Scandinavii stiu DC... (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Julia, pagina aia cu oltenii nu se deskide.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Aputsiaq..very strange.Nici nu suna bine,de unde si pina unde ideea asta?

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by yank

Aputsiaq..very strange.Nici nu suna bine,de unde si pina unde ideea asta?

Asta-i gura lumii, yank!!! Iti dai seama cit de penibil ar fi ca pe-un rege sa-l cheme "Fulg de Nea"
Crez ca aia de propusera numele de Aputsiaq or avut in cap expeditia pe care tatal cupilului a facut-o in Groendlanda, acum citiva ani, pe cind era holtei...Groenlanda este teritoriu danez

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna si pe azi:)

ilanda, nu stiam ca Groenlanda e in danezia/

Apropos de noaptea la filme.Azi noapte am vazut un film care mi-a placut f mult, din 58, cu Richard Busrton, privin inapoi cu manie, sau asa ceva.
Il stie cineva?sau sunt daor eu ciudata din aia cu filmul preferat Anul trecut la marienbad, m-a terminat filmu ala.

Azi vreau sa vad pe seara dupa ce mai umplu partitura portocala cea controversata:)

Bombi esti o frumoasa, vrem si poze noi.

Doruleatza, tot n-apuc sa-ti spun...Gepeta e o duuulceeeee, la Paris vin eu babysitter...da tre s-o iau si pe Sofia, ne primesti?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sabina, am auzit ca Portocala mecanica- daca despre asta zici- e super sadic, daca rezishti, sa-mi zici shi mie, poate-l iau, deshi prefer sa nu ma mai intoxic cu duritatzi, io, care-s fan filme horror...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

dorulets, anul asta ne pregatim pentru ceva litoral si ceva istorie, probabil va fi www.gnto.gr/?langID=2" target="_blank">Grecia sau www.spain.info/" target="_blank">Spania. la locurile exotice si indepartate doar visez . Insa daca as avea de ales, as vizita=o pe Irimell . Daca tot fusei in Begas, la ce sa ma-nscriu?

veve, uite cum scapai io o cafelutza facuta de tine...

nene ianc, si pe langa tine trecui vara trecuta, asa ca scapai de-o . Hai noroc!

sabinutz, spor la completat partituri. sa ne anunti cat de cometibila fu portocala.

lil' io citisem ca va fi Christian, da' daca va fi "fulg de nea" sa speram ca n-o sa-l topeasca vara scandinava

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

nene ianc, si pe langa tine trecui vara trecuta, asa ca scapai de-o . Hai noroc!

Asta e impardonabil,shame on you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Jianule,varsta,mama,varsta!
Doruleatza,s-a marcat!Iti rezerv locu' 2 pe stanga,intre adusca si Iren...in ordine alfabetica,asa...
Miha_s,cum zice yanku!...Sau nu!io-s prospatura-n Vegas;cand fusesi tu??

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lil', da, imi amintesc acum de ziua lenei

iren, nu's ce are linku ala
cat despre ce zicea sabina, chiar asa s-a numit filmul ala - "Look back in anger", ala cu portocala e alta poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

iancu si veve, hehe, pai io am fost cu tam-tam pe la voi, a vuit forumu' . Adica daca citeati pe la scandinavi, ati fi aflat. Am fost vara trecuta, iulie-august. la miami n-am ajuns, da' ajungeam io! C'asa fusei si-n sacramento. la cererea publicului .

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput