Scandinavii stiu DC... (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Sabina, habar n-am ce numar erau claparii. Toma are cam 27 la picior si am luat cei mai mici clapari pe care ii avea la centrul de inchirieri de langa bariera de intrare in parcarea de la partie.
Oricum, nu conteaza daca sunt ceva mai mari daca sunt stransi bine pe glezna invelita in ciorapei mai grosi.

Irimell, nu stiu daca te ajuta dar suportul de CD-uri e luat de la Mobexpert.

Arborico, si Toma tot pe Cazacu a facut scoala iar eu coboram cand pe Sorica, cand pe Cazacu pentru ca acu' au amenajat-o si pe cea din urma pana sus la telescaun.
Am fost foarte placut surprins de cat de bine erau intretinute ambele partii. Singura problema ramane telescaunul care, antic si de demult cum e, mergea muuuult prea incet pentru gerul cumplit care era afara.
Io stiu ca n-are lumea timp de rezumate da' eram curios ce legatura e intre florile de cires si depopularea poienii scandinave. M-am cam dumirit intre timp. Domaj !

In final, un gand bun pentru toti cei care se rezuma, acum, doar la citit. Va pup si, daca vreti, va invit sa ne imbatam pe privata.

o zi buna tutulor,
ps.Veve ai vazt pozili ? Ti-a mai trecut frica ?

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza
Acilea ploua la 0 grade...asa ceva Vroiam sa dau o tura prin oras , da' m-am linistit...bag-napoi nasu-n swot-uri (multumesc de ajutor, stati pe receptie, ca mai am nevoie!!!)

yank, daca nu te-ntereseaza skiul, apai-i pacat sa mergi in Norvegia si sa nu vizitezi fiordurile. Du-te frumos la www.fjord-tours.com/video.asp?tur=nin" target="_blank">Bergen si de-acolo ia o barca, fiindca cea mai frumoasa panorama a fiordurile e de pe mare :-)) Daca meri la Oslo, nu rata muzeul lui Edvard Munch, ca poate iti dai seama de ce-i tot fura lumea tablou' (sa ne spui si noua). Daca fumezi, ia-ti tigari de-acasa si beutura, daca-ti trebe
Hah...azi ajunse si cadou' de Craciun pentru Niels...amu' ce sa fac, sa i-l dau sau sa astept decembrie???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza
lilutz, pozele Gepetei nu le-au placut autoritatilor ca cica nu erau pe fond absolut alb. asa ca acu' ne pregatim sa mergem la pozar! Da' mai intai cred ca dam o tura prin magazine ca tot ploo si nu e vreme de plimbare.

Io n'ajunsei inca in Norvegia dar cand o sa mergem tot pe la fiorduri cred ca o sa dam o raita. Si iar apropo de Norvegia da' fara legatura cu turismul, citii o stire cum ca un preot norvegian care facea parte din juriul Miss Norvegia a fost tras de urechi de catre superiori ca cica n-are ce ce cauta acolo, ca un astfel de concurs e 'injositor' pentru femeie. Muhahaha, uite cine se gasi sa vorbeasca despre egalitatea intre sexe! Cica preotul a rezistat la presiunile ierarhiei pana ce insusi episcopul de Oslo a intervenit. Daca mai rezista un pic poate intervenea chiar seful cel mare

Aci filmul care tocmai a iesit pe ecrane www.jevoustrouvetresbeau-lefilm.com/" target="_blank">Je vous trouve tres beau, film in care joaca Medeea Marinescu are un mare succes, pana acu' e pe primul loc la incasari. E vorba de un fermier francez care pleaca in Ro ca sa-si gaseasca nevasta printr-o agentie matrimoniala. maria, tu l-ai vazut deja, nu? cum fu?

gata
mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

yank, io zic cc ca daca ajungi la Bergen date cu funicularu’
si cum lilutz iti povesti de cele culturale, io zic sa-ti cumperi musai tie si familiei www.rosemaling.org/Dale%20of%20Norway%20product.jpg" target="_blank">lusekofte- se gasesc si www.joslynsfiberfarm.com/Norwegian_Socks.JPG" target="_blank">ciorapi asortati si daca ajungi prin Oslo sa te cinstesti la www.stortorvets-gjestgiveri.no" target="_blank">Stortorvets Gjestgiveri cu tipar afumat si alte cele, in timp ce asculti jazz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

'na seara, poienita! Mi-e dor de zumzaiala de alta data...Poienari, mai treceti si udati poienita, ca daca nu, se va usca. Nu mai nominalizez, ca e lunga lista.

Adelutzdragutz, cred ca nu ai decit o solutie: sa mai cumperi un computer (ca pe cea cu renuntatul la poienita n-o iau in considerare).

Iren, unde e tendinta asta cu rasul sprincenelor? Si mie mi se pare odios si ma minunez de cite ori vad asa ceva.

Doruletz, or fi ele 18 zile (ca sa nu mai pun la socoteala sarbatorile, cum ar fi in luna mai Golden Week - anul asta daca iti iei 2 zile libere faci 9 cu weekendurile...meserie de vacanta), dar de cite ori vrei sa-ti iei bilet de avion e full...Or fi toti oameni de afaceri? De mine nu zic nimic, ca m-am 'concediuit' cam mult anul trecut si pe motiv de vertebrat si fara...
Aa, daca se pune de vreo nunta regala, ma invit si eu. De cind imi doresc sa vad pe viu acele rochii si palarii minunate purtate de spitele 'albastre'.

Ca tot s-a vorbit de Beijing, cine a descoperit America pina la urma? Columb sau nu?

Mai vin, ca sa va povestesc despre macacii japonezi...

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:

Life`s a bitch and then you die

imi place asta! pare a replica din ceva film...e sau nu asa?

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Adela99

yank, io zic cc ca daca ajungi la Bergen date cu funicularu’
si cum lilutz iti povesti de cele culturale, io zic sa-ti cumperi musai tie si familiei www.rosemaling.org/Dale%20of%20Norway%20product.jpg" target="_blank">lusekofte- se gasesc si www.joslynsfiberfarm.com/Norwegian_Socks.JPG" target="_blank">ciorapi asortati si daca ajungi prin Oslo sa te cinstesti la www.stortorvets-gjestgiveri.no" target="_blank">Stortorvets Gjestgiveri cu tipar afumat si alte cele, in timp ce asculti jazz

Tipar afumat,hmm,suna bine.Apoi eu si familia mea nu ne imbracam in asa ceva,eventual sa fac poze in ele,nu de alta dar risc sa ma aresteze americanii cind ma intorc pentru port ilegal de frumusete.Parca o si vad pe nevasta-mea imbracata in asa ceva iesind la un lunch in Miami la 25 grade www.joslynsfiberfarm.com/Norwegian_Socks.JPG" target="_blank">ciorapi asortati sint haiosi,sint buni de purtat in casa in Romania.
La Bergen mi s-a mai spus sa ma duc,cred ca o sa fac figura aia cu barca.Skiatul ma pasioneaza la maxim,dar nu am timp de ski de data asta.Damn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by mara03

quote:

imi place asta! pare a replica din ceva film...e sau nu asa?

unu
doi
trei

Cred ca e o melofie,,sper sa nu ma insel,parca Shooter o canta,nu sint f sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Tatic de Tomaaa,noooooo!Mi-o amortit mana la tampla,fa ceva!Cre'ca tre' sa ma dezmortesti la o !Unde erai as'vara cand colindam capitala,huh?
Jianule,razi tu razi,da' io mi-as pune-n bagaj niste socsi d'aia norvegieni in drum spre LV.Erau 0 grade dimineata...Asa cevaaa...Schimbam expreso pe-un vin fieeeert?

Meretrix est vita posteaque moreris :-"

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Buna seara

In cateva zeci de minute pleaca New Horizons - Pluto intr'o calatorie de 9 ani spre ...Pluto
Daca vreti sa vedeti lansarea puteti deschide adresa de mai jos cu un RealPlayer
http://www.nasa.gov/ram/35037main_portal.ram
sau mai multe aici:
http://www.nasa.gov/mission_pages/newhorizons/launch/vlcc.html

Ecologistii fanatici sunt deja la posturi si protesteaza deoarece Pluto Express are o rezerva de plutoniu on-board care in cazul unui dezastru la lansare ar putea contamina grav Florida (cica)

T-22min

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput