mai multe,mai incerc!
Va pup dulce pe toate si promit sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Multumesc mamicilor pentru urari si miine cind o sa am timp o sa pun poze de la aniversarea micii printese..
Apropo a ales cd, ruj si celular..de pe tava..
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani Irina! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai o viata cat mai buna.

Hahaha Cory, Rayan tot Cd a ales ca prim obiect. Sa nu uiti ca mi-ai promis o felie de tort.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

[b]La Multi Ani! Irina-balerina
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa si viata sa-ti aduca tot ceea ce iti vei dori!

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo, eu stu ca analiza de giardia (coproparazitologicul ) se repeta timp de trei saptamani (o proba pe saptamana). Iar in ceea ce priveste laptele cred ca poti deja sa incerci sa-i introduci formula pe care speri sa i-o dai. Eu am incercat cu Milumil 3 nu i-a placut. Bea foarte putin si fara placere. Sngurul laptele pe care il bea este cel din cereralele cu fructe d ela mIlumil. Eu sper sa trec pe lapte de vaca, mai ales ca am trecut deja de 1 an.

Crinuta si eu cred ca e rea devreme sa te ingrijorezi ca nu rosteste un sunet. Ei se fla acvum intr-o perioada importanta de dezvoltare motorie si au achizitii mari pe partea asta. Iar cu vorbirea vor incepe adevaratele progrese dupa 18 luni. Victor Stefan a inceput sa imite si repeta multe cuvinte dupa noi uneori(bininteles ca ii ies complet aiurea) dar motor sta foarte bine. Reuseste sa se ridice din pozitia sezand, in picioare fara nici un sprijin ,stand in picoare isi ia obiectele de pe jos fara sa mai cada samd. Cred ca trebuie sa urmaresti dedzvoltarea pe toate planurile. Nici Victor Stefan nu spune "mama" iar la tata spune "dede". Dar am vazut si copii cu 2-3 luni mai mari ca Victor (tot baietei) si la limbaj stau la fel de "bine".

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput