Cluj rulz ! (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Exact, i-am pus cercelushii...fortat, da' asta e!!!

Nu stiu daca a coincis cu asta, dar toata dupa amiaza a fost ciufuta rau, spre seara au urmat niste crize de nedescris, cu plansete de alea cu inecaciuni, si tot restul tacamului....deoarece trebuia s-o imbracam sa venim de la sor'mea!

Mai avem o problema, si va trebui sa merg cu ea la medic...azi n-a avut timp Mihai, si tin neaparat sa-i scot inainte dosarul de la dr. la care suntem acum, si s-o transfer la homeopata de care va ziceam!!!
...problema consta in niste bubite care i-au iesit pe corp...de fapt niste pete, pe brat, si pe picioare in regiunea genunchilor...arata ca si cum pielea ar fi uscata, e nisipos la atingere, si zici ca-i julitura atenuata....abia se vedea, nici nu mi-am dat seama, dar dupa baie s-au rosit f, tare, petele astea....

...ce poate fi, mai fetelor???

...stau ca pe ace, deoarece Dani imi spunea ca sunt relativ asemenataore petele lui Elsie cu petele de psoriasis...asta nu se ia nici in ruptul capului, eu asa stiu...ce-i identic e faptul ca s-au rosit tare dupa baie, si ca sunt asa ca o scoarta....mor aici pana ajung la un medic, luni!!!!

Help, n-aveti voi idee ca altceva ar putea fi???

Flo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata Cluj!
In sfarsit reusesc si eu sa intru pe la voi, din pacate nu neaparat cu vesti bune
De multa vreme nu am reusit sa mai tin pasul cu voi, ca de altfel nici cu mamicile de septembrie-octombrie 2005. M-am gandit adesea la voi, dar zilele sunt tare scurte si parca se scurteaza tot mai mult. inte sa sune prea melodramatic, va spun doar ca de luni ma intorc la serviciu, Ilinca va merge la cresa , barbatul meu mai e doar tolerat la domiciliul conjugal...
Am sa mai incerc sa intru pe DC in WE-uri, dar nu promit nimic. As vrea ca timpul liber sa il petrec in intregime cu Ilinca, fata de care ma simt (tot eu!!!) vinovata ca trebuie sa mearga la cresa.
Sper (a se citi: mi-ar place) sa ajung in aprilie vreo doua saptamani la Cluj in vacanta si am sa va caut sa ma intalnesc si eu cu voi macar o data in carne si oase.
Mariana, sa stii ca mi-am permis sa imprim doua din pozele lui Simon si le-am luat la birou langa pozele Ilincai, spunandu-le tuturor ca asta e "ginerele" meu.
Va doresc tuturor numai bine, puiuti cuminti si sanatosi si spor in toate cele.
speciali pentru Roxana si Serbanel, Florina si Elise, Mariana desigur si flacaii ei, Codruta si Petra (care mi-a fost alaturi la mamici) si Svety care a inviorat subiectul si mi-a facut mare placere cu felicitarile ei.

poze Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helau girlz!

Ina

Nu am chef aaaaaaazi nu am cheeeeeef aaaaazi!!! ce vreme nasoala, ceeeee trist fraaate, ma trag pe prin casa si nu-mi iese mai nimic...tre sa ma apuc si de cioooorba....

Io astept weekendul celalalt cand voi merge la Oradea si la party cu colegii.

Flo, aiurea cu bubitele alea, zau...Si eu stiu ca psoriazis nu se ia, dar pitiriazis cica se ia...oricum ala nu e grav...dar neaparat mergi la medic luni. Tinem pumnii sa fie doar pielicica uscata de la sapun si sa treaca cu lapte de corp pt bb! Asa bubitze izolate pe cate un brat sau una 2 pe cate un picior se mai nimeresc si la Serban, dar trec pana a 2-a zi...

la toti copilasii.

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

stiti ceva? io ma uit la Frumoasa Venetiana, a nu stiu cata oara... ce daca-s feminista, pot sa uit pentru 2 ceasuri..poate chiar si pana maine dimineatza

goooood night girlz!

Deci asta era:) Mi se parea cunoscut filmul, stiam si ce se intampla, da nu-mi aminteam cum ii zice:P

Florina io zic sa nu te sperii pana nu iti spune un medic sigur ce si cum, copiii in special sunt sensibili si fac multe alergii, tinem pumnii sa fie ceva trecator

Corina ce-ti face voinicelul? Din cate mi-ai povestit e tare cuminte, sa o tina tot asa:)

olim drum bun si te asteptam acasa

Oana copiii draguti

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

nici nu mai stiu de cand n-am mai dat pe aici!!!! ieri mi-a doftoricit cineva calcu' si azi ma dau prezenta! cu intarziere va doresc un an nou fericit si la multi ani!!!!!!
printre randuri si trasa de maneca de ale am reusit sa citesc cate ceva din urma...in primul rand vreau sa-i doresc mamei mihaelei multa sanatate!
ii pup pe toti copilasii vostri! am vazut si cateva poze....sunt tot mai mari si mai frumosi!

la noi..toate bune...am reusit si noi sa ne facem vaccinurile de care voi ati scapat la 6 luni!!! pediatra a aflat de epidemia de rujeola de aici si a zis ca fara discutie trebuie sa facem si ror-ul :((...chiar asa, de epidemie nu se mai aude nimic?

in rest, nici nu stiu ce sa va mai pove....ca ar fi cam multe :)
stiu doar ca cu tati pe langa casa e super! o luna de zile e suficient sa ma obisnuiesc cu binele! acu ca ne-am intors a reinceput programul normal, adica il vedem numai dupa 7:(((....
m-am lasat convinsa ca e cazul sa caut o bona...macar 4 ore pe zi..primul pas l-am facut: am cumparat piata..chestia e ca nu reusesc sa pun mana pe telefon sa sun...cum o sa reusesc sa-mi las copilul cu o straina????

acu va las, sa nu fie prea mult din prima ....si ar fi cazul sa ma duc sa curat canapeaua pe care ale deseneaza cu spor! sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care a inventat cariocile astea ce se curata usor cu apa!
va pup pe toate si pe puii vostri scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Anca uraaaaaaaaaaaa, in sfarsit
Chiar voiam sa dau de tine azi sa vad daca ai rezolvat cu compu

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Salutare Ancuzzaaaaaaaaaaaaa!!! bine ai revenit printre noi! Ti-am dus dorul sa stii!!!

Ma bucur ca sunteti bine!

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Foarte frumoase poze si cum a mai zis cineva frumosi copii, frumoase mamici!

Florina ce de aventuri aveti, voua viata tihnita nu va prieste asa-i? Nu ca celelalte fete ar fi mai linistite dar voi ... Maine la cafea e foarte bine, da un semn si vedem cum facem.

Ancuzza bine ai revenit! As vrea sa-ti zic ceva incurajator dar nu prea imi iese. Gandeste asa, puiul are o viata a lui si trebuie sa-l lasi s-o inceapa, chiar daca asta inseamna sa stea cu o femeie straina.

Svety mult curaj cu dintii, mai greu, mai usor dar trece!

Ina tie iti doresc rabdare si intelepciune atat pentru copil, care doar incepe o noua etapa de viata, cat si pentru sot. Sunt tare alarmista cand e vorba de probleme in cuplu, sper sa fi inteles eu gresit din ce ai scris tu.

Roxa ce rau imi pare pentru dispozitia ta, daca stiam te scoteam la aerisit, eu am fost in padurea aia de dupa muzeul etnografic (e Hoia?) si tare bine mi-a prins plimbarea de o ora in liniste si zapada. Apoi am trecut pe sub geamurile tale ca am fost la piata.

Ma duc in lumea mea acum, weekend placut cat a mai ramas din el!

Mergi la inceput

Floooo, vreau si eu la cafea , o faci buna? Cu lapte? Sau cu frisca?

Simo, nu puteam veni azi, ca a trebuit sa fac supa pentru asta miku si Victor era plecat sa cumpere niste robineti si a schimbat ceva contor in baie...nu aveam cu cine sa las fiara....

am si eu niste poze mai noi...
http://community.webshots.com/album/546529558RmWzTK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Mei- mei! Mor de ciuda!
Cand scrisesem si io un ditamai mesaj, il trimit si ............... nu m- am logat. Si pierdut mesaju'
Sa incerc again, daca nu se trezeste Bebel!
Svety, felicitari pt dintisor!
Flavia (Impreuna), Voinicelul meu e cuminte inca, dar ce inseamna cuminte: ca nu plinge/ urla fara motiv foarte bine intemeiat, nu-i mofturos la mancare, musafiri, vizite, doarme noaptea (in sf) circa 9-10 ore. In schimb, ma stoarce de energie si imi solicita atentia la maximum: topaie, chiuie, ,,canta'', se zbate, se rostogoleste non- stop. Ma tot intreb cand se termina benzina....... NEVER. Svety,si Dani se tot agita atata? Si inainte de culcare atata se zbate pana gafaie si adoarme instant. Ieri am intepenit cand l- am gasit incalcit in carucior; il lasasem 5 secunde singur in fundic si ........ top s-a intors pe burtica, daca va puteti imagina cum. Io m- am tot minunat.
Am mai scurtat povestea ca ma chiama datoria. Sa nu mai zica lumea ca nu mi-s vorbareata. Numa ca nu prea ma bag in sama.
Va - cim

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput