Scandinavii stiu DC... (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

irenule, ia vezi acum link-ulwww.prodavisro.com/community/index.htm?http://www.prodavisro.com/community/citiremesaje/afisarea.asp?ales=2136&2" target="_blank">http://www.prodavisro.com/community/index.htm?http://www.prodavisro.com/community/citiremesaje/afisarea.asp?ales=2136&2

edit: nu merge direct
daca ai rabdare, din pagina care se deschide cu link-ul de mai sus, trebuie ales din meniul galben din stanga optiunea "vezi mesaje", apoi "turism-excursii"(cam asa ceva), iar acolo, pe la jumatatea paginii, este povestea olteanului in china

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit !!!
Are cineva mila de mine si-mi face un rezumat ? Cine cu cine, care pe care ?
Pup pe toti cu drag si promit neste poze de la schi de unde veniram aseara.

v
ps.Lena, Bucurestiu', ati reusit sa va videti ?

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata.azi plec din nou la busteni, deci am motivare pana joi, ca stau singura cu Sofia.

Tatic de toma, pe toma l-ai pus pe schiuri?

Eu am incercat sa-i gasesc Sofiei chiar si la secodn hand...si toate aveau legaturile mult prea mari pt piciorusul ei, ea poarta cam 24 la sandale si 25 la ghete...i-am luat unele 26 anu asta, ca sa mai bage o soseta ceva, dar are picior ca bb de un an jumate.
Asa ca erau oricum prea scumpe, apropae 2 milioane.....si sa mai dau si gauri sa mut legtura...

inutil de spus ca a fost extrem de dezamagita, asta e....
pup scandinavia, urez bolnavioarelor sa-si revina repede din durerile de spate, gat etc.

Nu am vazut portocala aseara, am stat pe messenger cu o multime de prieteni, pe care i-am fentat toata saptamana cu invizibila si busy:)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Sabina, si Toma are piciorul mic dar am gasit schiuri si clapari de inchiriat la Azuga. A facut 5 lectii de schi cu un instructor si ii place foarte, foarte tare. Urca singur cu baby-ski-ul si coboara deja binisor si constient de ce are de facut. Data viitoare schiem impreuna.

Am inceput sa ma joc cu noul meu Canon A520 asa ca am pus in album neste poze vechi-vechi si neste poze noi-noi.

Aha, v-am prins gagicilor !!! Regret ca n-am fost si eu la Burebista ca sa va tzuc pe toate trei ...

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

tata lu Toma wow! ce panorama!

stirea zilei :-) preferintele regizorului lu' Matrix Larry uneori Lana Wachowsky - bondage, disciplina, sadism si masochism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by Adela99

stirea zilei :-) preferintele regizorului lu' Matrix Larry uneori Lana Wachowsky - bondage, disciplina, sadism si masochism

asa cevaaa

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tatic, eu am ruda lui mai tanara, A 610, check him out:)

http://www.treklens.com/members/degetica/photos/
o sa pun si eu panorame:)
imi pare rau ca point of view n-a cuprins si crucea, Vlad, sapt asta sa fii mai atent:)), cunosc privelistea asta ca pe buzunaru meu, iar de sus de la casa scaunului se vede absolut fantastic.

editez ca am intrebat tampenie.Ce nr erau claparii lui Toma, asta vroiam sa stiu:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua!!!
Raportez lipsa grizaniei, existenta soarelui pe cer si a unui ger mic-mic, numai bun sa-nghete Baltica la mal (va mai amintiti buletinul "cota apelor Dunarii", de la ora 12??? )
Tata lu Toma, bine ai revenit sanatos, fara picioare rupte sau alte membre ...da' stiu ca te-ai intins ceva la vacanta!!!. Cit despre noi...vremuri de restriste, asa cevaaa
Io m-am apucat iarasi de frecat menta pe la proiecte si am de studiat, printre altele, www.hempvalley.dk/" target="_blank">un model de companie daneza care produce....hehehe...si in Romania (se pricepe cineva la intuit puncte din analiza swot...c-as avea nevoie de niste sugestii...dau un Carlsberg
Sabina, e misto rau poza aia cu "je ne quitte pas" ori asa ceva
Va pupez, ma duc sa-mi bag nasul pe la filme...ca azi se dau Globurile de aur!!! Ati vazut vreunul din filmele nominalizate???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
Da'de ce s-a latit asa pagina asta, ca imi sucii gatu' pana va citii!
tata de toma, bine ai revenit, nu stiui ca erai la ski, crezui ca esti ocupat cu munca!! cand colo el era la si la ! Chiar asa, lunga vacantza mai avuserati, bravo! Frumoase poze, brrr, mi se face frig cand ma uit.
Idem la pozele Sabinutzei!

adela, io nu vezusem stirea aia .. astia d'acia n-au timp de asa ceva, s-au isterizat cu gripa gainilor acu'! cica se apucara de fabricat masti si echipamente de protectie si cica sa nu mai lasam gainile slobode prin curti, sa le bagam la cotetz! In februarie vor sa faca o repetitie generala de cum sa actionam in caz de epidemie (suna sirenele, vin aia cu targile la usa si alte d'astea). Asa ca pân diseara faceti bine si strangeti gainile si d'aci din poiana ca vine gripa peste ele!

Acu' ma duc la primarie sa-i fac Gepetei pasaport, cand o fi sa vina gripa sa luam primu' avion spre Polinezia ca poate p'acolo n-o ajunge!

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Io m-am apucat iarasi de frecat menta pe la proiecte si am de studiat, printre altele, www.hempvalley.dk/" target="_blank">un model de companie daneza care produce....hehehe...si in Romania (se pricepe cineva la intuit puncte din analiza swot...c-as avea nevoie de niste sugestii...dau un Carlsberg

io parca m-as incumeta la o analiza, da' vreau www.hemperium.com/images/hempvalleybeer.jpg" target="_blank">hemp valley beer

Mergi la inceput