Scandinavii stiu DC... (101)
Raspunsuri - Pagina 2
yank spune:
quote:
Originally posted by cataghequote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by yank
lilanda,cu banca facusem deja treaba,ma duceam la semnat,asa ca am semnat in jeansi.Nu a deranjat pe nimeni.Pacat de costum,am si aruncat pantalonii
Noah, in cazul asta stii cum se spune: a mai murit un drac!! Da' amu' mai am o curiozitate: ai picat in cazanul cu smoala in Romania sau in USA???
Bei lilutz, ce intrebari pui si tu!!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Cata,lasa fata sa intrebe.Pai lojic,in USA,ca e smoala mai ieftina
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
iubibubi spune:
bre, cei mai iubiti dintre pamanteni, va spui io ca iahuu e cah-bleah, asa cevaaa stati acilea ca stati bine, io va scanez cu placere
lilanda spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
lilanda,cu banca facusem deja treaba,ma duceam la semnat,asa ca am semnat in jeansi.Nu a deranjat pe nimeni.Pacat de costum,am si aruncat pantalonii
Noah, in cazul asta stii cum se spune: a mai murit un drac!! Da' amu' mai am o curiozitate: ai picat in cazanul cu smoala in Romania sau in USA???
_
Stiam io ca si la smoala de zgircesti, carpanosule!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
yank spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
_
Stiam io ca si la smoala de zgircesti, carpanosule!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Yo?
adusca spune:
nu-i carpanos, e evreu saracu....si nu-i vina lui
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
doruletz spune:
quote:
Doruletz da asa e,dar sint multi chinezi care vorbesc romaneste,iti fac eu rost de unul
yank, mi-l trimiti in geamantan?
catalina, muhahaha, pai nu i-ai auzit niciodata vorbind franceza, d'aia te plangi!
iren, acu ma gandii: daca vrei sa mergi in Corsica, no problem. e adevarat ca e cam plictiseala p'acolo in perioada asta ca nu e vreme de plaja si pe munti nu'sh daca ai chef sa te cateri. da macar e soare si mai scapi de grizaie.
mara03 spune:
naseara, repede, repede ca fug la film...
iileana, primesti o floricica de la mine da' aici ca nu am dispozitie de ZZ. si daca ma gandesc mai bine meriti si un
cristina, ce poza faina!
yank, daca tot te-am acaparat la noi, ia mai da-ne niste stiri mondene de la holiud. ce se aude cu nominalizarile la oscar, alea-alea...
restu' lumii, din mers...
unu
doi
trei
mara03 spune:
quote:
Originally posted by doruletzquote:
Doruletz da asa e,dar sint multi chinezi care vorbesc romaneste,iti fac eu rost de unul
yank, mi-l trimiti in geamantan?
unu
doi
trei
arboria spune:
cristina, stiam io ca si tu esti frumoasa
nene yank, nu-ti bate capul cu indexul cela, era un joc-ghicitoare si acolo erau insirate toate raspunsurile date pana la un moment dat (si numele celui care a pus ghicitoarea). uokei?
marutzo, cum mai e Tudorelu'? ce mai spune?
yank spune:
quote:
Originally posted by mara03
yank, daca tot te-am acaparat la noi, ia mai da-ne niste stiri mondene de la holiud. ce se aude cu nominalizarile la oscar, alea-alea...
Nu mai sint updatat cu stirile mondene de la hollywood,in primul rand ca nu mai stau in california,ci in Florida,si acum sint de 3 luni in Romania.Sun-o pe nevasta-mea,ea mai are tangente cu lumea de pe acolo,mai fac cite o barfa mica la telefon Dar cum aflu ceva,te anunt[:P]