Scandinavii stiu DC... (101)
Raspunsuri - Pagina 11
cataghe spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Pariuri, ceva?
Io pariez pe subiectul ala cu Biblia ca maine se lasa cu cadelnitari si dupa aia cu furtunele cu apa Da Duamne sa nu fiu pe acolo
Mai, vazurati careva filmul ala "Les Choristes" sau pi englezashti "The Choir"? Ca mie mi-a placut de numa' si vaz ca nimeni n-a auzit de el! Sabina?
Carmen, numa' am vrut sa te tzuc, ai fost mortala cu faza cu branciul Da' de fapt pe toti va pup, nah!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Ira spune:
Eu am vazut filmul, in franceza. Originalul, de fapt. F bun film, intr-adevar. Si realist.
Mi se pare ca a luat si un Oscar ? Sau ma insel ? Si muzica era bestiala . Singurul aspect nerealist e ca acele coruri nu puteau fi niciodata interpretate de amatori, si cu atat mai mult de copiii amatori de varstele respective.
cataghe spune:
quote:
Originally posted by Ira
Singurul aspect nerealist e ca acele coruri nu puteau fi niciodata interpretate de amatori, si cu atat mai mult de copiii amatori de varstele respective.
Ira, dar sunt totusi coruri de copii, nu? Mie asa mi s-a parut...
_
Ira spune:
quote:
Originally posted by cataghequote:
Originally posted by Ira
Singurul aspect nerealist e ca acele coruri nu puteau fi niciodata interpretate de amatori, si cu atat mai mult de copiii amatori de varstele respective.
Ira, dar sunt totusi coruri de copii, nu? Mie asa mi s-a parut...
_
Da, de copii, dar de profesionisti. Copii care catna 4-5 ore pe zi, si e posibil sa fi adaugat si voci de soprano, adica de fumei in toata firea, pentru ca tema filmului, parca, era intr-un stil contemporan f dificil de interpretat. Am spus ca nu puteaau fi copii amatori. Ceeace voiam sa subliniez e ca un prof de muzica n-ar fi putut niciodata ajunge la performanta aratata in filmul respectiv intr-un singur an scolar.
Ira spune:
...inca ceva, prin profesionist inteleg un copil dotat muzical, si care studiaza in fiecare zi cateva ore.
Tie ti-a placut filmul ? E impresionant, nu ? Nu-mi amintesc f bine, dar tin minte ca mi se facuse pielea de gaina, la sfarsit, faza cu autobuzul.
cataghe spune:
Ira, am inteles ce ai vrut sa spui, doar ca nu mai eram sigura daca pana la urma au fost copii sau nu cei care cantau in realitate. Da, mi-a placut foarte mult filmul, da' io cam cad pe spate la toate filmele astea cu muzica frumoasa... mai pui si copiii, mai pui si atmosfera... A propos de asta, am vazut candva in anii studentiei la Cluj un film belgian numit "Le maitre de musique" (sper ca am scris bine) si am tot incercat sa dau de el de atunci, dar nu am reusit. Tot asa cu o muzica superba, dar alt gen. Stii cumva de el?
_
Ira spune:
Le maître de musique, ai scris f bine, nu stiu nimic de film, dar poti gasi o cinemateca in Dallas, sau la inchiriere de casete video (ca s-ar putea sa nu fie la DVD-uri).
...sau astepti pana ajungi acasa si-mi povestesti si mie !
tata lu Toma spune:
Doruletz mama, sa ma ierte iar Sabina da' Bartok si Enescu nu diger nici cand am ficatu' odihnit, daramite cand mi-l fac pateu soferii bucuresteni ... mi-am facut in masina o colectie de Corelli, Albinoni, Vivaldi & Co de zici acu' ca la volan e Maica Tereza in persoana. Singura problema e ca daca-s cu Toma in masina tre' sa ascult, dat tare, ItsyBitsyFM pe "nouajnouapunctcutrei".
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by yank
Amu,deja sint un tip moderat....
Life`s a bitch and then you die
adica cumpatat?
sau ai facut vreo boroboata?
la noi se anunta friiiiig!