Scandinavii stiu DC... (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

T-20min

Lansarea live la:
http://www.nasa.gov/ram/35037main_portal.ram

si probabil CNN

*segmentation fault*

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

gata, se lansa cu succes, yank-ule, scapasi! acu' asteptam aterizarea?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

gata, se lansa cu succes, yank-ule, scapasi! acu' asteptam aterizarea?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Nu am eu norocul sa aterizeze la mine-n gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

gata s'a dus duca

e cel mai rapid obiect care a parasit vreodata Pamantul am oarecare indoieli referitoare la niste suflete de drept-credinciosi in goana spre domnul

Sonda va face doar 9 ore pina la Luna. 9 ore. Cam atat am facut eu odata de la Slatina la Visina Veche cand am pierdut legatura in Caracal.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by yank
Nu am eu norocul sa aterizez la mine-n gradina

Da' tu in ce gradini obisnuiesti sa aterizezi, pofticiosule???

9 ore, xeno...pina te pusesi pe orbita??? tztzt...toate se-ntimpla la schimbarea legaturii; asa patesc si io!!!

Hai sa va-ntreb ceva ca nu mai tin minte ioc din latina de a 8-a...cum se zice bre, la "port" pe latineste?? (de ala in care ancoreaza vasele)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Hai sa va-ntreb ceva ca nu mai tin minte ioc din latina de a 8-a...cum se zice bre, la "port" pe latineste?? (de ala in care ancoreaza vasele)

portus?!
haha, nu ma lua in seama ca habar n-am, e deductie logica (avand in vedere ca in toate limbile latine are acceasi radacina)
Da' la ce-ti trebe?

mai viu ca nu termenai de citit

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Ai nimerit doruletz,portus inseamna port

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pai tocmai ce m-am contrazis in seara asta cu profu' de daneza, care sustinea ca numele capitalei daneza (København pe limba lor) si care in trecut se numea, Latin Hafnia, se datoreaza, intii de toate, lu' cuvintu' hafnia, care pe latina inseamna port.... Acu hafnia asta o insemna port, da nu-n latina...insa nici nu gasesc vreo limba careia sa-i si corespunda

Tot io...ati citit ca Bin Laden ameninta cu un nou atac terorist asupra USA??

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lilutz, conform www.vanderkrogt.net/elements/elem/hf.html" target="_blank">acestui site, numele elementului chimic hafniu provine din daneza, de la numele orasului copenhaga. ia uite:
"The element is named after Hafnia, the Latin name of Copenhagen, capital of Denmark, the town the element was discovered. Copenhagen, or more correct in Danish København, means literally "merchant's harbour"

da' io tin cu tine

Mergi la inceput