Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
ege spune:
simodina multumnesc.ai fost asa rapida
jadi eu m-am fript.nu imi mai trebuie .......azi eram beata de somn.
vroiam sa va mai intreb daca voi scoateti bb afara cand temp.scade sub 0 grade
ege
nanadana spune:
La multi ani sarbatoritilor care face lunita Ancuta si David
Azi este ziua lui sotul meu ,i_am cumparta cadou toale ca sint solduri
poze
DanaAntoine
locca spune:
Asa o sa fac, Ina. I-am mai luat o data temperatura acum si tot asa e, adica nu e febra, deci nu-i dau nimic. Ce ma enerveaza unii doctori, cum are rosu in gat cum hop cu antibioticul.
Sunt un pic terorizata de ideea de muci multi. Matei nu mai suporta deloc operatiunea pompita, asa ca mai nou cand are muci ii torn o gramada de ser in nas si pe urma il las sa se intoarca pe burta (de obicei nu dureaza mai mult de 10 secunde de cand iau mana de pe el) si cum se intoarce pe burta incepe lupta sa se tarasca. Si in acest vartej scapa si mucii pe paturica
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
godzila spune:
Merci mult de bun venit.
Nu sunt rusinoasa asa ca nu o sa mai scapati de mine.
M-am vazut pe lista si sunt tare mandra. Merci Jadi.
Eu stau linistita acum caci asta mica si-a facut program de dormit 5 ore seara dupa ora 18 asa ca am timp.
Asta seara mi-a papat doar de la un san si a adormit ca era rupta. Sper sa nu doarma chiar 5 ore ca si asa e slabuta saracuta. Dar poate se face manechin, mai sti?
Vera
codruta_grg spune:
Gabi, trebuie sa se potrivesca orice cablu USB (intreaba-i pe aia de la magazinul de calculatoare)
De azi voi sta mai putin la calculator ca intra sotul meu puternic pentru doctorat.
Azi am sterilizat toata jucariile cu solutie de la Chicco. Si am mai sterilizat razatoarea si 2 boluri. Maine e ziua cea mare!!!! Dam suculet de morcov.
La fel are si Petra progarmul ca si fetita ta, Godzila.
Jadi, voi maine mai aveti o aniversare, felicitari!
Ina, cred ca ti se rupe sufletul sa o lasi la cresa.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
marinela79 spune:
Foarte bine faci Locca, ca eu am facut prostia sa-i dau antibiotic la bebelinul meu si sa vezi probleme cu el cu distrugerea florei intestinale si kk moale si dureri de burta.Si pe mine ma enerveaza dr mea ca la un pic de febra, hop sare ea cu antibiotic si atunci nu citisem chestia cu pre-biotics si nici desteapta nu mi-a zis nimic.I-am mai zis eu candva nu stiu de ce chestie ca citisem si mi-a zis sa nu mai citesc atat si ca este costisitor, ca parca ar trebui sa o intereseze pe ea cati bani sunt eu dispusa sa dau pt sanatatea copilului meu.
Ege, daca tu ai lapte si copilul se satura, lasa-i naibii ca deja ma enerveaza.Eu am inceput sa-i dau papica deoarece plangea mult intre mese si mai si inghitea in gol daca mancam in preajma lui, da' nu-mi pare rau ca acum e fericit
Cred totusi ca este un gurmand.Daca l-ati vedea cum tremura cand vede sticla sau bolul cu papica.E un dulce.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
country girl spune:
Locca, daca mucii devin o problema, adica se ineaca, sunt verzui cleiosi etc du-te cu Matei sa-i faca exudat si antibiograma si asa vezi daca nu-s mishcoloci prin gatutzul lui si la ce anume cedeaza eventual.
Dar nu mai devreme de 3-4 zile daca situatia nu se agraveaza.
Eu vorbesc ca una patita: toata copilaria faceam rosu in gat de cateva ori pe an. Au bagat ai mei in mine toate antibioticele posibile la vremurile acelea, plus tetraciclina si alte prostii. In afara ca mi-au ingalbenit dintii, ca acum nu mai reactionez la nici un antibiotic clasic si ca m-am dus singura sa ma operez de amigdale la 27 de ani, nu au rezolvat nimic. Dimpotriva
Asa ca eu am decis sa nu-i dau Ilincai nici macar paracetamol decat daca va fi chiar musai nevoie. Din fericire am gasit aici doctori cu aceeasi gandire.
quote:
Originally posted by locca
Asa o sa fac, . I-am mai luat o data temperatura acum si tot asa e, adica nu e febra, deci nu-i dau nimic. Ce ma enerveaza unii doctori, cum are rosu in gat cum hop cu antibioticul.
Sunt un pic terorizata de ideea de muci multi. Matei nu mai suporta deloc operatiunea pompita, asa ca mai nou cand are muci ii torn o gramada de ser in nas si pe urma il las sa se intoarca pe burta (de obicei nu dureaza mai mult de 10 secunde de cand iau mana de pe el) si cum se intoarce pe burta incepe lupta sa se tarasca. Si in acest vartej scapa si mucii pe paturica
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
poze cu "Zmeoaica"
godzila spune:
Fetelor, fetelor,
Va dau o veste mare. Fetita mea a ras azi pentru prima oara. Are un ras asa de cristalin, incat mi-au dat lacrimile cand am auzit-o.
Cand am schimbat-o de scutec o gadilam pe burtica cu gura (ne jucam de-a mancat bb-ul)
Ai vostrii pe la ce varsta au ras si cum?
dani_flor spune:
godzila, noi avem mariutzele nascute in aceeasi zi
a mea face numai giiiiaaa, giiiii, aaaaaaa cind ride, nu scoate inca sunetul clasic de ris. i este i de la inot, si a la fel, sper ca ai inteles
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)