Cu dragoste, din IASI (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Carmen am vazut ca ma intrebai de doamna Paraiala. Pe vremea mea (he, he he dragii mosului, acum vre-o 20 de ani) doamna si domnul Paraiala erau invatatori la scoala nr 26, din Dacia. Eu am fost in clasa doamnei si printre colegii mei a fost chiar si fiul dumneaei. Clasa domnului Paraiala era alaturata si de multe ori se intampla urmatoarea chestie: cu doamna noastra invatatoare faceam lb romana si cu domnul invatator matematica. Adevarul e ca el e fff bun la matematica, are si un stil si o metoda fff buna de a explica, de a se face inteles. Recunosc faptul ca el era mai sever decat ea, dar daca vad ca au cu cine lucra nu se dau la o parte de la treaba. Tin minte ca veneam in We ca sa facem diferite clase pregatitoare pt olimpiada. Cum iti ziceam, cand am dat testarea pt clasa a 5-a la Racovita , tin minte ca am facut pregatire la dumnealor acasa. Eram un grup mai marisor, de vreo 10-15 copii care am vrut sa dam testarile de intrare la National, Racovita si Negruzzi. Ideea e ca toti am luat printre primii. Nu vreau sa ii ridic in slavi pt ceva ce nu merita, dar tin minte ca atunci am facut pregatire la dumnealor acasa si la final nu au vrut sa primeasca absolut nimic!!! de la vre-unul din parintii nostri. Singura chestie care am inteles ca a primit-o doamna Paraiala a fost un buchet de flori.
Auzisem intr-adevar ca de cand au scos culegerile respective de matematica au devenit mai ....cu aere. Eu am fost acum ani buni in vizita la doamna mea invatatoare si chiar nu mi s-a parut schimbata. Nu stiu ce sa spun despre treaba cu aerele. Dar eu personal, daca as avea un pitic pentru clasa intai si as avea ocazia sa il dau in clasa domnului/doamnei Paraiala, as facea-o fara sa preget.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna seara

Fetelor stiti unde pot gasi in Iasi ovule Cervigid? Exista un inlocuitor pentru ele?
Multumesc si va doresc o sera calduroasa

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Danna, Cam este o firma de produse pentru copii (gen Chicoo), gasesti produse de la ei pe site-uri care vand asa ceva (nu pot sa-ti dau link-uri pentru ca sunt reclama).

Of, clasa I, vin vremuri grele pentru mame.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumesc inca odata de raspunsuri sa treaca frigu` si am sa merg pe teren... bey, s-a cam lasat frigu`n casa, desi caloriferele frig.... noapte buna!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Kriss,Cervugid cica nu se mai fabrica,dar fac farmaciile in laboratoarele lor.Gasesti cred ca mai sigur in centru la farmacia Sf.Paraschiva,facut de ei,la cutiutza,10 ovule.

Carmen,ar mai fi scoala nr.1 care de fapt apartine de Liceul National,dar e mare batalie si acolo si 'cartile' se fac deja,cum se spune,daca nu s-au facut de acum.E pe langa Moldova.Avantajul ar fi ca in clasa a 5-a,sa aiba sanse mai multe sa intre la National,fatza de alti copii de la alte scoli.
Vom ajunge ca in Anglia sau America,cu colegiile bune,sa inscriem copiii la scoala,de la nastere

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Multumesc Nora
Farmacia Sf. Paraschiva e cea de langa Mitropolie?

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Kriss,farmacia din centru,deci Piata Unirii,aia non stop,se numeste Sf.Paraschiva.Din spatele hotelului Unirea,langa fotograf.Posibil sa gasesti si la farmaciile de cartier dar sa intrebi si daca prepara acolo.Unele o mai fac.

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Nu ne-am mai auzit de mult timp, dar nu prea am noutati. Doar ca e frig la mine si in casa, si la munca... Nu am avut gaz de luni seara. Acum cand este, cand se intrerupe... Si cam atat!
Pe curand!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si-un ceai cald!
Si la mine e frigut in casa,cu toate caloriferele fierbinti,termometrul arata 23 de grade ,deci ar trebui sa fie cald de-a binelea.Pardoseala e foarte rece.
Luni dimineata mi-a inghetat teava de alimentare cu apa la centrala.Care merge pe sub gresie un metru si ceva si un metru si ceva prin marginea balconului..si ca sa nu ma apuc acu de spart pereti si gresie,am facut o scurtatura,de la chiuveta la centrala,de care ne impiedicam mereu cand trecem prin zona...Asa ca astept sa se incalzeasca sa scap de teava din casa.

Ati fost ieri la hora unirii?Eu n-am dus copilul la gradinita ,c-am vrut s-o duc in Piata Unirii,la hora,dar n-am mai ajuns..ca m-a apucat harnicia, sa fac curatenie.Am vazut la tv aseara si i-am aratat,nu a fost prea impresionata..poate sa mai creasca putin.

Si la nou sant probleme cu presiunea gazului,aseara cand am aprins un ochi la aragaz,a intrat centrala pe avarie ca n-avea suficient gaz..am oprit aragazul,a inceput centrala sa functioneze..Hihihi.Azi am de facut mancare,oare joc iar uite gazul nu e gazul cu centrala?Sau azi n-o sa mearga nici ochiul de aragaz,poate scap de gatit si comandam ceva..
Va pup,ma duc sa-mi fac o cafea,ca n-am baut azi(asta pot face ca nu-mi trebuie gaz..).

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Merge in suturi gazul la mine... Am resit sa fac un pilaf...

Adriana, in P Unirii nu a fost mai nimic ieri... Incet-incet, se pierde tot farmecul acestei zile...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput