Scandinavii stiu DC... (101)
Raspunsuri - Pagina 5
Veve spune:
Eeee,cine avea timp de forum asta vara?Am fo' 6 luni la Romnika,m-am mutat aici in noiembrie,deci n-ai pierdut nimic.
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
mihaela_s spune:
tot io...tocmai am vazut ca au aparut si in Bucuresti noile motorizari made in USA segwey. Io nu vazui asa ceva cand am fost acolo, dar la stiri aratara ca politistii circula cu succes. Si multe firme au luat ca veehicul de servici. asa ceva...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by Veve
Eeee,cine avea timp de forum asta vara?Am fo' 6 luni la Romnika,m-am mutat aici in noiembrie,deci n-ai pierdut nimic.
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
aaa, nu stiam! Adica stiam ca ai fost in Ro, nu stiam cat ai stat si de cand esti in LV.
Mihaela si fetele mele
bombi spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Bombi esti o frumoasa, vrem si poze noi.
multumesc de aprecieri la toata lumea.
uita-ti cu ce m-am ocupat azi dupa-amiaza.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombi
uita-ti cu ce m-am ocupat azi dupa-amiaza.
M-am lamurit...si bombi e din aia cu pajde' kile...uuuooof. Mie-mi place poza asta, ca desi esti culcata, ai o scuza
Io azi ma ocupai cu homarii canadezi. E prima oara cind cumpar natia asta de lobsteri (de obicei luam neaosi, din aia de Groendlanda)!! Acu' mi-or trebuit canadezi, asta ca sa folosesc in ordine cronologica, crackerul de nuci, patentul si...in cele din urma ciocanul De gust nu mai zic nimic, ca zau nu merita sa muncesti ca la scularie, ptr. o-mina de carnita, colea
mihaela, chestia ai ade-o arati tu, pe bune daca nu-i trotineta motorizata, asa ceva
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
Cum se face, mey, ca frumosu de Vigo Mortensen www.kinofans.com/mat/movie_specials/HDRIII/premiere/big/008.jpg" target="_blank">aci e cam hmmm, nu cine shtie ce mascul, iaraci e o bunaciune de barbat , ha?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
bombi spune:
pe cuvintul meu ca nu am avut niciodata sub 50...
iar poza aia, nu stiu cum a nimerit intoarsa, lasa ca o resizez si o pun in picioare .
Mi-am dat seama acuma, cind am vazut ca mai sint si altele. Rezolv in juma de ora.
M-am indreptat .
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by lilanda
mihaela, chestia ai ade-o arati tu, pe bune daca nu-i trotineta motorizata, asa ceva
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
asa si e, la stiri astia ii zisera "trotineta viitorului". cica merge cu ccc combustibil, da' nu polueaza. asa ceva...
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
naseara!
mihaela, o sa propun si io sefilor sa-mi ia o jucarie din-aia ca firma noastra se intinde pe vreun kilometru si ar fi tare utila in unele situatii.
lilanda, ai muncit, ai muncit da' bine ca nu te-ai accidentat...
bombi, faine poze.
iren, nu incepe iar capitolu' masculi ca iar ma faci sa caut poze cu www.wegweiser-internet.de/wegweiser-erotik/images/marcus.jpg" target="_blank">markus schenkenberg spre disperarea lu' ionu meu. si mai e si scandinav de-al nostru manca-l-ar mama... sau poate-o ademenim pe mama rayu pe la noi cu un www.cinetropic.com/olivier/hussard3.jpg" target="_blank">olivier
sabina, io n-am vazut "priveste inapoi cu manie" da' am auzit de el... io aseara am vazut "memoirs of a geisha". mi-o placut da' puteau scoate mai mult din subiectul asta generos. voi l-ati vazut?
sa va mai zic despre tudor care s-a facut un smecher si jumate. azi mi-a zis povestea cu "fata mosului si fata babei" cam asa: a fost odata o fata si o baba. si tata i-a spus sa mearga departe departe departe la o zare de lumina mica mica mica cat o masinutza si cat o parashuta. gata!
mai vin!
unu
doi
trei
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mara03
sabina, io n-am vazut "priveste inapoi cu manie" da' am auzit de el... io aseara am vazut "memoirs of a geisha". mi-o placut da' puteau scoate mai mult din subiectul asta generos. voi l-ati vazut?
Vazui si io "Memoriile unei gheise" vineri, da' zau daca m-a impresionat!!! Ma asteptam, la un fel de Kurosawa touch, da iaca nu fu sa fie!!!
Pe "Priveste inapoi cu minie", l-am vazut acu' o suta de ani si tin minte ca m-a impresionat la vremea aia, desi, daca l-as mai revedea acum, mi s-ar parea acum plin de clisee misogine...in acelasi registru e si "Cui i-e frica de Virginia Woolf", in care perechea Taylor-Burton face un cuplu de milioane!!!
Cit despre portocala, stiti parerea mea...Yuuuck