Cu dragoste, din IASI (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Io cred ca purcelusii sunt niste rulouri din carpa,burete...care sa absoarba apa dintre geamuri,care au duble,sau puse la baza geamului ca sa preia apa prelinsa.Cine nu are geamurile etanse mai pun asa ceva intre geamuri pt a opri frigul si curentul.
Sau or fi altceva?De mancat nu cred ca sunt...hmmmm

Dana,venim,cum sa nu,dar dupa miezul noptii,la 12 de abia incepe distractiaAcum sa treaca gerul,ca parca e prea frig ca sa scoatem nasul afara.

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!

23 februarie 2006, orele 19.30 (parca!), Teatrul National: Spargatorul de nuci (de la Teatrul din C-ta), cu participarea extraordinara a artistilor de la Teatrul Balsoi--Moscova...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Buna ziua dragelor! Vad ca faceti fata cu mult curaj gerului ce a acoperit orasul. Eu abia azi am scos nasul afara (de joia trecuta n-am mai iesit din casa) caci a trebuit sa merg la control la doctor. Eu stau mai mult la pat deoarece am colul scurtat, eh, poveste veche. Oricum bagajul pt spital ma astepta la usa.
Va doresc sanatate, caldura in case si gaz la aragaz!
Sa auzim numai de bine!

Doina_Laila 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Am vazut si eu in oras afisul la Spargatorul de nuci si ma gandeam sa mergem si noi..numai cine stie cat or fi biletele..la copii se face reducere,oare,ca ma gandeam sa o iau si pe Catalina..

Carmen,si la mine-s geamurile inghetate pe la santuri si gaurele,chiar voiam sa te intreb ce e cu clorocalcinul,ca parca scriai ca torni clorocalcin prin ele? Se scurge si la mine apa pe interior,dar noi ne-am pus glaf(parca asa se cheama) de faianta si il sterg o data pe zi,nu ajunge apa mai departe..

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Intrebare: cand am depus dosarul ptr CIC, am primit un bonuletz cu nr inregistrare si un nr telefon. Stiu ca mi-a tipa de acolo zis sa sun la o data anume...dar am uitat...si sincer am uitat si de ce tre' sa sun......voi, stiti ceva, ati primit bonuletzu?

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

aime...am primit bonuletul cand am depus dosarul pe data de 4 ianuarie si mi s-a zis sa sun pe 20 ian.In functie de data depunerii,iti zic si data la care sa suni,deci cu cat ai depus mai devreme,cu atat mai devreme suni.Nu e tarziu sa suni si maine.Am sunat si am zis cine sunt si m-a intrebat ce nr de inregistrare am pe bonulet.Tipa verifica nr.dosarului si vede daca actele sunt in regula.Mi s-a spus ca daca era in neregula eram sunata.A zis ca totul este ok si de acum trebuie sa depun lunar,doar adeverinta de venit de la serviciu si declaratia pe propria raspundere ca nu am alte venituri.I-am zis ca a iesit ordonanta de guvern ca nu mai trebuiesc depuse declaratii lunare.Mi s-a raspuns ca stie,dar ei nu au primit nimic oficial si pana se primeste,ramane in vigoare treaba cu declaratia lunara.Am intrebat de bani si a zis ca sunt virati de Directia de protectie familiala si nu de primarie si acolo sa ma interesez.Daca ai depus dosarul la timp,primesti banii in februarie pt. luna ianuarie.Deci tu suni ca sa ti se confirme ca dosarul este complet.Sper ca nu am fost confuza.Multa bafta!

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Aime,am primit si eu bonuletul pentru dosarul de acordare a stimulentului,dar spre deosebire de Nora,am dat peste o madama ofuscata de la care nu am reusit sa scot nimic,nici macar nr.de telefon de la Directia muncii!Parca ar fi vina noastra ca dobitocii astia in loc sa simplifice lucrurile le-au complicat atit de rau!

Cristina,Rares 7 luni si Mihnea 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Multumesc frumos fetele, o sa sun luni, eu mi-am depus dosarul pe 6 ianuarie. O sa va spun "ce-am patit" si eu.

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

beeei!
Da pe pagina a treia?!?
Azi n-a avut nimeni chef de vorba?
Da chef de calcat rufe,are cineva? Ca la mine s-a adunat un munte de rufe ce trebuie calcate si nu stiu unde se vinde chef de calcat sa-mi iau si eu...
Sant foarte suparata,am pus inapoi kg care reusisem cu chiu cu vai sa le dau jos,basca inca unu in plus ,ca supliment..
Am vazut ieri (parca) la tv ,ziceau ceva de un medicament minune de slabit,care va iesi pe piata-nu la noi,la americani-anul acesta..a mai vazut cineva stirea,ca nu retin cum a zis ca se cheama,sa fac ceva cercetari.

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Nora

aime...am primit bonuletul cand am depus dosarul pe data de 4 ianuarie si mi s-a zis sa sun pe 20 ian.In functie de data depunerii,iti zic si data la care sa suni,deci cu cat ai depus mai devreme,cu atat mai devreme suni.

adica toate persoanele care au stat la coada intr-o zi vor trebui sa sune in aceeasi zi...
si sa aiba rabdare sa nu mai sune ocupat...of.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput