Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

S-a trezit copilul meu la 2.30, nu s-a mai intamplat de o luna sa se trezeasca noaptea, eu n-am mai adormit. Ce nasol! Oare pt ca i-am facut baia cu 15 minute mai devreme?

Antoanela, ce frumos ne-ai spus!

Diana, eu stiu ca nu e nici un pericol daca e alaptat natural, pt cei care mananca lapte praf se mai schimba situatia. Stai sa vezi ce incepe sa consume pe curand, ba cu taratul, cu rostogoliri etc. Iar in poza asta e supermisto si nu e gras absolut deloc!

Mary, bine ca ti-a trecut raceala! nasol cu virozele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

'neata la mamici si bebelici!

iaca mi-a luat-o Tonnia inainte
Eu ma pregatesc sa vizitez cresa. Si am o jale in suflet... incerc sa ma tin tare dar are dreptate Codruta mi se rupe inima literalmente
Si sunt foarte suparata pe sotz si pe familia lui pentru ca sunt pusa in aceasta situatzie. Dar foarte suparata
Am zis insa sa incerc si aceasta alternativa care pur si simplu pulverizeaza si ultima scuza pe care ar mai fi putut-o avea pentru prelungirea nejustificata a unei situatii care, din motive diferite, nu ne convenea niciunuia.
Nah, ca mi-am varsat oful la voi!
Sper doar sa se obisnuiasca Ilinca la cresa, sa-i placa si sa nu se raceasca (asta-i spaima tuturor mamelor est-europence care-si dau copii la cresa/gradi/scoala aici, datorita regimului spartan).
Acuma mai am o dilema: noi pe 1 februarie cand incepem cresa avem RDV la pediatru pentru un rapel de vaccin; ma gandesc sa devansez vaccinul pe maine ca sa nu fie prea multe pe capul fetei dintr-o data si vaccin si cresa. Voi ce parere aveti?

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Diana, ce seamana Petrut al tau cu Serban al meu in poza asta!!!!Cand am deschis-o m-am uitat de 2 ori sa ma asigur ca n-am deschis o poza de-a noastra - si suzeta e aceeasi( Avent 3-6 luni, nu? ) In ceea ce priveste greutatea, acelasi lucru mi l-a spus si mie pediatra - daca e hranit la san nu e o problema - insa nu ar trebui sa-i mai dai lapte praf completare daca tot e asa maricel.

Tonnia,ce nasol e cand ii apuca trezitul noaptea dupa ce noi tocmai ne dezvatzasem . Am patit-o si eu dupa vaccin si n-am mai putut sa adorm neam. Si spre dimineatza s-a trezit fix cand reusisem eu sa atipesc.

Antosi la mine e la fel cu parul, dar parca de vreo 3 saptamani e mai bine. Cica se reface, insa eu ma spal totusi cu un sampon profesional impotriva caderii parului si am si tratament, dar inca nu m-am apucat sa-l folosesc

Mary, cred ca a fost tare nashpa! Bine ca a trecut.

Vera (Godzila) , cu o mica intarziere iti spun si eu Bine ai venit!Noi radem in hohote de la 4 luni la gadilat pe burtica sau la anumite cuvinte spuse actoriceste gen: titi miti, cica cica etc.

Serban a urlat ieri in continuu: voia numai in brate si plimbat altfel urla ca din gura de sarpe pana incepea sa tuseasca si apoi de la capat.Am crezut la un moment dat ca are ceva, dar dupa ce l-am lasat putin sa planga si am vazut ca ma urmarea in acelasi timp cu privirea si cum ma uita la el dadea sonorul la maxim, am zis ca asta doar rasfat poate sa fie: l-am invatat in brate! Asa ca , imi place sau nu, zilele astea il voi lasa sa planga ca nu poate nimeni sa stea cu 7 kg si ceva in brate toata ziua, nici macar ta-su . Uff, al doilea copil jur ca nu va mai vedea luat in brate decat pentru ragait. He he, zic acum asa, dar parca vad ca atunci n-o sa mai recunosc nika . Oricum, acum e la el in patutz si plange de vreo 3 minute, adica maraie. Pana la 5 minute nu ma duc la el.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata!

La multi ani Tonnia si Antoanela! (mi-a zis bunica-mea ca azi e sf. anton)

Nadina, asta am facut si eu ieri, am stat cu copilul marait in brate. Cum il puneam jos cum punea buza si se declansa urletul.

Mi se pare ca nu mai e asa ragusit. Febra nu are, muci nu se vad la orizont, parca un pic de raguseala (a se citi urla cu voce mai groasa). Azi nu o sa-l scot afara dar de maine daca e tot asa o sa-i bag o plimbarica.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata la fete!

Multumim mult ptr urari, sunteti niste dragute ca o felicitati pe Ancutza. Ca intr-o adevarata familie..

Greu ma abtin seara sa nu mai intru pe DC, dar nu imi pot permite sa ma lungesc, trebe sa culc copii devreme si sa ma culc si eu ca altminteri nu ma mai trezesc dimineata.

Ieri m-am refacut un pic ca am ajuns acasa si am reusit sa dorm 1 ora.

Anca e fornaita mai mult ca de obicei, asa ca i-am zis bonei sa sara plimbarica afara azi.
In rest, a descoperit cum sa isi traga patura pe fata si face chestia asta destul de des. Ma gandesc sa o bag in sac de dormit, ca prea o gasim de multe ori cu patura pe fata.
Si cred ca are puseul de crestere de la 4 luni, ca mananca bine.

Mary, ai grija si de tine, ca de baietii tai sunt convinsa ca ai f. bine grija. nu uita sa manaci multe citrice, ca sa nu mai racesti.
Si eu am fost racita intre Craciun si revelion. Bine ca nu i-am dat si Ancai. Eu ma imbolnavesc pe fond de stres si oboseala.

Ina, lasa ca este mai bine ptr toata lumea ca Ilinca sa mearga la cresa. ei sunt mici acum, se adapteaza usor. sunt convinsa ca sunt super ok cresele de acolo.
Si eu as duce-o pe Anca la cresa daca ar fi cresa ok ptr pui mici ca ea in Bucurestiul nostru drag.
Si ptr voi ca si cuplu, e mai bine asa.
Cica barbatii nu sunt construiti ca sa aiba grija de copii. Exista o carte pe tema asta 'De ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda'.
Cat despre faptul ca ati prefera ca taticii sa poata tine toata casa, nici asta nu e o solutie. Ganditi-va cum ar fi sa ceri bani ptr orice: tampoane, cadouri etc.

Jadi, daca nu isi aminteste tati de ziua fericita de anul trecut, fii barbata, aminteste-i tu

O zi super la mamici si bebici,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Merci, locca!

Copilul meu nu prea vrea in brate, cateodata doar dar nu imi dau seama legat de ce...Altadata asa il adormeam, acum adoarme numai prin supraplin, adica dupa lapte sau ceai.
Si ma enerveaza tare de tot cu starea de nervozitate din fiecare seara, inainte cam cu 1/2 de ora de baie. Rage, nu alta! Tace in timpul baii si la masaj cat e pe burta, apoi cum il intorc reincepe si mai tare. Trebuie sa-l linistesc cat de cat ca nu poate nici sa manance si adoarme in timpul mesei de se alege praful de ea! In fiecare seara! Deja mi-e groaza cand se apropie momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Raluca, multumesc mult pentru reteta de suc de morcovi!
ruxandra, bravo. O sa vezi ca dr calapod e impotriva antibioticelor date asa, pentru orice.
cristina, dar nu e nevoie sa ceri bani daca stai acasa si sotul munceste: pur si simplu faci al doilea card pentru contul in care intra salariul sotului (noi ne-am facut din vara, sa fiu eu sigura ca nu ramin fara bani) si cheltuiesti cum vrei tu.

Am reusit ieri sa-mi depun dosarul complet pt CIC la primarie, sper sa fie bun. Cu mobila, am gasit un atelier care mi-o face cu 14 mil (fara culori calculate), mi se pare super OK, mai astept o oferta de la altii azi. Eu tot vizitind mobexpertul, ramasesem in cap cu preturi maaaaari pentru mobila urita.

Noi aseara la 8 jumate, in loc sa facem baie copilului si sa-l culcam, am plecat in cora. Si am vazut ca biberoanele avent erau mai scumpe decit la farmacie in botosani. Nu stiu ce sa mai cred.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bravo, Ioana.
La noi a fost invers, cand eram in Franta, scosesem card suplimentar ptr sotu' din dotare ptr contul in care imi salariu.

Oricum ar fi, tot de la el ei bani si sunt destui binevoitori care sa iti reaminteasca asta.
Eu am fost in situatia asta cand am stat acasa cu Victor si nu mi-a convenit deloc. Dar cred ca depinde de fiecare, nu e o chestie universal valabila.
Si cu cat sunt mai multi bani., poti cheltui mai mult, si asta imi place tareeeeeeeeeee.

Si, felicitari ptr startul cu operatiunea mobila.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, mi se pare super ieftin. Ce include pretul asta? Pat, sifonier/dulap, masa de schimbat? Cum arata palul din care lucreaza? Noi si pe asta ne certam, barbata-miu nu prea vrea pal, eu as fi pro daca arata rezonabil si e ingrijit lucrat (btw, la mobexpert mi se pare ca parca a scazut calitatea).

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc Cristina. Cel tirziu simbata dau mobila la facut.

M-au sunat si ailalti cu mobila: 13,5 mil. Cred ca au aflat ca primii mi-au zis 14 mil si au bagat un pret psihologic.

Ah, mare fericire pe capul meu, au scolarii vacanta o saptamina intre semestre si vine mama la mine. Vad mincare in fatza okilor. I-am zis sotului ce bucurie pe capul meu cu mincarea, si s-a si uitat dupa o combina frigorifica mare, sa am loc pentru oalele cu mincare pe care o sa mi le lase mama (noi avem un frigider mai vechi). Eu as fi vrut frigider incastrabil (de fapt, toate din bucatarie le vreau incastrabile) si de asta nu ne-am luat nimic pina acum. Sotul zice ca la noi piata de incastrabile e la inceput, oferta mica si preturile mari. Are cineva frigider incastrabil? E OK?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput