Cu dragoste, din IASI (22)
Raspunsuri - Pagina 10
l_carmen2003 spune:
Mai tata dar frig mai este! Nu am mai scos de duminica copilul din casa... Aseara m-am intalnit cu fosta contabila si am intrat la CasaLinga Cuccina unde de obicei mor de cald, dar aseara am stat cu haina pe mine...
Eu nu am inca probleme mari cu gazul, insa are debitul scazut clar...Insa geamurile ma seaca. Niciodata pana acum nu au inghetat asa. Partea de aluminiu unde se inchide si gauricile - !!!- de evacuare au inghetat, asa ca am gheata in acel spatiu iar pe geam in interior, in casa, o gramada de apa. Mi-am pus purcelusi in geam ca sa o retina.
Si... sa va spun? m-am uitat de curiozitate la contoarul de gaz... Am consumat pe ianuarie pana acum cu 50% mai mult fata de decembrie... Si n-a fost mult mai cald, desi merge continuu centrala. 23-24 de grade. Ca niciodata i-am dat baiatului hamleti flausati si pantaloni de trening pe deasupra, pt ca sta mult pe jos. Doamne, ma bucur inca o data ca am scos in primavara gresia de pe hol si am pus parchet si pe deasupra covor... Cred ca inghetam... Camera copilului este chiar deasupra casei scarilor si am avut ceva emotii zilele astea. Asa ca sotul meu a cumparat o mocheta dubla cu desen -un orasel cu strazi- si am pus-o peste prima... Am parchet si 2 mochete si tot imi ingheata picioarele daca stau prea mult pe acolo desculta... iar asta micul sta numai pe jos si dirijeaza circulatia si mai stiu eu ce face...
Azi trebuie sa sa merg sa fac niste acte si ma doare capul cand ma gandesc ce frig este. Daca vor mai fi si cozi pe unde merg...ohhh! Cica pana maine-poimaine mai e frig dar greu trece.
Inca una... La voi merge telefonia RDS? La mine a murit de aseara orele 20...
O zi buna si calda...
Carmen si Alex
aime spune:
Buna fetele!
frigul asta mai tine mult?
nici eu n-am scos copilu' de duminica si nu mai stiu ce alte activitati de interior sa mai inventez ...
la mine merge RDS-ul.
aime si Vladimir, 1an+
palmyrah2002 spune:
Danna 36,citeva prietene si-au retras copiii de la Steps,pentru ca nu au fost multumite de comportamentul madamelor de acolo.
Pentru exemplificare:chiar daca copilul nu a fost la gradi 3-4 zile nu li se scadea din cheltuielile lunii urmatoare perioada de absentare(cel putin la gradinitele de stat asa se practica);de asemeni au avut probleme in ceea ce priveste comportamentul tanticilor de acolo.Acum depinde si de pretentiile fiecarui parinte in parte,si cred ca cel mai bine este sa le faci o vizita la sediu!
Stai in Pacurari?Daca da si stii zona iti pot explica unde este gradinita!
Raluca BAFTA IN SESIUNE!
Eu am scapat de un examen la master,mai am 4 ,dar mi le echivalez,in schimb am de facut 3 proiecte urite rau...bleah..!
Las ca dupa sesiune facem un chef din ala adevarat!
Pupici si caldura ..acum sint -11 grade la Iasi.
Fata de zilele trecute as putea spune ca e de-a dreptul canicula..hahahaha
Cristina,Rares 7 luni si Mihnea 4 ani si 4 luni
[/b]
Danna_36 spune:
Buna seara fetele,
Abia astept sa se incheie episodul "Siberia" si sa revenim la temperaturi mai suportabile.
Si la noi e cam frigut seara intr-un dormitor, cu toate ca avem caloriferele fierbinti. V-am spus ca punem in priza un calorifer suplimentar. Bine ca fata are caldura ca lumea la scoala, mi-era frica de asta! Maaama, cand imi amintesc ce friguri induram eu iarna prin scoli...
De dus la scoala dimineata eu o duc. O infofolesc de abia mai misca...
Iar eu, dupa frigul pe care il indur dimineata, nu mai ies din casa toata ziua, la pranz o aduce sotul...Pe cea mica nu am mai scos-o nici noi din casa, dar si asa, uite ca a racit, deja ii curge nasul.
Palmyrah, nu stau in Pacurari si nu vreau pentru cupilu' meu, as vrea doar sa vad cum s-a organizat respectiva gradinita in incinta unui apartament, sa vad ce dotari au si cam cum se descurca, deoarece asa ma gandesc si eu, sa-mi deschid "day-care"-ul intr-un apartament si nu strica sa vad si ce au facut altii inaintea mea, nu? Oricum, la mine nefiind gradi, eu zic ca e mai simplu, in sensul ca nu trebuie sa asigur spatiu de dormit si de masa, ori bucatarie proprie. Stiu in mare Pacurariul, ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai explica pe unde vine, desi de dus nu ma duc acum, mai las sa se inmoaie frigul...
Nora, stau la 2 blocuri de tine spre Flora, iar geamurile mele sunt orientate spte Piata Chirila, deci vad blocul tau, nu stiu daca si balconul...Asta inseamna ca vom veni impreuna acasa, la miezul noptii de la cuconiada, nu?
Andreea, am priceput in sfarsit, multumesc...
Gabriela, multumesc pt "oferta" de contabila, te caut eu la telefon sau pe mess zilele astea. Multumesc.
Vad ca m-am obisnuit sa imi inchei mesajele cu cate o intrebare, deci: un soft pentru carti de vizita, eventual gratuit, imi poate sugera cineva de unde sa iau?
herra spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Mi-am pus purcelusi in geam ca sa o retina.
ce sunt aia?
si mie imi ingheata geamurile - termopan pe lemn...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66897&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
herra spune:
quote:
La voi merge telefonia RDS? La mine a murit de aseara orele 20...
da, eu nu am avut probleme, nici cu telefonul nici cu net-ul...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66897&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Darria spune:
Dana_36, programel pt. carti de vizita poti lua de pe retea(DC+). Eu de acolo am luat dar nu am avut inspiratia sa-l salvez(de fapt am uitat de el) la reinstalarea windows-ului si nu-l mai am.
l_carmen2003: nici eu nu am avut probleme cu rds-ul(telefonul).
l_carmen2003 spune:
Dupa 3 mailuri au remediat situatia. Astazi pe la ora 12-13 a inceput sa imi mearga telefonul.
Ma seaca treaba asta. Am avut nevoie de telefon si chiar m-a deranjat.
In fine. Azi mi-am ridicat biletele de la agentia teatrala si acum cateva minute am aflat ca duminica am sa fiu la Bucuresti asa ca m-am intors la agentie si le-am dat inapoi... Nu va spun ce fata a facut persoana, caci mi le retinuse de ceva vreme... Of, pe frigul asta e nashpa pur si simplu sa plecam insa asta e viata...
Am fost in dupa amiaza asta la Steps si nu mi-a placut de ele. Mai cautam.
Pa si noapte buna
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Mi-am pus purcelusi in geam ca sa o retina.
ce sunt aia?
si mie imi ingheata geamurile - termopan pe lemn...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
Chiar azi dimineata ii "invidiam"in sinea mea pe cei mai inteligenti decit mine care nu si-au pus aluminiu ci lemn cu termopan!Na ca m-am mai linistit un pic.Ma gindeam ca geamurile mele sint numa bune de aruncat!
Chiar Carmen "cine-s purcelusii aia si ce face ei"??
carmenp spune:
salut, salut, v-am citit da` din lipsa de timp n-am mai scris nica. cit mai tine frigu` asta?! ca tare m-am mai saturat... si lamuriti-ma si pe mine ce-i cu purcelusii aia, ca nici io nu stiu...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3