Cluj rulz ! (32)
Raspunsuri - Pagina 15
steaua spune:
Iacata- ma-s si io prin zona!
Roxana, Mariana mai sta vreo saptamana in MM. Daca te grabesti sa printezi pozele, poti sa le duci la ei la studio si le rezolva her husband.
Svety, incearca sa-i dai suc de fructe initial. Si apoi pulpa data la blender. Marul ras cred ca e prea dificil de mancat pt Dani, avand in vedere ca el papa doar lapte si cereale (si ele foarte fine). Cand s-a nascut Dani, ca cred ca avem ficiori de aceeasi varsta.
Corina
pozici de Alex
roxana1974 spune:
Uau Steaua, sarumana de info, desi stau in acelasi bloc cu studio-ul nu-mi fac drum pe sub geam decat foarte rar. Nu stiam ca sotul Marianei e acolo...o sa duc chiar azi CD-ul.
Miha, bine ai revenit printre noi. Tinem pumnii!!!
Fetelor, nu sunt nervoasa deoarece am gasit tablitza ;)
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
ralucames spune:
Buna dimineata, fetelor!! (stiu ca nu mai e ora de dimineata)
Mihaela, tare ma bucur ca mama ta e putin mai bine, sper sa isi revina, iar tu sa ai putere sa treci peste toate cele vazute in spital si nu numai . Pupici dulci lui Darius.
Florina, tare imi place cum povestesti... orice... ca ai un stil, de as sta toata ziua sa te cetesc. O pup pe Elize cea cuminte, care te sacaie rau de tot cu olita ei... draga de ea... o sa se obisnuiasca ea pana la urma, fara scutecel, dar asta dupa ce iti scoate niste perishori albi, nuu??? Stef face pe olita si de aceea nu stiu cum e sa ma kinui cu asta, dar ma asteapta si pe mine perioada cand va trebui sa ii scot scutecul... off ce groaza mi-e.
Incerc sa va citesc in continuare, dar cu ritmul pe care ar trebui sa mi-l impun pt. invatat, n-ar trebui sa mai intru... dar de... credeti ca pot???
Pe Stefania mi-o ia mama de maine pana joi, asa ca ma incalzesc cu ideea ca o sa pot invata, ca cu ea, nici vorba... ma trage de maneca, incearca sa se urce pe masa sa citeasca si ea... e tare dulce cum ma incurca.
Va pup si sa aveti niste zile minunate, kiar daca afara e ff frig... bbbrrrr.....
minunea vietii mele
baby-boom spune:
Suuunt furioasa.....
...Elise tot incearca de ceva timp sa-si puna diversi cercei in urechi, si merge in oglinda, si apasa cercelul de zici ca vrea sa-l lipeasca de biata ureche...ma vede pe mine, pe sor'mea...azi intr-un final vazand ca iar arata ostentativ cu mana la "cece" din urechea mea si pe urma la urechile ei ii aduc cerceii ei(aia pe care comod si i-a scos la 9 luni) si dupa ce-i tin in spirt sanitar, bla bla bla, cu f. mare greu reusesc s-o tin locului pana-i pun prima pereche...dupa inc-o juma de ora inchid tot prima pereche si trec la a doua....
...ei bine fetelor, pe astia i-am bagat io in ureche, da' o ORA intreaga m-am tot chinuit din cand in cand sa-i inchid, deoarece nu ma lasa sa ma apropiu de ea....e incredibil de isterica...urla de te innebuneste!!!!!...si acum e cu unul inchis si cu unul de forma, acolo!!!
Eu nu tin neaparat sa aiba fata cercei, ca dovada am incercat io dupa 9 luni sa-i pun inapoi da' daca nu s-a putut am lasat-o balta!!!
...da' acum dupa faza asta, si dupa ce i-am bagat unul, ce Dumnezeu sa fac???...ca de incercat nu mai incerc sa-i mai pun si no. 2, ca sunt deja chiauna de la atata circ!!!
...cred ca il scot si pe ala care l-am inchis, si si pe alalalt care se balangane fara griji in urechea dreapta!!!!
...ioi, ce nervoasa is!!
Nu va oferiti voi sa "inchideti" situatia?....Roxa, in vara zicea mami tau ca-i pune ea cercei, ca-i trecuta prin astea, oferta ramane valabila?
pun pariu ca de-astea probleme n-are nimeni....
...sunt revoltata, parol!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
impreuna spune:
Miha ca bucur treceti cu bine si peste perioada asta, va tin pumnii sa fie totul ok
Tre sa ies ca a venit sotul si ii pregatesc mancarea:)))
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
roxana1974 spune:
Flo, o zis maicamea asa?? Bey, curajoasa femee, parol!
Bey, dar fata a are gauri, sau nu? Nu inteleg eu bine?
Vorbesc imediat cu ea ca e acasa...dar acum, sincer eu mi-as lua inima in dintzi, pana una alta si as inkide si celalalt cercel...stai sa vina si Mihai, ca poate te ajuta el...adica Mihai o tine si tu inkizi obiectul...daca nu, da-mi un bip si sa vedem cum rezolvam...
revin...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
baby-boom spune:
Da mey, are gauri....cum ica sa i le fac eu?.....brrrr
...poi asa fac, astept sa vie omu' meu si dam inc-un try...daca nici asa nu putem, apelam la servicii profesioniste...deci rugamintea ramane, just in case....
...sa stii ca-i imposibil de una singura....acum ca-i mai mare nu mai sunt stresata nici cand face febra, si altre chestii....dar situatia asta ma depaseste....e atat de isterica, ceva iesit din comun
Va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
ralucames spune:
!!! Am primit o stelutza rosieeee!!!!! (deci nu ma las, pana nu fac mai multeeee.....)
Florina, pup-o pe Elize de la noi, poate se mai linisteste .... sa poti ajunge la urechiusele ei. Azi a dormit ceva?? sau tot ff putin??? Ca Stefania doarme de la doua jumate si inca nu da semne de trezire... UUURRRAAAA!!! dar precis nu o mai tine mult.
Pupici la toate fetele, dar si la bebeii vostri.
minunea vietii mele
tuchi spune:
urjent asa ca roxana trec la subesc:
am pus pozele, putinele dar bunele si astea. cind apuca sa puna si carrie o sa fie destule.
vizionare placuta
ralucames spune:
Frumoase poze!!! Frumosi copii!!! dar frumoase mame!!!
Pacat ca is putine... si Stefi a mea abia se vede intr-o poza.... lasa ca crestem noi si o sa iesim in evidenta.
Mersi Tuchi, kiar is frumoase
minunea vietii mele