Scandinavii stiu DC... (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

'na seara poienari!

Oameni buni, s-a mutat grizaia la mine....iar fac echilibristica cu umbrela in mina.

Bombi, diadema de miss iti dau. Esti frumoasa foc!

Aputsiaq, ce nume... Ti se luxeaza limba pina-l pronunti!

Mihaela, esti binevenita oricind, avem ghidul asigurat. Cu ocazia asta poate facem si noi o 'sucursala scandinava'.

Rideti voi, rideti, dar 'trotineta motorizata' ar fi perfecta pentru mine...sa mai las deoparte biciclitul.

Mara, premiu cu coronita pentru Tudor-povestitorul, dragutul de el.

Tata lu' Toma mi-a placut mult poza cu bradul pe saniuta. Buna idee!(si super suportul de cd-uri; de cind caut si eu unul cu mai mult de 100 de cd-uri si nu gasesc asa minunatie)...si munteleeee (mi s-a facut dor de zapada si de gasca de acasa) Pupici lui Toma simpatic!

N-am timp! Are cineva de vinzare timp la kg? Vreau sa cumpar....platesc bine...

Rayuuu, Itsmiiii...

Adelutzdragutz...asaaa, de drag.

Mai vin din cind in cind!

PS: Lil, ma duc pe site sa vad daca imi produce ceva neuronul...dar sa stii ca nu-mi place berea...Poate un vinisor de Porto? (ca tot n-am baut niciodata si prea il lauda lumea)

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

azi e sarbatoare, e martin luther king jr. day (stiti voi " I have a dream...")
deci
nu se lucreaza, nu se merge la scoala...
n-am facut o statistica, dar cred ca in america is mai multe zile nelucratoare decat in romania.

asheaaa, in alta ordine de idei,
tata lu toma, bine ai revenit!
rezumate nu se fac, nimeni nu recunoaste ca este atat de dependent de DC, incat este la curent cu tot ce misca aici

m-a apucat melancolia la vederea pozelor. si noi am fost exact acum un an la azuga, pe partie, acolo a invatat si junioara sa schieze. da' nu pe sorica, pe ailalta, cazacu.

mara, tudorelul nu a inceput inca sa ceara sa ii cititi aceeasi poveste o data, inca o data, inca o data... la nesfarsit?

rayuuuu, itsmeeee, albitzoooo, carmeeen, lenaaaa, liriiiis
se goleste poiana, pe unde umblati?

si o stire de ultima ora: aici ploo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

lilutz ti-am trimis mail ... nu stiu cat de des iti controlezi mailul de-aia te atentionez :-)

iar ma hasaie fimiu de pe pc ... doamne ce viata am ... cum l-am putut "educa" in halu' asta? :-)

aici e foooarte frig ... brrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Shi aci e frig, dimineatza erau -7 grade, brrrr...
Lilu, ia zi shi mie, ca tu iejti cu moda, mah, ce tendintza-i aia ca sa-tzi razi/smulgi sprincenele complet, shi-n locu lor sa faci dunga arcuita cu creionu? Nici nu vreau sa ma gindesc cum arata o femei fara sprincene dimineatza...
Arboria, dragutza povestirea aia cu olteanu

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
ce liniste p'aici...
nu-i facui pasaport lu' gepeta ca nu au fost bune pozele, trebuie sa ii fac altele => mâine o duc la pozar!

irimell, se pare ca o sa ai timp in curand: citii ca in Japonia se va da o lege prin care concediul va deveni obligatoriu. Ca cica degeaba au 18 zile de concediu/an ca majoritatea nu-si iau nici jumate din el, ii munceste constiintza (sau sefii, hehe). deci irimell, tu cat concediu ti-ai luat anu' asta, ia sa vedem?!

Daaa, si aci ploo ...

mai viu, acu' ma uit la reportaje din Alaska... ca tot vorbeam de dor de duca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir..
Adeluci, sarumina de atentionare, ca mesageria de pe yahoo, o vizitez rarut ...Cu berea Hemp ii mai greu, da' facem rost. Saru'mina Cu Irimelu', am rezolvat-o cu portou'
iren, bre...io nu-s cu make upu'...asta-i alata sectie la Academie, asa ca zau de stiu trendu' (deocamdata zic, ccc ca la vara, avem show comun toate sectiile de moda, si atunci sigur, voi fi la curent...poti s-astepti o tira, sa nu-ti smulgi sprincenele?? )
doruletz, da' ce poza vor autoritatile cu gepeta??? nu-i bun fundalul, ori coifura???
iren, vazui in seara asta "A History of Violence" cu Viggo Mortensen, in postura de nu-ti place...are totusi charm omu' parol!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Fain nume Gepeta

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by yank

Fain nume Gepeta

muhahaha, yank, pai se potriveste cu Aputsiaq!
Unde mai pui ca au si aceeasi varsta, cine stie daca n-oi deveni soacra de rege scandinav peste vreo 20 de ani

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doruletz

quote:
Originally posted by yank

Fain nume Gepeta

muhahaha, yank, pai se potriveste cu Aputsiaq!
Unde mai pui ca au si aceeasi varsta, cine stie daca n-oi deveni soacra de rege scandinav peste vreo 20 de ani

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

La nunta asta sa ma chemi si pe mine,nu pot sa pierd ocazia unui dineu regal free of charge

Mergi la inceput

Apropo,ca mi-am adus aminte.Pe la sfarsit de februarie ma duc in Norvegia,semnez un contract cu niste unii de la care o sa cumpar peste.Whatever,ideea e ca dupa ce termin treaba pe acolo,vreau sa ma plimb un pic.Care a-ti fost in Norvegia,si ce imi recomandati?

Mergi la inceput