Cluj rulz ! (32)
Raspunsuri - Pagina 16
baby-boom spune:
Da, si mie imi plac pozele!!!!
Oana, !!!!
A venit Mihai, deci de indata ce termina pisikutza de mancat incepe operatiunea "cercelul 2"....brrrrrr
...fetelor, ati vazut la stiri ca s-a nascut la Arad un bebi de 6(sase) kile????...cica era bebe nr. 13(treisprezece) al familiei, si a venit prin cezariana, bineinteles....
...cand am nascut eu era o tipa tinerica care a nascut la doua zile dupa mine, o fetita de 5 kile 200, pe cale naturala, dupa f. putine ore de travaliu si expulzie de 5 minute....fenomenal, pe cuvant!
Va tin la curent cu reusita sau esecul punerii cerceilor!
Fetelor, cine vine duminik la cafea???
...Simo,....
Raluca, mersi de gandurile bune, u back!!!!
Roxu, cum merge caligrafia????
Hai mey Anca, da' di ce nu mai vii si tu pe la Cluj??? Tu vrei sa ????...ca asta se va intampla daca n-apari in curand, sa stii!!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
VICTORIE!
...FUGIM SA CUMPARAM SCUTECE...DETALII MAI TARZIU!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
roxana1974 spune:
aham, Flo, zici tu zici, da io am ghicit ca ai inkis cercelul...no! stii ce? sa nu-l mai dea jos! ba, poate la 18 ani, cand ii cumperi varianta si mai moderna
caligrafia, ca pe roate, exceptand faptul ca la un moment dat a strecurat creionul magnetic in olitza, in care dealtfel era pipi...Murphy asta ...Serban rar face pisu pe olitza, de obicei dupa o juma de ora se ridica si olita e goala...am sperat pana in ultima clipa ca scot creionul uscat [:P]
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Noi luptam cu dintisorii. Nimic vesel, urlete, crize, mai rade apoi iar urlete, crize. Asta e 'om trece peste astea.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
roxana1974 spune:
am vazut pozeleeeeeeeeeee putine dar bune.
la toti copilasii!!!
Svety, necazul cu dintii de-abia acum incepe...din pacate nu am vesti bune, doar ca pe la 2 ani poate scapati :))
Va tin pumnii sa fie cate mai usor cu putiinta!
Sanatate!
svety spune:
Roxana, mama spune acelasi lucru. Acum e mai bine, se joaca cu mama.
O sa umplu vana sa ne jucam cu ratele.
Steaua, Dani s-a nascut pe 26 iulie, vezi jos la semnatura. Al tau e mai mare
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
steaua spune:
Svety, am vazut dupa ce scrisesem deja. Asa-s io cateodata. Nu vad de urechi!Alex e din 11 iulie (deci, mai mare).
[size=5]Doresc un week- end fain tuturor gagicilor![/size=5]
Corina
pozici de Alex
roxana1974 spune:
stiti ceva? io ma uit la Frumoasa Venetiana, a nu stiu cata oara... ce daca-s feminista, pot sa uit pentru 2 ceasuri..poate chiar si pana maine dimineatza
goooood night girlz!