Cu dragoste, din IASI (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut fetele!
Brrrrr ce frigornita e!! Eu abia acum am reusit sa ma strang acasa, dupa o "naveta" Iasi-Bucuresti si retur. Am plecat duminica noaptea si astazi dupa ce am terminat examenele am venit acasa cu "Sageata albastra" care a avut o intarziere de 40 de minute

Nu vreau sa va povestesc ce frig mi-a fost!!! Dimineatza cand am ajuns in Bucuresti, imi tremurau atat de tare mainile ca nu eram in stare sa scot banii si sa platesc biletul de autobuz. Am inteles ca peste vreo cateva zile o sa se incalzeasca vremea (nu o sa ajunga la o temperatura pozitiva, dar macar o sa se mai "imblanzeasca" ).

Fetelor multumesc pt cuvintele frumoase de intampinare ! Si mie mi-a fost dor de voi si abia asteptam sa ajung in Iasi si sa organizam o cuconiada de-a noastra. Dar o surpriza super super au fost telefoanele de la Gabi si Cristina. Nu stiti ce tare m-am bucurat sa va aud vocile Abia astept sa ne vedem. Eu mai am 2 examene si termin sesiunea asta (sa speram ca o sa o termin cu bine si cu note de trecere).

Fetelor daca va ganditi la o iesire la teatru, balet (chiar duminica trecuta vazusem ca era "Lacul lebedelor", pe la 19:30) luati-ma si pe mine!!! Vreau sa merg dar in ultima vreme nu am avut nici cand si nici cu cine.
Cum facem cu iesirea ? Asteptam sa se mai incalzeasca un pic? Sau incepem incet incet sa ne organizam?
Va pup si fug sa fac o baie fierbinte, ca nici acum , dupa juma de ora de cand am intrat in casa nu am reusit sa imi revin . (Sfat prietenesc: daca nu aveti treaba pe-afara, nu iesiti in ruptul capului!!)

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Uitasem sa iti raspun Carmen la o intrebare: stiu ca scoala 23 ar avea invatatori buni. Multi din fostii mei colegi de la Racovita (noi am intrat in clasa a 5-a printr-un test) erau de la scoala 23, si multi care veneau pe la olimpiadele judetene tot de pe acolo erau. Eu am facut 1-4 la scoala 26 , in Dacia, dar am avut bafta de o invatatoare super: doamna Paraiala (sunt de fapt 2 soti care si-au scos si niste culegeri de matematica si care acum am inteles ca s-au transferat la scoala 23).Vorba cuiva: la urma urmei depinde foarte mult si de invatatoare. Spor la cautari!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmen,cred ca alta varianta mai aproape si mai buna decat scoala 23 nu ai,dar am auzit ca se intra greu daca blocul unde stai nu e arondat scolii.Trebuie sa cam sponsorizezi scoala ca sa poti da copilul acolo,ca e bataie mare.Dar il mai intreb pe husband cum sta treaba cu scolile.
Raluca,bafta multa la examene!Cred ca asteptam cu cuconada pana se mai incalzeste.Oricum fetele nu prea au mai zis nimic.Dar si cand o facem....ridicam temperatura la peste 20 grade
Acvi...felicitari si multa sanatate,sa dea Domnul sa duci o sarcina usoara.Dar trebuie sa vii musai la bairam,sa-l inveti pe bebe cu greutatile vietii
Va pup,

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumesc de informatii, in curind incep a cata pile la scoala 23 ca spre ea atirna cel mai greu.
raluca sau care mai stie, dl paraiala ia la anu clasa 1 si as fi vrut sa stiu mai multe despre el, plizzz, eventual pm

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittutza spune:

Scoala nr. 21 se afla in cartierul Cantemir, pe strada Romana, undeva in spatele caminelor CFR. Repet: nu o recomand sub nici o forma.

Scoala nr. 23 este o scoala buna, invatatoarea mentionata este una recunoscuta, insa cam plictisita si cu aere. Stiu ca toata lumea se inghesuie la invatatori renumiti, probabil si eu as face asta in prima faza, insa sfatul meu este sa cautati si invatatori mai tineri, nu foarte tineri (altfel riscati sa intre in concedii prenatale si de crestere a copilului ;-) ceea ce e perfect normal, insa). Recomand cu caldura scoala nr. 15, 22 si 10 (ultimile doua sunt in Tatarasi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

Doina_laila si Diaan , va multumesc frumos pt. informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumesc mult, kittutza!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Carmen, in spatele cuptorului din Podu Ros e scoala 11, unde, din cate stiu eu e dl inv Paraiala (el), mare scriitor-mare (subscriu la chestia cu plictiseala si cu fitzele), de manuale si culegeri de matematica pt copii, iar inscrierea se face greu acolo, dupa teste de teste, deoarece, dl Paraiala cel putin, nu accepta la el in clasa decat genii, pe care le chinuie apoi de le sar fulgii...De d-na Paraiala nu stiu amanunte, decat ca e sotia domnului (nu v-ar fi trecut prin cap, asa-i?)...
Eu mi-am inscris odrasla la 22. Face parte din "TOP 3", e si aproape de noi, ce altceva sa imi mai doresc? Si ca sa va dovedesc ce buna e, pot sa va spun ca o prietena a mea, absolventa a acestei scoli (+ Racovita si AC) lucreaza acum la Microsoft, tocmai ce am vazut-o duminica la TV, la emisiunea "O alta Romanie". Iar daca vreti si un maret exemplu de "absolvent" al scolii 23, iata-ma

Andreea, ce e aia "Cam", ca eu nu stiu?

Gabriela, daca mai ai pe undeva adresa si/sau nr de tel de la Steps din Canta, trimite-mi-le te rog si mie.

Nora, tare rar mai apari, fata draga...

Cum a fost asta noapte in apartamentele domniilor voastre? La noi, desi caloriferle erau fierbinti, a fost destul de rece in dormitorul de pe colt, am suplimentat cu un calorifer electric, toata noaptea...

O ultima intrebare si dispar: imi puteti recomanda un contabil priceput si de incredere, va rog frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Scoala 22 e buna...si eu am invatat acolo si fata...olimpice am fost amandoua.Dar cred ca e prea departe de Carmen,de asta am zis de 23.Conteaza si distanta pt copii,mai ales cand sunt mici.
Dana...zilnic sunt pe aici,dar scriu rar pt ca ori s-a spus ceea ce as vrea sa zic sau nu stiu ce se intreaba.De exemplu eu nu stiu nimic de Lamaze...si sincer nu stiu cat amelioreaza asta durerile.Dar macar pt. psihic cred ca sunt bune.
La noi e cald,caloriferele fierbinti,dar avem si multi elementi.Care vine la noi zice ca moare de cald si eu mor de frig cand e mai rece la cineva.M-am obisnuit rau cu caldura de cand stau aici,eu care nu suportam caldura.E drept ca acum stau imbracata ca si vara.La mine iarna e ca vara,deci contrazic un mare clasic in viata Sa dea Domnul sa o tzina tot asa cu caldura.
Chiar Dana...la ce bloc stai?

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dana, nu stiu adresa concreta la STEPS. Da - cautare pe google. Eu am vazut-o de vreo doua ori din masina cand mergeam pe Canta si pe urma al luat-o la picior si am fost pana acolo. E la parterul unui bloc cum mergi spre Canta de la gara, pe partea dreapta, are geamuri maronii de termopan si e ca un fel de balcon inchis mai mare.
O contabila buna iti pot recomanda eu, e draguta, cu experienta vasta, e si expert contabil acum mai nou a facut si cursurile de audit. Daca vrei iti pot da un nr de tel si vb direct cu ea.
Fetelor am gost aseara in Mall si am vzut ca la Kidsland au adus piscina cu bile si jumper din ala de care spuneai tu Dana, dar marisor. Au cam ramas cu mai putin spatiu, iar intrarea s-a facut 60 mii ora.

Cam atat deocamdata. Pupici multi la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput