Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
codruta_grg spune:
Jadi, in sfarsit se aude si la noi pe calculator radioul ItsyBitsy. Aveam probleme cu winamp-ul si l-a rezolvat sotul meu sa mearga cu Media Player. Nu se putea conecta la net winamp-ul.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
mihaela_e spune:
Kid, si eu am aceeasi problema cu suptul si pompa mecanica. Acum chiar ma gandeam sa-mi cumpar maine o pompa elecrica, caci poate poate o iesi mai mult lapte. Ce este ciudat, cu pompa manuala nu iese lapte si la muls manual tasteste ca la fantana arteziana .
Totusi cred ca maine o sa-mi iau pompa electrica, fie ce-o fi. BB merita sa incerc orice numai sa manance cat mai mult timp lapte de mami. Acum, inainte de culcare a ras 120 ml lapte formula si se uita in ochii mei si mie mi se rupea sufletul cand stiam ca am lapte in titi si sta acolo ca el nu are chef de supt si nu avea nici rabdare sa ma mulg eu. Asa ca poate cu pompa electrica o fi mai bine.
Am citit undeva ca o mamica cu sange rece a dezobisnuit copilul de bibe dupa ce l-a lasat sa planga serios pana la epuizare, somn, plans, epuizare si apoi papat titi de au disparut tetinele din casa. Ma gandisem si eu sa fac asa, dar nu ma lasa inima si sunt convinsa ca si el simte asta si ma santajeaza cu parodia asta de plans, ca numai plans adevarat nu este.
jadi spune:
Va rog sa imi spuneti daca obtineti ceva de la pompa aia electrica.
Ca pina nu imi spune cineva ca merita nu imi vine sa o iau.
Am facut baie la baiat si a adormit inainte de a minca tot biberonul. Astept sa se trezeasca ca sa ii dau si restul.
Godzila copilul meu a ris de citeva ori cu hohote dar nu a facut din asta o obisnuinta, am observat ca daca ride si ar vrea sa si vorbeasca in acelasi timp, ii ies hohotele pe gura... oricum e simpatic foc, deh puiul ciorii.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
godzila spune:
Dani_flor, ti-am vazut pozele, e tare scumpa aia mica si intrucatva seamana cu a mea. Are si ea plete. Ce distractiva e dupa ce ii fac baie. Arata ca o panchista. Apropo tu ii pui ceva in apa de baita? Caci am vazut ca era alburie. Si Iulia mea gangureste face chhhha, giii, aaa, uuuuuuuu si nu mai stiu si se joacxa cu saliva in gura ca o gargara.
Jadi eu abia astept ziua de maine sa mai incerc sa o fac sa rada.
Fetelor bbii vostrii sunt balosi rau?
Vera, mama Iuliei Maria
b_irina_c spune:
Godzila si al meu rade in hohote cam 1 data pe zi, in general tot la papat burtica. Inca nu e obicei. Face asta cam de la 3 luni. De balit... mama, mama.. cat cuprinde si nici urma de dintisori... E plina casa de scuipat .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Buna seara la mamici si bebici!
Bebe al meu a scapat de constipatie si rasuflu si eu usurata.
Raportez si eu: minus 2,5 kile in 8 zile (cu Weight Watchers si fara
foame sau restrictii alimentare...doar cantitative).
Jadi, eu am avut pompa electrica la inceput, cand speram sa alaptez...am avut si manuala si iti pot spune ca nu se pot compara. In afara de pozitia absolut incomoda (era pt. ambii sani, ca se gasesc si numai pt. unul)este mult mai buna decat cea manuala, iti faci treaba mult mai repede.
Noapte buna la toata lumea !
CArmi
Foto bebe Fabiano
mary ilie spune:
BUNA FETELOR!
am fost bolnavioara saptamana trecuta, racita, da asa de rau cum n-am mai fost niciodata, cu febra 40 si o tuse de ziceai ca imi ies plamanii cu totul....acum sunt mai bine, am reusit sa nu-l racesc si pe bebe, deocamdata!
a stat mama la noi cateva zile cat am zacut eu in pat si noaptea se ocupa sotul de copil, ca eu tuseam asa de rau ca a trebuit sa dorm in sufragerie!ca trezeam copilul....
si acum am ramas cu toate in urma, am reusit sa gatesc, sa spal, azi am calcat un maldar de rufe, si inca nu am terminat, si de maine sper sa fie totul normal.
azi am mai patit una......a cazut Andrei din pat! l-am adus de afara si inca dormea asa ca l-am dezbracat de salopeta si l-am pus pe patul din dormitor sa doarma acolo, cu o perna pusa la marginea patului, si eu calcam in sufragerie cand l-am auzit cand a cazut.... m-am speriat rau, da n-a fost asa de grav, se pare ca nu s-a lovit rau. oricum eu m-am lecuit, nu-l mai las in alta parte decat in patut.... asa ca atentie fetelor, mare atentie!
nu am reusit sa citesc nimic din urma, poate zilele urmatoare....
v-am pupat!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
BiuMil spune:
Buna
Bine ai venit Godzila!
nu stiu ce sa cred, bebe al nostru isi "mesteca" limba!!! face miscari ca si cum ar mesteca...am incercat sa il tentam cu altceva, suzi, colt de paturica, jucarie, dar nu i se par mai interesante ca limba lui.
voi ati vazut asta la bebeii vostri?
si noi am ras cu hohote inca de acum 3 saptamani...acum rade cu hohote cand ne vede, iar la schimbat mai mult chiuieli.
ah, am pus si noi niste pozutze noi pe site, pentru cine vrea sa ne vada....
noapte buna
Bianca si bb Milan
http://milan.webdesigner.ro
Antoanela23 spune:
Buna seara fetelor,
A adormit si piticul meu dar sper sa se trezeasca in scurt timp sa manance, altfel ramane numai cu 4 mese azi si nu prea as vrea.
Godzila bine ai venit printre noi.
E haios ca rade bebe al tau, al deocamdata numai zambeste mut. Scoate chiote si tot felul de sunete cand "sta de vorba" cu el insusi, in rest zambeste la mami si la tati de ne topim amandoi.
Locca, tot ca Ina vroiam si eu sa-ti spun, antibiotice numai daca e absolut necesar, febra se considera de la 38 in sus si atunci incearca prima data cu paracetamol. Dar e f bine si ca ceri avizul unui alt pediatru.
Mary, cum a cazut copilul din pat daca ai pus perna? Te intreb pt ca si eu mai faca asa uneori, dar e adevarat ca al meu inca nu se intoarce. Bine ca nu a patit nimic, mititelul.
Ina, ma bucur ca ai gasit cresa, sper sa-i placa Ilincai.
Simo74 si Cristina cge, compatimesc alaturi de voi intoarcerea la serviciu. Eu mai am de stat acasa o luna si juma si mi se pare ca zboara timpul. Cel mai rau ma supara faptul ca s-ar putea sa fiu nevoita sa intrerup alaptatul din cauza asta, chestie care nu mi se pare normala, mai ales intr-o tara cu pretentii de civilizatie.
Fetelor, imi cade parul ceva de speriat, la voi e tot asa? Cica ar fi normal, dar se mai reface? Si asa nu am eu prea mult...
Sotzul meu tocmai termina cu raceala si acum ma ia pe mine. Voi ce ati facut cu bebe-ii in astfel de situatii?
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
diana_n spune:
Fetelor,
Baiatul meu are 7,8kg si 65cm la 3 luni si 2 saptamani. La nastere a avut 4kg si a dat semne ca-i place sa manance din primele minute.
Acum are 5-6 mese pe zi, dar sunt de 200-250ml, ocazional papa 270-300ml si urla ca mai vrea, bineinteles ca nu-i mai dam. E doar lapte de la san, rar ii dau lapte praf.
Am citit prin carti ca bebelusul se trage de la san cand e satul, baiatul meu a facut asta de cel mult 10 ori pana acum, in rest eu il "decuplez".
Intrebarea mea e : o fi considerat gras? ca nu arata gras, doar la picioare are 2 pliuri de grasime, dar am mai vazut asa si la alti bebelusi.
Am intrebat pediatrul la vizita de la 2 luni si a raspuns evaziv, ca fiecare copil are ritmul lui.
Diana si www.phyast.pitt.edu/~viorel/pictures/reading.jpg" target="_blank">
Petrut