Scandinavii stiu DC... (101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

mai stiti bancul?

"La un dineu dat în Bucuresti în cinstea unei delegatii a Partidului Comunist Chinez, din politetea tipic chineză, seful acesteia ciocnea destul de des paharul cu omologul român spunându-i: "Cambei!". După a patra închinare, seful comunistilor români, care se stia cu musca pe căciulă, n-a mai suportat si, cum tot "se încălzise", l-a întrebat pe înaltul oaspete: "Dar după ce ti-ai dat seama?"

despre calatoria unui oltean in china, cititi www.prodavisro.com/community/search/get_url.asp?SiteID=577" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai ca adormi piticania

Julia

marutzo, bine ai revenit, vezi ca si tu ai o gramada de absente!

uitai sa-o intreb pe maria: cum a gasit frate hotul cheile masinii la voi in casa? va cunostea sau sunteti voi super-ordonati? ca la mine n-ar gasi un strain cheile masinii nici dupa o saptamana, mie insami imi ia de fiecare data vreo 1/2h pana le dibui!

bre, spre rusinea mea de dependenta de stiri acu' aflai si io ca printul Danemarcei se nascu odata cu Gepeta (diferenta de 2 zile)! Cica nu se stie inca cum o sa-l cheme si pana la botez pariurile sunt deschise
i-auz ia aci, cica au de ales intre
Aputsiaq, Knud, Valdemar, Svend, Gorm, Christian...etc
Io prefer sa nu ma pronunt astept comentariile daneze (lilutz?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by doruletz
bre, spre rusinea mea de dependenta de stiri acu' aflai si io ca printul Danemarcei se nascu odata cu Gepeta (diferenta de 2 zile)!

doru', noi am sarbatorit cum se cuvine, aici, in poienitza, nasterea delfinului. Tu de unde sa fi stiut? Aveai timp de teveu pe atunci?

nu mi s-a raspuns la o intrebare: a fost ziua lenei? dar a lui carmen? vreau sa stiu!

ati vazut reclama frontala, aia cu administrare portofilii?
portofilie (cu accent pe ultimul i) = dragostea de portofele? sau de vinul de Porto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by iren

Ce naiba sa cat io la Beijing?? Da merci de oferta, cine shtie......ia sa mak sa vad ce oferte au ajtia pentru Beijing
ofertele is suuuper scumpe, asha ca mai bine mak la thailandeji

Daca-tz trece pohta de izuri exotice si nij' cateii la platou nu te-ncanta,itz ofer pensiune completa aci,la mama kitchului si-a destrabalarii.Numa' vez ca daca te nimerejti cu-adusca si Jianu' la un loc nu'sh ce ma fac cu voi.Partea buna:"What happens in Vegas,stays in Vegas"Promit sa nu va torn la "femina"....si-am si alifie pentru usturimile lu' Iancu

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

De dimineata, poienita
io ma mai inveselii nitel, ca parca nu mai seman chiar asa mult cu Ciprian Porumbescu, iar al meu sot priceput cica azi ar cam termina cu programari de alarme, alea-alea, adeca iesim din casaaaa
Ei as, Doruletz, ordonati, hahaha! Sa zicem ca eu eram, acu' o suta de ani, da' artistu' meu cum sa fie ordonat? Bat in lemn! Cand am pus eu prima data picioru' in casa asta m-am simtit ca-n Gaza bombardata, acu' m-am mai obisnuit, cred ca si pt ca trecu anul ala prim si greu.
edit ca-s cascaunda si-mi zbura foicica virtuala
Cu cheile de la masina a fost simplu: cineva a deschis usa si le-a ochit pe-un dulapior de-ncaltari (a fost pt prima si ultima oara ca le-am pus acolo), le-a luat si-a revenit dupa masina mai spre ziua. Noi n-am auzit nimic.
Voiam sa va spun ca am auzit chinezi vorbind franceza, da' am zis 'auzit' nu 'inteles' si ca am la faculta o colega filipineza... e ca o sarbatoare

va si va doresc o duminica asa cum vreti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

io semnez in fiecare zi, daca nu cu scrisul, atunci cu cititul, nu scapati voi de mine . Acu' ma delectez si eu cu ccc calatorii virtuale(ce-mi facuratzi!) sa programez vara .

ultimele stiri de la hollywood: cica vedetele se-nghesuie la cumparat toilette-adeca rochii de seara - ca se-apropie globu'. Si trebe sa dea bine pe covoru' roshu. O vazui si pe Angelina u burtica ei...e cam maricica, se spune ca ar fi ascuns o vreme chestiunea.

sper ca mai viu. Sa aveti o zi faina!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza
arborici, io nu vaz nici un portofel nimica...numa' delfini . Ziua lenei fuse, da'n decembrie, pe 22, iar de a Pegasei, nu stiu ...
doruletz, asa-i...ii mare nebunie pe-acilea cu numele micului print care va fi botezat simbata viitoare. La bursa, lucrurile stau cam asa:
- cei mai multi au pariat pe Christian, cota de cistig fiind 102 koroane la 100 jucate (e cumva logic sa-l numeasca pe cupil asa, fiindca bunica-su fuse Christian, dupa aia va fi botezat in biserica Christiansborg si, in plus, exista traditie ca un Christian sa succeada la tron unui Frederik)
-cele mai mari cistiguri le vor avea aia de au pariat pe numele de Aputsiaq, nume grřenlandez si care inseamna "fulg de zapada" :-)) Cota e de 10.000 de coroane la 100 pariate.
- ar mai fi pariuri daca miteitelul plinge ori nu la botez ori daca va incerca, in momentul ala, sa se exprime in vreun fel
In concluzie, io pariez ca-l va chema asa:
Christian Henrik Frederik John - exact in ordinea asta

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Veve

quote:
Originally posted by iren

Ce naiba sa cat io la Beijing?? Da merci de oferta, cine shtie......ia sa mak sa vad ce oferte au ajtia pentru Beijing
ofertele is suuuper scumpe, asha ca mai bine mak la thailandeji

Daca-tz trece pohta de izuri exotice si nij' cateii la platou nu te-ncanta,itz ofer pensiune completa aci,la mama kitchului si-a destrabalarii.Numa' vez ca daca te nimerejti cu-adusca si Jianu' la un loc nu'sh ce ma fac cu voi.Partea buna:"What happens in Vegas,stays in Vegas"Promit sa nu va torn la "femina"....si-am si alifie pentru usturimile lu' Iancu

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

In Begas e cool,dar nu mai mult de 3-4 zile,dupa un week-end incepe sa ma oboseasca.Nu stiu daca as putea sa locuiesc acolo,poate doar daca Bellagio ar fi al meu

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by lilanda
In concluzie, io pariez ca-l va chema asa:
Christian Henrik Frederik John - exact in ordinea asta

aahh, ce pacat, io speram sa-l cheme Aputsiaq!! hehe, parca ar fi concurs "care-i mai ridicol" intre capetele astea incoronate! si sunt tare greu de departajat!!

mihaelo, pai zi-ne si pe unde umbli (virtual) si ce planuri ai pentru la vara ca sa mai visam si noi.

veve, ma inscriu si io pe lista de la las Vegas!! (io ma inscriu pe orice lista daca e vorba de plecat in vacante!)

maria, plimbare placuta, si noi ne pregatim tot pentru aceasta activitate ca iar e soare azi, scaparam de grizaie (deocamdata)!

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Veve, sar'na de oferta, m-apuc de strins bani
Io am stat as'noapte sa vad partea a doua de la stapinul inelelor, shi-am reushit sa vad shi-un sfert din partea a treia, da deja era 4 juma shi ploada se trezise, avea kef de rontzaiala, asha ca l-am lasat pe barbat sa se delecteze cu intoarcerea regelui, cica s-a culcat la 7 dimi
Acu ma tratez c-o cafea shi-ncerc sa scap de fi'miu care vrea sa-l coloram pe Winnie Pooh

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput