Scandinavii stiu DC... (101)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
neata:)
Vlad, lasa-o pe Doruletz cu accentele ei patrioate, si asculta ce asculti ca e bine, mai ales pt traficul bucurestean.
Si zi, te simti bine, calm si stapan pe situatie, nemuritor si rece in mica ta cutie cantatoare in timp ce restul se injura, nu?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iileana spune:
quote:
Originally posted by mara03
iileana, pleci? nu pleca pliiiz, stai la noi in poienitza!!!
Doamne fereshte, Mara, un' sa plec? La ce viroze, schimbari de gradinite si alte probleme "despre copii" ma asteapta, chiar nu-mi permit luxul...Ca eu sint pe DC cu treburi serioase, "distractia"-i basca.
Fluturasem batista la topicul ala dezlinat si inutil nu ca plec eu, ci asa, ca incheiere de debat, coliva oricum nu mai era si trebuia sa dau si cu aspiratorul pe-acolo.
Sigur ca stau in poienitza, dar asa, mai pe margine, in tufisuri.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
aschiutza spune:
Hei, Les Choristes e unul dintre filmele de anul trecut care mi-a placut cel mai mult. Asa de mult, ca mi-am cumparat si CD-ul cu muzica din film, ca sa pot asculta linistita cintecele in intregime. Din cite stiu eu muzica e cintata de un cor de copii si fara alte adaugiri, corului ii zice Les Petits Chanteurs de St Marc, gasiti pe internet o gramada despre ei. Dintre copii care joaca in film, singurul care cinta si in cor e cel care joaca rolul principal.
M-ar mira totusi sa cinte asa de mult pe zi, tinind cont ca sunt copii si ca in vest nu exista aceeasi mentalitate ca in est cu privire la investirea timpului aproape integral al unui copil obisnuit in muzica, sport, etc (nu vorbesc despre copii supratalentati). Apoi m-ar interesa sa ascult live acest cor, pt ca pt inregistrari se cinta si de zeci de ori, pina iese perfect...
Despre vocile lor si cit de grea e partitura pot sa va zic mai multe cind mi-oi termina eu cursul de cintat pt cor, pe care l-am inceput saptamina trecuta... (da precis pina atunci apare Sabina cu lamuririle).
----------------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
xenocid spune:
Ca tot a venit vorba de muzica..
Nijmegen Univ in cadrul proiectului "Hidden Rhythms" va ofera astazi si
numai astazi...muzica celesta
Mai exact pulsarul B1933+16 o micuta stea de doar 20km diametru cu o masa de 500.000 de ori mai mare decat a Pamantului.
Cantecul sau e live la :
http://radio.dyne.org:8000/pulsar.ogg
Alin
*segmentation fault*
Adela99 spune:
mey, da' greu se descarca link-ul ala dat de tine xeno ... si cu cat trece mai mult timp cu atat i se miscoreaza viteza ... asa ceva ... da' nu ma las :-)
iren spune:
Xeno, pai sa nu-tzi zic io ceva de dulce?? Am stat atita ca sa descarc "muzica" de la Pulstar, shi cin colo, ce-aud?? Pe nejte unii care bat covoare!!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Adela99 spune:
si io asteptai si asteptai ... si auzii un meci de ping-pong!
multumim, xeno! interesant!
lilanda spune:
Ia sa va salutez si o in fuga, intre doua cursuri si-o plimbare cu Ilie!! Ma duc amu' sa-l fac om/ciine de zpada, ca ninge de nu se mai opreste...pffffui
Vin mai incolo...s-auz si io cum bate pulsarul covoarele ori joaca ping-pong
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Maria I spune:
'mna ziua, poienari (daca nu s-o-nsera pana ma-nvrednicesc eu sa trimit mesagiul)
of, tare-s grabita si ocupata si vreau sa le fac pe toate si repede si bine
am ramas datoare cu impresiile despre http://www.jevoustrouvetresbeau-lefilm.com/
Noua (mie si consortului) ne-a placut. Sa zicem ca e un filmulet lejer, cam de vara, da' e agreabil. Ea - Elena - e-nscrisa in baza de date a unei agentii matrimoniale. Lui - Aymé - tocmai ce i-a murit nevasta si-i cam trebuie de urgenta o alta, mai ales ca are-o ferma unde treburile nu se fac singure. Si de unde el e un bombanitor si-un cusurgiu fara pereche, catinel-catinel iaca-l si amorezat Pana-ntr-acolo incat o minciuneste ca-i castigatoare la curse si-i da toti banii lui intrucaci ea era cam trista-n prispa de ceva vreme. Asa ca ea vine cu banii in tara si isi deschide o scoala de dans. Toate bune si frumoase, daaaar, pam-pam! Revelatia nu se lasa mult asteptata! El o iubeste, ea il iubeste... si-au trait fericiti...
Voi intelegeti ca am comprimat cat am putut informatia, mii de scuze daca n-am fost prea coerenta, da' ma grabeeeesc rau de tooooot . Ideea era ca filmu-i simpatic, actorii fac treaba buna cu minimum de mijloace, regizoarea luneca plina de eleganta si simplitate pe langa vreo doua-trei clisee pe care nu le priveste decat cateva secunde si doar cu coada ochiului. Iar barbatu' meu cel netalentat la limbi straine a mai invatat doua cuvinte: iepure si ciufut Presimt c-or sa-i fie de mare folos
Gata, fug si va urez o seara merveioasa
mihaela_s spune:
trec si eu sa raportez: ger si zapada. in rest, nimic interesant.
va pup la kil!
peseu: xeno, se lansa raketu'?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!